Liga majstrov

O športe...
SeNte
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SeNte »

a naco by neco robil ved teraz maju fazonu :D
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Madrid urcite privedie nejake velke meno, ale je pravda ze teraz im ide a prvykrat v zivote mu drzim place, aby porazil Barcu. Hraju krajsi, ofenzivnejsi futbal. Van Nistelrooy, Beckham, Carlos, Raul..tieto mena uzasne teraz Real tahaju. Snad im to vyjde
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Drago napísal:Madrid urcite privedie nejake velke meno, ale je pravda ze teraz im ide a prvykrat v zivote mu drzim place, aby porazil Barcu. Hraju krajsi, ofenzivnejsi futbal. Van Nistelrooy, Beckham, Carlos, Raul..tieto mena uzasne teraz Real tahaju. Snad im to vyjde
Zabudol si dodat Ramosa, momentalne jeden z najlepsich obrancov vie davat goli a hrat na barz ktorom poste v obrane a mozno aj v zalohe, jednoznacne jeden z najlepsich hracov v Madride.
kali520
Darca
Darca

No dalsi rocnik LM zacal a hned sa v nom udiali nejake prekvapenia, napr Chelsea prekvapujuco doma remizovala s Trondehiemom.
http://www.eurofotbal.cz/clanky/liga-mi ... ola-34731/[/url]
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

kali520 napísal:No dalsi rocnik LM zacal a hned sa v nom udiali nejake prekvapenia, napr Chelsea prekvapujuco doma remizovala s Trondehiemom.
http://www.eurofotbal.cz/clanky/liga-mi ... ola-34731/[/url]
AC Miláno ma veľmi prekvapilo aký dobrý futbal predvádzali a ešte aký parádny gol dal Andrea Pirlo, no to bol výstavný kúsok, a prihral aj pekne Inzaghimu - bol to pekný zápas :)

btw. Chelsea prekvapila ale iba výsledkom herne boli lepši žiaľ mali smolu a trafili tuším tri žrde :) , taký je už fubal
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

ja som pozeral Real - Bremy, a to bol tiez pekny futbal hlavne prvy polcas...Bremy sa poriadne ani lopty nedotkli..no a druhy neviem ten som uz odspal... :D
J.O.S.E
King
King

správa

DYLYNO napísal:ja som pozeral Real - Bremy, a to bol tiez pekny futbal hlavne prvy polcas...Bremy sa poriadne ani lopty nedotkli..no a druhy neviem ten som uz odspal... :D
ten som aj ja sledoval a pekne hral real a vezu sa na víťaznej vlne v lige tri zapasy bez prehry a v LM 1 víťatný
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Manchester vyhral 1:0 v Sportingu som spokojny je to dost super a este ked aj Ronaldo dal gol
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Nevidel som ten zápas, ale počul som, že Slávia pri víťazstve nad Steauou 2:1 hrala veľmi dobre.
kali520
Darca
Darca

V stredajsich zapasoch ma dost sklamal Lyon. Mozno to bolo tym ze barcelona hralal tak dobre ale aj tak neviem ci Lyon po odchode niektorych hracov bude tak silny ako predchadzajuce sezony.
K tej Barcelone by som chcel vyzdvihnut par mien. Ten prvy je Messi ktory podla mna je jednoznacne najlepsim hracom muzstva co mu dava dost velku sancu byt najlepsim na svete. Prakticky je mu nemozne zobrat loptu, preukazal to aj v zapase LM.
Potom Ronaldinho, bez urazky ale podla mna tento hrac neni ani polovica toho co bol pred 2 rokmi, je pomaly, jeho klucky su uz citatelne, nebeha, a uz aj prihravky ma nejake nepresne.
Dalej Henry, ten predvadza na ihrisku presne to co som cakal, tiez slaby pohyb. Myslim si ze v Barcelone nebude ani zdaleka tolko golov strielat ako v Arsenale.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:V stredajsich zapasoch ma dost sklamal Lyon. Mozno to bolo tym ze barcelona hralal tak dobre ale aj tak neviem ci Lyon po odchode niektorych hracov bude tak silny ako predchadzajuce sezony.
K tej Barcelone by som chcel vyzdvihnut par mien. Ten prvy je Messi ktory podla mna je jednoznacne najlepsim hracom muzstva co mu dava dost velku sancu byt najlepsim na svete. Prakticky je mu nemozne zobrat loptu, preukazal to aj v zapase LM.
Potom Ronaldinho, bez urazky ale podla mna tento hrac neni ani polovica toho co bol pred 2 rokmi, je pomaly, jeho klucky su uz citatelne, nebeha, a uz aj prihravky ma nejake nepresne.
Dalej Henry, ten predvadza na ihrisku presne to co som cakal, tiez slaby pohyb. Myslim si ze v Barcelone nebude ani zdaleka tolko golov strielat ako v Arsenale.
Henry sa musi rozohrat a potom to pojde tento gol ho mozno nakopol
J.O.S.E
King
King

správa

kali520 napísal:V stredajsich zapasoch ma dost sklamal Lyon. Mozno to bolo tym ze barcelona hralal tak dobre ale aj tak neviem ci Lyon po odchode niektorych hracov bude tak silny ako predchadzajuce sezony.
presne si to vystihol - aj mna Lyon dosť sklamal predvedenou hrou a myslím si, že budú mať dosť veľké problemy ešte postúpiť zo základnej skupiny ak nezlepšia herný prejav :? Asi to bude tým, že odišli hráči ako Abidal, Malouda, Tiago a prakticky ich nedokázal Lyon nahradiť
ku Barcelone - súhlasim s tebou, že Messi najlepší ich hráč tu sa asi nemáme o čom baviť, pretože bol úžasný v súbojoch jeden na jedného a perfektne vie ovládať loptu, Ronaldinho už asi nie je to čo býval a prakticky sa obrana každého mužstva sústredi len nato ako ho ubrániť a možno nie a už ma za sebou to najlepšie v Barce, Henry takisto mal slaby pohyb on bol tuším z Arsenalu zvyknutý nato, že spoluhráči hrali iba na neho a on dával golý, mylsím si že s takýmto prístupom asi veľa golov nebude dávať aj ked ja by som mu ich prial :)
Drago
Guru
Guru

J.O.S.E z Lyonu neodislo len toto trio, odisli hraci ako Berthod, Diarra, Cacapa, Wiltord. Do obrany prisli Fabio Grosso z Interu a Belhadj zo Sedanu. Myslim si, ze Lyon sa ale chyti, pretoze maju kvalitny kader aj bez spominanych hracov a postup im nebude robit problem
IZZi-BA
Star
Star

Drago napísal:J.O.S.E z Lyonu neodislo len toto trio, odisli hraci ako Berthod, Diarra, Cacapa, Wiltord. Do obrany prisli Fabio Grosso z Interu a Belhadj zo Sedanu. Myslim si, ze Lyon sa ale chyti, pretoze maju kvalitny kader aj bez spominanych hracov a postup im nebude robit problem
Ved Belhajm dal uz 10 golov v lige podla mna im treba cas na zohranie
Drago
Guru
Guru

IZZi-BA napísal:Ved Belhajm dal uz 10 golov v lige podla mna im treba cas na zohranie
nemylis si ho nahodou s Benzemom ? To je utocnik. Belhadj je obranca :wink:
IZZi-BA
Star
Star

Drago napísal:nemylis si ho nahodou s Benzemom ? To je utocnik. Belhadj je obranca :wink:
sorry :lol: sekol som sa jasne ze myslim Benzema je to mlada nadej
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

Jose murino odstupil z Chelsea a sa nepohodli c Abramovicom adostal odstopne az niekolko.Som zvedavi ze kde teraz zakotvi
J.O.S.E
King
King

správa

Drago napísal:J.O.S.E z Lyonu neodislo len toto trio, odisli hraci ako Berthod, Diarra, Cacapa, Wiltord. Do obrany prisli Fabio Grosso z Interu a Belhadj zo Sedanu. Myslim si, ze Lyon sa ale chyti, pretoze maju kvalitny kader aj bez spominanych hracov a postup im nebude robit problem
Dúfam, že maš pravdu :) Možno je pravdou, že nie su zohraní, ale proti Barcelone práve spomínaný Grosso nehral a nevedno prečo /možno nejaké zranenie/. Mne osobne sa hra Lyonu pominulé roky veľmi páčila ako dokázali napr. poraziť bez väčších problémov Real Madrid útočným futbalom. Hra tam aj jeden z mojich obľúbených futalistov Juninho, o ktorom vieme že ma najpresnejšie strely z priamych kopov :wink:
Drago
Guru
Guru

Tak co vravite na toto kolo ? Manchester tradicny vysledok, Lyon zas vyhorel, aj ked mal kopu smoly a Sevilla pretrhla smolu, hrali celkom fajn proti Slavii
kali520
Darca
Darca

No v prvom rade ma velmi prekvapila prehra Liverpoolu doma s Marseill 0:1 a taktiez Lyon a jeho katastrofalna prehra, neviem ci sa z tejto krizi dostanu a postupia z tejto pravdepodobne najtazsej skupiny.
Dalej sa mozem vyjadrit k zapasom ktore som videl a to k Barcelone ktora podla mna predviedla v Stutgarte solidny a dobry vykon s peknou hrou (kenecne je tu ta barca na ktoru som bol zvyknuty pred 2 rokmi). A tiez mi neda nespomenut Messiho formu, na to je radost sa divat, jemu sa snad ani neda zobrat lopta.
Potom zapas vo Valencii s Chelsea patril medzi ten slabsi priemer. Chelsea podla mojho vyhrala s dost velkym stastim a na ihrisku skorej superia sami so sebou ako so superom, valencia a ta tiez nebola nic moc. No ale po tomto zapase im zrejme stupne sebadvovera a mali by sa chytit.
Napísať odpoveď