Zdar ludia
Mam net od T-Comu. Program Maxi Start. To znamena neobmedzeny internet od 16.00 do 24.00. Cize moj wifi router Vigor musim vypinat. A v poslednej dobe sa deje takato vec. Zapnem router, cakam kym sa rozbehne chvilu a skusim ist na net. Nic. Pozrem dole Sietove pripojenia a vidim ze pakety odosiela, ale neprijma. Cize net nejde. Skusim teda dat Siet.Pripoj. -> Podpora -> Opravit. Ani to nezabera. Tak vypnem normalne router. Skusim zas a niekedy ani to nejde. Zas musim dat Opravit, potom sa rozbehne. Cim to je ?
Poradte PLS ak viete. Budem velmi vdacny
PROBLEM S ROUTEROM ( T Com )
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nevim cim to presne je, ale u mojho 2600 VGST som si vsimol, ze nema moc rad ked sa vypne ... bezne ho nevypinam .. iba ked sa pritrafi chyba a ze zamrzne .. co je raz za cca 900 - 1300 hodin ... takze nema problem mesiac - dva bezat v kuse .. akurat ciham ze je stale zahriaty .. ok ale k teme ... som si vsimol, ze ked som ho vypol a cca za 10 min zapol, tak mu nabeh trval aj dve minuty ... proste si diodky blikali ako sa im chelo a na net nie a nie sa dostat .. som resetol potom nastavenia a fachal f pohode ... ale inokedy nabieha tak dop minuty .. rychlejsie nie ... takze nevim ...
... ja by som ti asi poradil nevypinat router, ale radsej linku ( ak to neohrozi obvody routra ) ...
... ja by som ti asi poradil nevypinat router, ale radsej linku ( ak to neohrozi obvody routra ) ...