sporty
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Na jednej strane kolektivne, pretoze sa mozem spolahnut aj na druhych spoluhracov, viem, ze na ihrisku ma podrzia, podporia. Vitazstvo je o to krajsie, ze ho ziskame my - cely tim. Na druhej strane individualne pomahaju prekonat sameho seba, siahnut za hranice svojich moznosti.
Takze ked si potrebujem vyvetrat hlavu a odreagovat sa, volim individualne, ak sa chcem aj pobavit (ono to v time bez tych zartikov nejde
), uvolnit, tak radsej kolektivne.
Takze ked si potrebujem vyvetrat hlavu a odreagovat sa, volim individualne, ak sa chcem aj pobavit (ono to v time bez tych zartikov nejde
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na oboch typoch je niečo. V kolektívnych je to určite fakt,že človek si môže dovoliť niečo pokaziť a ostatní to ešte môžu napraviť. Ale samozrejme športovci s takýmto postojom asi nemajú veľmi perspektívu 
Individuálne sú zase fajn v tom, že človeka nebrzdí team za predpokladu že je naozaj dobrý
Ja sa venujem obom druhom.
Individuálne sú zase fajn v tom, že človeka nebrzdí team za predpokladu že je naozaj dobrý
Ja sa venujem obom druhom.
aj individualne aj kolektivne su super... prevetranie sa na bicykly s kamaratom/kamaratkou je naozaj uzasne, ale aj ked ides sam, ma to svoje caro. prevetras si hlavu, porozmyslas, co chces zmenit, zhodnotis cely den 
zas hokejbal, ked otoci cely tim stav zapasu z 4:0 na 4:5-> to je krasa. pocit na nezaplatenie. a ked potom celi zniceni sedite na pivku/kofole, komentujete zapas, to je zabava
zas hokejbal, ked otoci cely tim stav zapasu z 4:0 na 4:5-> to je krasa. pocit na nezaplatenie. a ked potom celi zniceni sedite na pivku/kofole, komentujete zapas, to je zabava
Moja reč.Hrávam futbal,treba použiť mozog,porozmýšľať,akú taktiku. V kolektíve musíte byť zohraný tím,to je na tom.Nerozhodujú výkony jednotlivca,ale celého tímu.To je na tom pekné.Športy,ako plávanie,tenis...tomu som sa moc nevenoval,mám radšej koletívnejimino napísal:aj individualne aj kolektivne su super... prevetranie sa na bicykly s kamaratom/kamaratkou je naozaj uzasne, ale aj ked ides sam, ma to svoje caro. prevetras si hlavu, porozmyslas, co chces zmenit, zhodnotis cely den
to je pravda , tiez som futbalista a dobry kolektiv je zaklad uspechuBaxxter99 napísal:Moja reč.Hrávam futbal,treba použiť mozog,porozmýšľať,akú taktiku. V kolektíve musíte byť zohraný tím,to je na tom.Nerozhodujú výkony jednotlivca,ale celého tímu.To je na tom pekné.Športy,ako plávanie,tenis...tomu som sa moc nevenoval,mám radšej koletívne
Re: správca
ano som,sak aj hravam hokej..ale ne v NHLJ.O.S.E napísal:my máme asi niečo spoločné. Podľa fotky pod tvojim nickom usudzujem, že si asi fanúšik zámorskej NHL.