agem tam pre istotu nema skoro nic..t0m4s3 napísal:karman a agem tam toho maju popisane
ktoru z tychto dvoch 1950pro ?
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
ok tak ked nejde o to ale aj tak ma 1.6Ghz len sa prehrieva ale zase je tam kvalitno kvalitnykrija napísal:presne tak! sorry t0m4s3, ze ta citujem
edit : ale t0m4s3 tusim este pisal ze nevie ako to je teraz s tym prehrievanim ale ze na starsich to tak bolo ale etraz envie cize..
-
krija
VIP
but i know
100 stupnov celzia, len taky fukot! http://tweakers.net/productsurvey/survey/4071
Wat bleek, 3 kleine VRM (Voltage Regulating Modules) chips aan het uiteinde van de kaart werden bij games en de 3D-weergave van ATI tools meer dan 100 graden!
-
juslik
King
toto som trosku nepozral co to znamena ?krija napísal:but i know100 stupnov celzia, len taky fukot! http://tweakers.net/productsurvey/survey/4071
-
krija
VIP
zalman sem, zalman tam. na VRM je 100 stupnov.
dalej tam je toto: minusy: problem s teplotou.
rozhodovanie je na tebe. to riesenie chladenia pre asus je asi najlepsie z chladicov co montuje priamo vyrobca. niekde sme to tu aj riesili. v priemere dosahuje cca o 10-12 stupnov nizsie teploty ako konkurencne riesenia.
chladenie, alebo 200MHz na pamatiach
rozhodovanie je na tebe. to riesenie chladenia pre asus je asi najlepsie z chladicov co montuje priamo vyrobca. niekde sme to tu aj riesili. v priemere dosahuje cca o 10-12 stupnov nizsie teploty ako konkurencne riesenia.
-
juslik
King
cize podla teba je ten chladic na asuske je lepsi nez ten zelman ?krija napísal:zalman sem, zalman tam. na VRM je 100 stupnov.
neviem preco som si nevsimol tuto temu
ale k veci, mam ULTIMATE verziu a neviem s kade mate ze ma problemy s teplotou (mozno uz mam inu reviziu) ale v klude ma 42st a v zatazi 54, FAN je nastaveny na 31% vykonu a tym padom je VELMI tichy, skusal som fan dat aj na 100% ale to uz bola turbina
a v zatazi som ju uz neskusal ze kolko mala st pri 100% otackach
zakladne takty 580/1600, taktovat som este neskusal kedze este ziadna hra nerobila problemy
tuto grafiku som si vybral kvoly chladicu lebo tak ci tak by som si ten chladic kupil takze tu som to mal 2v1 (aj ked som nemal k tomu to iste prislusenstvo ako keby som si kupil samostatne
pamate su tiez chladene a to malymi chladicmi
ale k veci, mam ULTIMATE verziu a neviem s kade mate ze ma problemy s teplotou (mozno uz mam inu reviziu) ale v klude ma 42st a v zatazi 54, FAN je nastaveny na 31% vykonu a tym padom je VELMI tichy, skusal som fan dat aj na 100% ale to uz bola turbina
zakladne takty 580/1600, taktovat som este neskusal kedze este ziadna hra nerobila problemy
tuto grafiku som si vybral kvoly chladicu lebo tak ci tak by som si ten chladic kupil takze tu som to mal 2v1 (aj ked som nemal k tomu to iste prislusenstvo ako keby som si kupil samostatne
-
juslik
King
mas presne tuto ?
http://www.pc-world.de/pcwshop/catalog/ ... timate.jpg
a tie chladice na pamati myslis tie male modre ? citen oranzovy vzadu ?
ak teda hovoris ze ju mas a nieje snou problem tak ju berem teda...
-
krija
VIP
moc o tom rozmyslas.
vybral si si druhu najlepsiu. najlepsia je asi HIS X1950PRO Ice Q3. ta je ale este drahsia ako ultimate od sapphiru.
http://www.hwupgrade.com/articles/video ... man_3.html
ps: s tymi 1600MHz pri OC som ta asi trocha zmiatol. malo by to vyznam iba vtedy, ak by sa pamate na kartach od ostatnych vyrobcov dostali cez frekvenciu 1600MHz. to sa ale nepodarilo ani jednemu. a u ultimate na to mas aspon zaruku. a samozrejme vtedy ak ti robi radost ziskat nejaky ten vykon "zadarmo."
ps: s tymi 1600MHz pri OC som ta asi trocha zmiatol. malo by to vyznam iba vtedy, ak by sa pamate na kartach od ostatnych vyrobcov dostali cez frekvenciu 1600MHz. to sa ale nepodarilo ani jednemu. a u ultimate na to mas aspon zaruku. a samozrejme vtedy ak ti robi radost ziskat nejaky ten vykon "zadarmo."
-
juslik
King
krija tak ja som sa rozhodol ja zobereum tu Ultimate...spravil som teda dobre ci zle ? potrebujem co najvacsi vykon...sak budem mat E6600 2 Gb ram 800 Mhz a hentu graficku sak tam mi pojde aj mater a ked ne sak zakladna pretaktuje trosku aj procesor a graficku keby trebalo tak aj tu a potom kupim este lepsi chladic ak by aj nejaky lepsi bol lebo mne sa zda ze karman uz lepsi na VGA nemaju
a v BGS vobec 
skus si zahrat nejaku pru a potom dat prst na ten pasiv co je vedla toho zalmana, ten zalman jadro uchladi dobre ale to VRM nechladi vobec a to sa zohrieva na cca 100°CONdr3j napísal:neviem preco som si nevsimol tuto temu![]()
ale k veci, mam ULTIMATE verziu a neviem s kade mate ze ma problemy s teplotou (mozno uz mam inu reviziu) ale v klude ma 42st a v zatazi 54, FAN je nastaveny na 31% vykonu a tym padom je VELMI tichy, skusal som fan dat aj na 100% ale to uz bola turbinaa v zatazi som ju uz neskusal ze kolko mala st pri 100% otackach
-
juslik
King
sak ale urcite 100°C nie sak ked das este niekde do case volaky chladic ktory odtial bude odfukavat vzdcuh tak bude mat max 70 % a na to ze je to pasiv je to urcite dobreHarun napísal:skus si zahrat nejaku pru a potom dat prst na ten pasiv co je vedla toho zalmana, ten zalman jadro uchladi dobre ale to VRM nechladi vobec a to sa zohrieva na cca 100°C
jj mam presne tu grafiku, kupil som su s tadetojuslik napísal:mas presne tuto ?
jj tie male modre, to su chladice pamati ten orantovy neviem presne co chladi (ale asi nejake napacie veci
nemal som s nou ziaden problem, tie pamate su ine ako na ASUSe, na ASUSe si 1,4 ns a na ultime by mali by 1,2ns (aspon co ja viem)
-
juslik
King
ok tak nemusim sa bat ? lebo teraz v jednom velko sklade ju maju za 4000 bez dph vo vypredaji.. tak ju pojdem kupit..ONdr3j napísal:jj mam presne tu grafiku, kupil som su s tadeto
jj tie male modre, to su chladice pamati ten orantovy neviem presne co chladi (ale asi nejake napacie veci)
nemal som s nou ziaden problem, tie pamate su ine ako na ASUSe, na ASUSe si 1,4 ns a na ultime by mali by 1,2ns (aspon co ja viem)