Project Dragster 2007

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Project Dragster 2007

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Nazdar, v1p ma doma na povale nevyuzity motor z Opel Vectry 2.0 z kurenia (ten co vhana vzduch) napadlo ho ze z neho spravit trosku vykonnejsie auto na ovladanie, uz takmer mame poriesene dialkove ovladanie ku ktoremu nam uz len chyba schema ktoru ma pre nas fikus-kukis mohol by ju tu kludne postnut (hehe), karoseria sa bude skladat z podvozku , uz sa kresli v cinema 4d model ako by to mohlo vyzerat, bude pohanana zadna naprava napajane to cele bude autobaterkou popripade motorkou do motorky takze cely dragster (auto) bude vazit cca. 20 kg, neobavam sa o motor vykonu pretoze ten je dostatocny a po sprevodovani (casti prevodov uz mame zozbierane z bicykla) po sprevodovani bude mat aj dostatocnu silu.

A teraz problem je ktory potrebujeme vyriesit : Potrebujem na to z niekade kolesa a stranka www.kolieska.sk koli enornym cenam nepripada do uvahy, prosim navrhnite z kade pouzit kolieska (musia mat priemer ASPON 10 cm) a Kosicania moze radit aj nejaky obchody, bazare v Kosiciach... Sponzorske dary su vitane :D .... o priebehu projektu budeme informovat

*pisal v1p
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

blby napad, ale "pozicaj" si daky nakupny vozik :lol: tesco ma pekne kolieska
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

este taka otazka ake su rozmery toho auta resp. ake maju byt rozmery tych koliesok
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

piston napísal:este taka otazka ake su rozmery toho auta resp. ake maju byt rozmery tych koliesok
fruxo napísal:cely dragster (auto) bude vazit cca. 20 kg
kolieska (musia mat priemer ASPON 10 cm)
:wink:
VIP721
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VIP721 »

vidis.. ten kosik by bol idealny... dobry napad :D:D. Ak mate doma niekto strojnicke tabulky pozri te sa mi po maximalnej rychlosti (otackach) ktoru zvladne retaz na bycikel :D. Vcera som to meral, aj s s vrtulou to ma 3800 ot/min. a bojim sa ze retaz tlko neutiahne (pouzijeme prevodovy system ako na bicykli)
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

Kibo napísal::wink:
:oops: tusim som si to nevsimol, no ja by som napriklad rozmyslal o nejakych koliskach z kocika alebo nieco podobne, ved tie z nakupnych kosikov su strasne tvrde
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

co tak pozret po modelarskych obchodoch ?? v Ke je jeden kde by to mohly mat hned taky pre letecke modely a jeden ktory sa specializuje na tamiyu a on by to mohol objednat (uz nepametam ako sa to pise :D ) adresy by som vam poradadil ale to uz neviem ci sa vsetko neprestahovalo ...popripade chodte na anicku a vzadu kus pred sudkami je klub RC automodelarov ....su tam pokial sa to nezmenilo kazdu stredu asi o 5 a vykendy su obcas nejaek preteky :)
Napísať odpoveď