good zarabanie v runescape

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

good zarabanie v runescape

Príspevok od používateľa martinrozok »

Asi uz budem vyzerat ako blbec ze otvaram dalsiu temu o runescape ale ta hra ma nejak chytila a chcem byt bohaty. Preto sa chcem spytat niekoho skuseneho ako sa tam da dobre zarobit.
Vopred DAKUJEM :D :P
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

cvicit cvicit cvicit :!: nie je na to ziadny cheat nemozes to nijak urychlit tak sa len snaz a raz mozno budes bohaty. ja odporucam zacat expit mining a smelting alebo ako sa tomu nadava. za to je najlepsi zarobok ked si na vysokom lvl-i. rybarcenie cvic az potom ked sa budes nudit aj ked aj na tom mozes zarobit ale menej. woodcutting si nechaj na koniec lebo na tom vela nezarobis
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

:) ja si myslim ze na miningu moc nezarobim dlho to trva...skor som chcel vediet o nejakom super merchante, ale tak ale fakt ti velmi dakujem za radu.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Kúp full rune za 160 tisíc, a predaj ich za 180. Vo Worlde 1 pokiaľ možno, alebo v nejakom velmi plnom svete.
Keď budeš mať dosť, kúp 'lacno' božské brnenie a predaj ho za 'veľa'. Opakuj pokým neomrzí. :)

Oplatí sa mať IMHO vysoký CB, nie stupidný nick a veľa trpezlivosti pri tom. :) Autotalker je samozrejmosť.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Autotalker je zakazany a uz som dostal od Jagexu pochvalu za reporty Autotalkerou . :) Inak zarabanie .. hmm skus minning .. minnuj iron - je to rychle a iron predas za 100 ea ... nvm od kolkeho lvla ale asi nejak od 35 budes davat iron na jeden je* pickaxe ... alebo potom skus fishing ale kym nebudes mat lvl na loby moc si nezarobis a na free worldoch su velmi zle podmienky na lobenie kedze je to na karamji ... woodcutting ti na free moc nepomoze , iba ze by si to predaval memberom (napr mne :) ), ktori si z toho robia fletching ... takze radil by som ti ten minning a fishing
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Ja som este daaaavno zarabal tak, ze som skupoval lacno velke mnozstva essence (?),ked dobre pamatam, a predaval za ovela viac... Celkom to vynasalo :) Ale ta hra je imho strata casu a uplna nuda ked nie si member...
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

zmazat
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

*****HERO***** napísal:Autotalker je zakazany a uz som dostal od Jagexu pochvalu za reporty Autotalkerou . :)
Player moderátori to používajú, či je to zakázané neviem, ale je mi to jedno, bo ja nie som obchodník, ale fanatický kopáč drahých kovov. :lol:
Ak používaš Autotalker s príčetnosťou a nepreháňaš, tak IMHO v pohode, predsa si chceš šetriť prsty, no nie ? ;-)
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

je to zakazane....na bann
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »