Liga majstrov
Zabudol si dodat Ramosa, momentalne jeden z najlepsich obrancov vie davat goli a hrat na barz ktorom poste v obrane a mozno aj v zalohe, jednoznacne jeden z najlepsich hracov v Madride.Drago napísal:Madrid urcite privedie nejake velke meno, ale je pravda ze teraz im ide a prvykrat v zivote mu drzim place, aby porazil Barcu. Hraju krajsi, ofenzivnejsi futbal. Van Nistelrooy, Beckham, Carlos, Raul..tieto mena uzasne teraz Real tahaju. Snad im to vyjde
No dalsi rocnik LM zacal a hned sa v nom udiali nejake prekvapenia, napr Chelsea prekvapujuco doma remizovala s Trondehiemom.
http://www.eurofotbal.cz/clanky/liga-mi ... ola-34731/[/url]
správa
AC Miláno ma veľmi prekvapilo aký dobrý futbal predvádzali a ešte aký parádny gol dal Andrea Pirlo, no to bol výstavný kúsok, a prihral aj pekne Inzaghimu - bol to pekný zápaskali520 napísal:No dalsi rocnik LM zacal a hned sa v nom udiali nejake prekvapenia, napr Chelsea prekvapujuco doma remizovala s Trondehiemom.
btw. Chelsea prekvapila ale iba výsledkom herne boli lepši žiaľ mali smolu a trafili tuším tri žrde
správa
ten som aj ja sledoval a pekne hral real a vezu sa na víťaznej vlne v lige tri zapasy bez prehry a v LM 1 víťatnýDYLYNO napísal:ja som pozeral Real - Bremy, a to bol tiez pekny futbal hlavne prvy polcas...Bremy sa poriadne ani lopty nedotkli..no a druhy neviem ten som uz odspal...
-
Sagittarius
Guru
V stredajsich zapasoch ma dost sklamal Lyon. Mozno to bolo tym ze barcelona hralal tak dobre ale aj tak neviem ci Lyon po odchode niektorych hracov bude tak silny ako predchadzajuce sezony.
K tej Barcelone by som chcel vyzdvihnut par mien. Ten prvy je Messi ktory podla mna je jednoznacne najlepsim hracom muzstva co mu dava dost velku sancu byt najlepsim na svete. Prakticky je mu nemozne zobrat loptu, preukazal to aj v zapase LM.
Potom Ronaldinho, bez urazky ale podla mna tento hrac neni ani polovica toho co bol pred 2 rokmi, je pomaly, jeho klucky su uz citatelne, nebeha, a uz aj prihravky ma nejake nepresne.
Dalej Henry, ten predvadza na ihrisku presne to co som cakal, tiez slaby pohyb. Myslim si ze v Barcelone nebude ani zdaleka tolko golov strielat ako v Arsenale.
K tej Barcelone by som chcel vyzdvihnut par mien. Ten prvy je Messi ktory podla mna je jednoznacne najlepsim hracom muzstva co mu dava dost velku sancu byt najlepsim na svete. Prakticky je mu nemozne zobrat loptu, preukazal to aj v zapase LM.
Potom Ronaldinho, bez urazky ale podla mna tento hrac neni ani polovica toho co bol pred 2 rokmi, je pomaly, jeho klucky su uz citatelne, nebeha, a uz aj prihravky ma nejake nepresne.
Dalej Henry, ten predvadza na ihrisku presne to co som cakal, tiez slaby pohyb. Myslim si ze v Barcelone nebude ani zdaleka tolko golov strielat ako v Arsenale.
Henry sa musi rozohrat a potom to pojde tento gol ho mozno nakopolkali520 napísal:V stredajsich zapasoch ma dost sklamal Lyon. Mozno to bolo tym ze barcelona hralal tak dobre ale aj tak neviem ci Lyon po odchode niektorych hracov bude tak silny ako predchadzajuce sezony.
správa
presne si to vystihol - aj mna Lyon dosť sklamal predvedenou hrou a myslím si, že budú mať dosť veľké problemy ešte postúpiť zo základnej skupiny ak nezlepšia herný prejavkali520 napísal:V stredajsich zapasoch ma dost sklamal Lyon. Mozno to bolo tym ze barcelona hralal tak dobre ale aj tak neviem ci Lyon po odchode niektorych hracov bude tak silny ako predchadzajuce sezony.
ku Barcelone - súhlasim s tebou, že Messi najlepší ich hráč tu sa asi nemáme o čom baviť, pretože bol úžasný v súbojoch jeden na jedného a perfektne vie ovládať loptu, Ronaldinho už asi nie je to čo býval a prakticky sa obrana každého mužstva sústredi len nato ako ho ubrániť a možno nie a už ma za sebou to najlepšie v Barce, Henry takisto mal slaby pohyb on bol tuším z Arsenalu zvyknutý nato, že spoluhráči hrali iba na neho a on dával golý, mylsím si že s takýmto prístupom asi veľa golov nebude dávať aj ked ja by som mu ich prial
Ved Belhajm dal uz 10 golov v lige podla mna im treba cas na zohranieDrago napísal:J.O.S.E z Lyonu neodislo len toto trio, odisli hraci ako Berthod, Diarra, Cacapa, Wiltord. Do obrany prisli Fabio Grosso z Interu a Belhadj zo Sedanu. Myslim si, ze Lyon sa ale chyti, pretoze maju kvalitny kader aj bez spominanych hracov a postup im nebude robit problem
správa
Dúfam, že maš pravduDrago napísal:J.O.S.E z Lyonu neodislo len toto trio, odisli hraci ako Berthod, Diarra, Cacapa, Wiltord. Do obrany prisli Fabio Grosso z Interu a Belhadj zo Sedanu. Myslim si, ze Lyon sa ale chyti, pretoze maju kvalitny kader aj bez spominanych hracov a postup im nebude robit problem
No v prvom rade ma velmi prekvapila prehra Liverpoolu doma s Marseill 0:1 a taktiez Lyon a jeho katastrofalna prehra, neviem ci sa z tejto krizi dostanu a postupia z tejto pravdepodobne najtazsej skupiny.
Dalej sa mozem vyjadrit k zapasom ktore som videl a to k Barcelone ktora podla mna predviedla v Stutgarte solidny a dobry vykon s peknou hrou (kenecne je tu ta barca na ktoru som bol zvyknuty pred 2 rokmi). A tiez mi neda nespomenut Messiho formu, na to je radost sa divat, jemu sa snad ani neda zobrat lopta.
Potom zapas vo Valencii s Chelsea patril medzi ten slabsi priemer. Chelsea podla mojho vyhrala s dost velkym stastim a na ihrisku skorej superia sami so sebou ako so superom, valencia a ta tiez nebola nic moc. No ale po tomto zapase im zrejme stupne sebadvovera a mali by sa chytit.
Dalej sa mozem vyjadrit k zapasom ktore som videl a to k Barcelone ktora podla mna predviedla v Stutgarte solidny a dobry vykon s peknou hrou (kenecne je tu ta barca na ktoru som bol zvyknuty pred 2 rokmi). A tiez mi neda nespomenut Messiho formu, na to je radost sa divat, jemu sa snad ani neda zobrat lopta.
Potom zapas vo Valencii s Chelsea patril medzi ten slabsi priemer. Chelsea podla mojho vyhrala s dost velkym stastim a na ihrisku skorej superia sami so sebou ako so superom, valencia a ta tiez nebola nic moc. No ale po tomto zapase im zrejme stupne sebadvovera a mali by sa chytit.