F1 2009
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tuto sezonu to vyzera zatial fakt vyrovnane...snad to tak bude az do konca. Ale aj tak si myslim, ze formula uz ani zdaleka neni taka vzrusujuca ako pred takymi 7-10 rokmi ked spolu superili Hakkinen a Schumi alebo este skôr v casoch Sennu, Hilla, Fittipaldiho....teraz môzme byt radi, ak vidime 10 predbiehani za zavod (nerata sa predbiehanie o kolo) a pomaly su napinavejsie motokary ako F1....napadla ma jedna taka kusok blbost
, bolo by zaujmave, keby niekto z pilotov alebo tych bossov v F1 zorganizoval taky exibicny zavod, ze by vseci jazdili na rovnakom modely formule, aspon by sa ukazal skutocny skill jazdcov.
Tu je Kubica.... http://dailycarvideos.com/2007/06/10/f1 ... ica-crash/bizzy napísal:Sledovali ste VC ?
Tak tato velka cena mi ostane v pamati do konca zivota.
4x SC, Kubica, Vsetci sa smykali, Hamilton, Wurz, Black Flags ....
hard-core
proste hladam link na stiahnutie o_O
Skoda, ze som nemal kde pozerat, dnes som mal na F1 naladu. Skoda neuspechu Ferrari, dufam, ze sa Kubica coskoro uzdravi, vraj bolo u neho podozrenie iba na zlomeninu nohy. Keby takto havaroval pred 15timi rokmi tak neviem, neviem...
Bolo to vidno uz v Kanade...a aj tie jeho vyhlasenia, ze odchadza z McLarenu lebo je tam velke napatie...bohuzial je Alonso po zisku titulu velmi namysleny a nedokaze prijat, ze ho v time neberu ako absolutnu jednotku. Je to jeho povaha, aj v minulej sezone sa sem-tam vytahoval na Ferrari a ked ho porazili tak len sklopil usi a pakoval sa prec.bizzy napísal:Ale preco by to Alonso nezvladal ??
A to ze vyletel z trate...dobry jazdec musi vediet jazdit bez chyby aj keby mal ist so suchymi gumami v monzune