často som bol samotar ale postupne v 2/3 ročniku ma vzali do partie za čo som vdačny dodnes. problemom som sa snažil vyhybat nefajčil som ale za to hodne športoval hlavne bojové športy...a samozrejeme popri tom som si zarabal celkom slusne ..čo mi otec pomohol vybavit na zaklade protekcie jednu fajn platenu brigadu ..No povedzte ktory z vas moze povedat ze som v 17/18 rokoch mesačne zarobil 5 až 8 tisic SK vlastnou pracou....prve lasky prví sex proste užasne časi na prelome 3/4 ročnika som spoznal super chalana mal 26 mal vlastny byt ...a po par veciach čo som mu pomohol zariadit (labak)dalej radsej nekomentujem.... mi dal kluce od svoje bytu kde som priležitostne prespaval lebo ja som nebol priamo z BA a priležitostne no častejsie si vodil partnerky a občas tam organizoval žure weekendove ktoreho sa aj kamos rad zučastnoval a cca dasich 15 ludi takze bola sradna na byte
život to bol dobry život to bol krasny no teraz sedim v kancelarii robim IT technika a smutim po strednej.(to je 2 roky dozadu
Teraz ?teraz treba platit učty riešit problemi a za potom moze byt zabava...