Tak co studenti - vysokoskolaci...
Ste zaregistrovani na http://www.unister.sk/ ?
Ake s tym mate skusenosti? Aky mate tukfaktor atd
Mne sa to paci ze je nieco take, aj takto mozme ostat v kontakte so spoluziakmi z gympla a tak...
A tukfaktor mam okolo nejakych 130
no jasne, som tam uz od 16.2 tohto roku, dobra vec podla mna...
mam tam dost znamych zo strednej a aj par "spoluziakov" z univerzity z roznych fakult teraz na vyske...
tukfaktor mam teraz 157
nejak ma to nechytilo, pacia sa mi viac spoluziaci. asi preto, lebo unister este tolko ludi nema a na spoluziakoch mozme byt ako skupina naraz. ale zase je to dobre preto, lebo si tam mozes "organizovat" lubovolnych ludi z roznych univerzit
hojko napísal:Co to je??? Nieco na sposob spoluziaci.sk???
neviem sice na aky sposob su spoluziaci, ale myslim podla toho ako som si to zbezne prebehol, ze tam vystupujes ako v triede (mozno nie ale to je jedno), ale na unisteri si ako jednotlivec a znamych si pridavas do priatelov... unister je skor vysokoskolsky portal, lebo znamych mas potom v priateloch zoradenych podla univerzit... a neviem ako spoluziaci, ale unister je celoeuropsky
Poznam to od sestry. Je tam prihlasena asi dva mesiace a uz ma viac ako 1200 bodov. Vkuse niekoho "odtukuje". V pohode pokec lebo tam nie su 13-14 rocne decka a aj uchylov je tam pomenej (v porovnani s azetom).
Jasné, som zaregistrovaný. Je to celkom fajn. Najlepšie sú jednotlivé skupiny, tie mi dosť pomáhajú... Študujem filozofiu a som okrem iného aj v skupine: "Problémy filozofie" a viem, že ľudia, ktorí sú v tejto skupine sa do danej problematiky vyznajú (napr.: je tam aj môj doktorand, čo ma učí). A potrebujem napríklad napísať kvalitnú esej tak ti napíšu ich pohľad na vec. Ide to to, že mi napíšu kvalitné veci týkajúce sa témy a nie obyčajné sprostosti... A čo sa týka ťukfaktora mám k dnešnému dátumu 936
Som zaregistrovaná asi dva dni. Ťukfaktor zatiaľ maličký. Ale je to fajn, že mám aké také info o spolužiakoch pokope a že keď si len tak prechádzam ľudí tak zistím, jej toho poznám, tiež je z nášho ročníka.
bolek napísal:Som zaregistrovaná asi dva dni. Ťukfaktor zatiaľ maličký. Ale je to fajn, že mám aké také info o spolužiakoch pokope a že keď si len tak prechádzam ľudí tak zistím, jej toho poznám, tiež je z nášho ročníka.
presne tak. a spoznal som tam niekolko novych dievcat
inak mam tukfaktor uz 6934 Bodov uz ma to ani nebavilo, ale kamos zacat tukat a chcem ma predbehnut
unister ze dobra vec, nas rocnik je tam druzeny pokope, regnuta vyse polovica ludi - viac ako 70 spoluziakov a taki spoluziaci.sk sa nam vobec neosvedcili
fukfaktor momentalne 216
a okrem toho vobec si tam nedavam fotky, lebo ich kvalita je desna
podla mna je to super vec,presne ze aspon som v kontakte so spoluziakmi zo strednej a najdem tam ja kamosov z vysky... tukfaktor mam nieco vyse 1000...aj ked,ten tukfaktor sa mi zda byt ako prilisna zbytocnost...no ale ked uz tak odtuknem spät nie?:)