Volant k pc

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Spiro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Volant k pc

Príspevok od používateľa Spiro »

Uvazujem o kupe volantu lebo mam jeden stary ale ten je na game port aa ten na maticnej uz nemaaam :) ... mam vyhliadnuty tento (Logitech Formula Vibration Feedback Wheel) ...mate ho niekto alebo mate snim nejake skusenosti ? porpipade nejake rady o vhodnejsom kandidatovy ? :D rozmyslal som aj nad momo ...ale drahe namna a na moje obcasne hranie asi aj nevyuzitelne :roll: ...takze budem rad ked poradite :)
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

mam Logitech nie ten formula ale podobnu seriu a som spokojny
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Volant k pc

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Spiro napísal:Uvazujem o kupe volantu lebo mam jeden stary ale ten je na game port aa ten na maticnej uz nemaaam :) ... mam vyhliadnuty tento (Logitech Formula Vibration Feedback Wheel) ...mate ho niekto alebo mate snim nejake skusenosti ? porpipade nejake rady o vhodnejsom kandidatovy ? :D rozmyslal som aj nad momo ...ale drahe namna a na moje obcasne hranie asi aj nevyuzitelne :roll: ...takze budem rad ked poradite :)
No ten volant je najlacnejsi logitech a podla toho aj vypada. Na normalne hranie (Toca 3 online) sa to da, pri simulaciach ako GTR 2 je citit priepastny rozdiel oproti hre na sipkach/joypade, ale radsej si priplat o rad vyssie, kde mas plnohodnotne serva, nie len vibracie. Logitech® Formula™ Force EX Ak nie su peniaze navyse, tak staci aj ten Formula Vibration.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

:smt009 noo ja este nemam peniaze ani na tento :D ...ono bude to an obcasne hranie napriklad LFS :roll: dajmetomu ze aj toho noveho colina natom budem cet hrat (DIRTY) :smt024 a necham si radsej poradit ako kupit blbost a potom to lutovat :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mal som moznost skusit oba spmenute kusky od Logitechu, este aj jeden od Geniusu. Povodne som mal v plane, ze tiez vezmem ten lacnejsi Logitech, tusim aj t0m4s3 ho ma. Avsak predavac ma ukecal na Formula Force EX a nelutujem, ze som ho kupil. Je to mohutny kusok, pogumovany, pedale dobre drzia. Jedine co by som zmenil je, ze uchytenie miesto umeliny by mohlo byt kovove s gumenymi podlozkami, aby sa neposkriabal stol.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

noo tak neviem asi ked pojdem tak pojdem do toho co vravte :D keby bolo dost money ta berem aspon momo ale tak 4000 je namna dost ...a hlavne za vec co bude vyuzivana obcasne :) ....ale ece pockam dajake rady :D ...mozno dakto daco najde .... ako je to s uchytenim ?? da sa to dobre prychytiti na stol ?? lebo mam sufliky :D aastrasne kratku dosku prednimy ta ze ci to pojde uchytit ...ehmaa este ako je to s pedalmi na koberci ??? ....volant sa vraca sam ale bo nie ?? :roll: :twisted:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Moj volant ma motorceky, ten lacnejsi ci si chcel ma len pruzinky. Pri zapnuti forcefeedbacku je to krasa, v hre GTR2 citit v zatackach silu motorcekov, najlepsie je to pri smyku, ked ti volant staca podla kolies vlavo a vpravo. Pri vybehnuti mimo trate alebo len prejazdom obrubnikmi ho zacne klepat, pri nizsom obrubniku len trosku, pri vacsom alebo pri trave az moc, musel som znizit preto silu trasenia.

Myslim, ze v lepsom PC obchode by ti mohli dat volant otestovat, mne zapli Need for Speed, aj ked to nie je vhodna hra na to, ale ucel ohladom trasenia, sile motorcekov, pedale... to splnilo.

Pedale mam na koberci a nesmykaju sa, takze pohoda. Uchytenie tazko vysvetlit, kalasicke srobovacie Ucko, ktore das na stol, ci uz tenky alebo hruby a uchytis silno ako potrebujes. Zbehni si to pozriet do obchodu a uvidis sam.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak dik za radu :) asi ho vezmem :D bo mne viac menej je jedno aky to je volant len uz ked do toho mam dat peniaze tak si radsej kupim nieco kvalitnejsie :D ...nejak to co som mal ...som siel do zatacky ta som volant vytrhol s takej tycky :D ... bo ta srubka co tam bola ani nedrzala :D .. no ehm ... :lol:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ok teraz este taka otazka co je lepsie zobrat novy Logitech Wingman Formula Force EX alebo malo pouzivany Momo ? za tu situ cenu ?? :roll:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Novy je novy, Momo je Momo. Ty musis vediet, ci vyuzijes ten Momo a ci je v poriadk, ci je nan zaruka a dalsie veci.
luky0071
Amateur
Amateur

poradte mi prosim......

Príspevok od používateľa luky0071 »

cavko som začiatočnik a chcel by som si kupiť volant na pc Logitech Formula FORCE EX ale neviem ci je dobry a aku stupnovu ma otačavosť a dobre sa na tom hraju relly hry..... :roll: ....... :!:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je tam 180° otacavost.. skusal som GTR2, Richard Burns Rally, CMR, LFS, GTR Evolution, TOCA3, NFS, Race 07...
GTR2 je najlepsie z tychto vsetkych.. ale ako som cital hojkov post, tak tento volant neprinasa nic take, ze sa nataca podla kolies atd.. ale pekne sa vzdy vrati do povodnej pozicie... akurat tie vibracie su kktina, pretoze to vibruje rovnako, ci stojis alebo ides 120 po trave.. ziadny feedback nic..
ale je kvalitny, mam ho uz dva roky.. :) na take rekreacne hranie je super... teraz by som bral uz z vyssej kategorie urcite.. lenze je mi to na nic, bo auticka simulatori az tolko nehram.. :)
http://www.alza.sk/volant-logitech-form ... d57835.htm

tento mam
http://www.alza.sk/volant-logitech-form ... d49104.htm
ale uz by som bral ten prvy :P
ale ak by som bol naozaj fanda simulatorov, jednoznacne
Logitech G25 Racing Wheel Force feedback :smt050
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ak chces trocha zainvestovat, tak je moznost este DFGT, ktory je ako keby nastupca DFP. Ma vylepseny FF motor, takze FF je podobne tomu ako pri G25 (Aj ked sa nevyrovna, g25 ma motory dva)
Okrem toho ma aj 900° otacania, dva pedale, sekvencnu paku...
Zamknuté