Vopred DAKUJEM
good zarabanie v runescape
-
martinrozok
Medium Expert
good zarabanie v runescape
Asi uz budem vyzerat ako blbec ze otvaram dalsiu temu o runescape ale ta hra ma nejak chytila a chcem byt bohaty. Preto sa chcem spytat niekoho skuseneho ako sa tam da dobre zarobit.
Vopred DAKUJEM

Vopred DAKUJEM
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cvicit cvicit cvicit
nie je na to ziadny cheat nemozes to nijak urychlit tak sa len snaz a raz mozno budes bohaty. ja odporucam zacat expit mining a smelting alebo ako sa tomu nadava. za to je najlepsi zarobok ked si na vysokom lvl-i. rybarcenie cvic az potom ked sa budes nudit aj ked aj na tom mozes zarobit ale menej. woodcutting si nechaj na koniec lebo na tom vela nezarobis
-
martinrozok
Medium Expert
-
Andi_Cibula
Addict
Kúp full rune za 160 tisíc, a predaj ich za 180. Vo Worlde 1 pokiaľ možno, alebo v nejakom velmi plnom svete.
Keď budeš mať dosť, kúp 'lacno' božské brnenie a predaj ho za 'veľa'. Opakuj pokým neomrzí.
Oplatí sa mať IMHO vysoký CB, nie stupidný nick a veľa trpezlivosti pri tom.
Autotalker je samozrejmosť.
Keď budeš mať dosť, kúp 'lacno' božské brnenie a predaj ho za 'veľa'. Opakuj pokým neomrzí.
Oplatí sa mať IMHO vysoký CB, nie stupidný nick a veľa trpezlivosti pri tom.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Autotalker je zakazany a uz som dostal od Jagexu pochvalu za reporty Autotalkerou .
Inak zarabanie .. hmm skus minning .. minnuj iron - je to rychle a iron predas za 100 ea ... nvm od kolkeho lvla ale asi nejak od 35 budes davat iron na jeden je* pickaxe ... alebo potom skus fishing ale kym nebudes mat lvl na loby moc si nezarobis a na free worldoch su velmi zle podmienky na lobenie kedze je to na karamji ... woodcutting ti na free moc nepomoze , iba ze by si to predaval memberom (napr mne
), ktori si z toho robia fletching ... takze radil by som ti ten minning a fishing
-
Andi_Cibula
Addict
Player moderátori to používajú, či je to zakázané neviem, ale je mi to jedno, bo ja nie som obchodník, ale fanatický kopáč drahých kovov.*****HERO***** napísal:Autotalker je zakazany a uz som dostal od Jagexu pochvalu za reporty Autotalkerou .![]()
Ak používaš Autotalker s príčetnosťou a nepreháňaš, tak IMHO v pohode, predsa si chceš šetriť prsty, no nie ?
-
martinrozok
Medium Expert