pomoc s Bluetooth handsfree
pomoc s Bluetooth handsfree
potreboval by som radu od niekoho, kto ma osobne odskúšané Bluetooth handsfree, ktoré by riešilo môj problém. ten spočíva v tom, že kvôli zlému zdravotnému stavu nedokážem obsluhovať mobil. telefonovanie riešim sadou handsfree, ktorú mám prakticky stále v uchu. používam Nokie nastavené na automatické príjmanie hovoru. teraz mi končí paušál, takže uvažujem o kúpe nového mobilu. rád by som skúsil Bluetooth handsfree sadu namiesto klasickej cez kábel, ktorý predsal en trochu obmedzuje. lenže v tejto oblasti nie som úplne doma, tak potrebujem korektnú a presnú radu. môže aj Bluetooth handsfree prijať a ukončiť hovor automaticky, alebo musím niečo stláčať? je to spoľahlivé telefonovanie cez Bluetooth handsfree? viete si z praktického hľadiska predstaviť jeho používania 8 - 12 hodín denne? môže jeho výkon a spoľahlivosť ovplyvniť elektrický invalidný vozík? (stáva sa mi to pri malých rádiách) aký tip telefónu a Bluetooth handsfree by ste mi odporúčili? dakujem za pomoc a každú radu.
odpoved znie kolko by si do toho chcel osobne dať bt hadsfré je veľa dokonca tieto nové telefony zo sybianom vedia rozoznať každý hlas a prijať a zložiť automaticky. nie je problém ani prečítať meno. ale tam zas to ide do peňazí. pokial ide o to rušenie malo by sa objaviť ale to iba málo. Tam idew hlavne o tú cenu akú by si do toho dal.
ak sa ti da zajdi priamo do nejakej predajne a tam si to vyskusaj ci to nevadi voziku a tam ti poradia aj nejaku znacku,ktora ti bude pohodlna a nebude ti vadit a samozrejme bude aj cenovo priatelna.ale urcite by som to isiel skusit do obchodu pretoze nikto ti nebude vediet povedat ci to nebude vadit voziku take skusenosti tu nema asi nikto
no pozri sa ja mám sosobne nokiu 3250 celkom fajn telefon ale ono je to skorej na mp3 ako na volanie ale dokáže to dosť vecí prijať hlasom a ked sa ten na druhej strane odpojí tak sa odpojí aj umňa netreba sa toho ani dotknúť. no a vie prečítať meno. spustenie bt a všetkých potrebných vecí stačí to iba nahovoriť. a to nič nie je ale toto dokáže každý telefon s 9,1 symbianom. A tak isto meniť profil ale treba stalčiť jedno tlačidlo pre aktiváciu týchto povelov ale inak ked povieš prijať tak to vie skoro každý telefon