Blokacia
-
.::Dallas::.
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Blokacia
Mam webovu stranku a potreboval bz som jednu vec ale neviem vobec čsa take niečo da spraviť
potreboval by som aby si ti co pridu na moj web nemôzu stiahnut ziaden obrazok ???da sa to nejak v html alebo inym programom spravit lebo ked si date pravym tlacitkom stiahnut obrazok a je to a ja prave nehcem aby si ludia stahovali tie obrazk neda sa to nejak zakazat??
-
.::Dallas::.
Medium Expert
Trocha
Som začiatočnik tak pls trochu viac info ako cez čo načo prečo _ 
Môžeš použiť takýto JS, ale v pri štandardnom nastavení FF to fungovať nebude (lebo je zakázané nahradzovanie kontextového menu):
Kód: Vybrať všetko
document.oncontextmenu = function(){return false}
if(document.layers) {
window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
window.onmousedown = function(e){
if(e.target==document)return false;
}
}
else {
document.onmousedown = function(){return false}
}no to by mu asi moc nepomohlochrono napísal:To menu sa dá zakázať javascriptom, ale dá sa to jednoduch obísť (napr. sa vypne JS).
-
jurko.info
Medium Expert
čo sa raz zobrazí na monitore, to už je v PC, takže otázka neznie, ako to zakázať, ale ako to sťažiť uživateľom - nedá sa stiahnuť len to, čo na nete nie je - jednoducho si nepomôžeš - leda tak oblafneš začiatočníkov - skúsený sa budú len usmievať
PÁR TRIKOV S KTORÝMI SOM SA STRETOL:
1. zakázanie menu prevého tlačítka myši javascritom
2. prekrývanie obrázku transparentným gifom (png)
3. kombinácia dvoch šachovnicových obrázkov (tiež transparencia)
4. obrázok ako flash applet kontrolujúci url (podľa url buď zobrazí alebo nie)
5.
obrázok ako table mozaika (strašné megabajty), ale aj to som videl
PÁR TRIKOV S KTORÝMI SOM SA STRETOL:
1. zakázanie menu prevého tlačítka myši javascritom
2. prekrývanie obrázku transparentným gifom (png)
3. kombinácia dvoch šachovnicových obrázkov (tiež transparencia)
4. obrázok ako flash applet kontrolujúci url (podľa url buď zobrazí alebo nie)
5.
-
mastermind
VIP
Pre javascript vidím ďalší problém v tom, že na každej (novšej?) klávesnici máš také zázračné tlačidlo, ktoré funguje ako pravé na myši a javascritp ho nezakáže. Nachádza sa hneď vedľa toho so znakom win a naposledy som videl klavesnicu, čo ho nemala na mojej 486 z doby temna.
-Keď už, tak ten CSS ale aj priemerný amatér si vie spraviť screen, pokročilejší si nájde iný spôsob (viď trik s FF). Jediný mastermindov vodoznak je riešením.
-Keď už, tak ten CSS ale aj priemerný amatér si vie spraviť screen, pokročilejší si nájde iný spôsob (viď trik s FF). Jediný mastermindov vodoznak je riešením.