Tablaaaaa
To sa mi zda, alebo mate naozaj taku peknu triednu?mat3jkoo napísal:nase..
a koho by to absolutne najvjac zaujmalo je tam aj jeden user odtialto s nickom ***** ale chcel bohuzial ostat v anonymite .. takze vam neprezradim kto to je .. som ale zly co? ja vjem ze vas to velmi zaujma
Velmi pekna pracaPhoboss napísal:....
Hmm, maturoval som pred 9 rokmi a tablo sa v triede neodsuhlasilo. Chybal jeden hlas, heh. Takze ziadne tablo nakoniec nebolo.
Inak, ked vidim tie tabla a nich iba chalanov
, hned by som si vyberal inu skolu. Ja som si strednu velmi pochvaloval, 33 bab a 5 chalanov v triede, to boli casy. Aj ked, jasne ze vsetko ma svoje vyhody a nevyhody, vsak?
Inak, ked vidim tie tabla a nich iba chalanov
ja som maturoval pred 3 rokmi. tablo sme mali naplanovane, avsak nam ho neodsuhlasil triedny a ani vedenie skoly. proste chceli sme odkvacit dvere z nasej triedy, nacapit tam fotky, kamos co mal kreslenie v krvy by tam napisal potrebne texty a bola by to parada.. no vedenie skoly nepozna originalitu 
-
luculiiik
Light Star
Nám nedávno navrhol takéto originálne tablo triedny.Fuxxo napísal:ja som maturoval pred 3 rokmi. tablo sme mali naplanovane, avsak nam ho neodsuhlasil triedny a ani vedenie skoly. proste chceli sme odkvacit dvere z nasej triedy, nacapit tam fotky, kamos co mal kreslenie v krvy by tam napisal potrebne texty a bola by to parada.. no vedenie skoly nepozna originalitu