Programátorský kútik: prejavte sa!

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

V dostihoch pri zadaní výsky stávky ti po stlačení enteru skoci do dalsieho riadku, to by si mohol dako zakazat, skratka kym nezadas stavku, tak enter nezoberie. A inak sa mi to celkom paci, len ma stve ze som este nic nevyhral :) No a v tej sportke osetrit to aby si nemohol zadat ine cislo ako z intervalu 1 az 10, ja viem, ze je to tam napisané, no pri dostihoch si to osetril, nemozes zadat na kona, ktorý neexistuje. A s tým enter pri zadavaní stávky je to rovnaké aj v sportke. Inak je to fajn, mne sa to paci.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

pato83 napísal:V dostihoch pri zadaní výsky stávky ti po stlačení enteru skoci do dalsieho riadku, to by si mohol dako zakazat, skratka kym nezadas stavku, tak enter nezoberie. A inak sa mi to celkom paci, len ma stve ze som este nic nevyhral :)
jj aj mna to serie ale neviem ako to odrrbat chces zdrojak? btw hral si 1 verziu ci 1.1?
pato83
Addict
Addict

1. aj 1.1 ale tie postrehy su z 1.1, sak mozes hodit aj zdrojak, autorstvo je tvoje to sa neboj, by som si to pozrel, aj ked viem len malinko, no mozno sa nieco naucim.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

HAZARD SYSTEM verzia 1.2
+ Ukladanie a nacitanie hry
+ V sportke sa da skoncit uz pri zadavni cisla ( predtym ste ho museli zadat a az pri peniazoch sa dalo skoncit )
AK mate navrhy na neaku hazard hru napiste, a popiste ako zhruba by to malo fungvat
Cele ukladanie a nacitanie je robene cez textove subory, vlastne viac-menej odpisane zo stranky http://kifri.fri.utc.sk/~zjavka/pascal/pascal.htm (thx audiotrack)

//mastermind: zdrojak vymazany. staci aj ke zabaleny v archive

//zvonenie33: on NIEJE zabaleny v archive
Prílohy
HAZARD_S.rar
Verzia 1.2
(12.43 KiB) 225 stiahnutí
eMPiko
Addict
Addict

Kartova hra vojna

Príspevok od používateľa eMPiko »

Lamacky program, simulujuci kartovu hru vojna:

Vyber dvoch balickov kariet (zolikove, sedmove).
Hra sa boost systemom (zatazit enter pukom).
Ved skuste
Prílohy
VOJNA.RAR
vojna
(4.51 KiB) 262 stiahnutí
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

zvonenie33 napísal:HAZARD SYSTEM verzia 1.2
To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Keby ten tvoj program prabrala aj ozajstna sportka.
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

fruxo napísal:Nazov programu : Stroboskop
Pouzity programovaci jazyk : C++
Popis : Program ktory simuluje stroboskop rychle blikanie urcitych farieb viete si nastavit rychlost blikania a vybrat vlastne farby !

LINK

Kód: Vybrať všetko

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/stroboskop.exe
---------------------------------------------------------------------------------------

Nazov programu : Chat
Pouzity programovaci jazyk : C++, a pouzite sokety
Popis : Program s ktorym si mozete pisat poslete kamaratovy on ho spusti a uz funguje ako server staci sa napojit na jeho ip a mozte si z nim pisat
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/chat.exe
---------------------------------------------------------------------------------------

Nazov programu : Txt editor
Popis : Jednoduchy textovy editor nechcelo sa mi z nim velmi babrat...
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/editor.exe

Nazov programu : Zdrojovy kod
Popis : Zadate do programu adresu a on vam ukaze zdrojovy kod stranky dnes uz nepouzitelne ma to uz kazdy internetovy prehliadac
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/zdrojovykod.exe

Nazov programu : Hra
Popis : Uplne primitivna hra triafate do pohybujucej sa kruznice a ziskavate body, tiez nedokoncena nechcelo sa mi s tym babrat .)
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/hra_by_fruxo.exe

Nazov programu : HTML Farba
Popis : Nastavite si farbu podla vasich predstav odtiene atd proste vsetko a ono vam z toho urobi html farbu napr. #ff0000
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/html.exe

Nazov programu : Hack Steam ! (pheasing)
Popis : Program kde si napisete svoj existujuci login a heslo na steam account a nastavite hry ake si chcete pridat resp. hacknut, no a ono mi to odosle na jednu stranku a zapise sa do txt suboru, pripadne mi to pride na email
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/steam.exe

Nazov programu : Generovac virusov (pre lamy :D)
Popis : Mate na vyber cinnost toho viru ani sa to neda povedat vir ale pre lamky ano napr. vypnutie pc, restart pc,odlasenie, potom zadate cestu kde to ma vygenerovat a ono to tam spravi, odobral som tomuto funkcie cize nebude fungovat pre dobro ludi, casom pridam aj ine haluziny nie len vypninanie pc
LINK

http://www.fruxo.vfb.sk/programy/generovac.exe
:!: Tie linky uz nefunguju :cry: su tam celkom dobre softy podla opisu :!:
pato83
Addict
Addict

juho napísal:To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Spustit hru, dat ulozit a vo vytvorenom txt subore prepisat prvý riadok. Pripadne pre zvysenie ega aj druhy :) Len skoda, ze viac ako 32767 sk sa tam neda dat, bolo by to treba zadat ako longint a mame do smrti vystarane :)
juho
Star
Star

pato83 napísal:Spustit hru, dat ulozit a vo vytvorenom txt subore prepisat prvý riadok. Pripadne pre zvysenie ega aj druhy :) Len skoda, ze viac ako 32767 sk sa tam neda dat, bolo by to treba zadat ako longint a mame do smrti vystarane :)
nie navsetkych rovnako bez suborov.so subormi som nic nerobil kedze som nato prisiel pri tej prvej verzii...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

juho napísal:To ta musim pochvalit s tou sportkou, teda neuhadol som ani jedno cislo ale som si zarobil teda poriadne prachy...(skus uhadnut ako)...no ten 0-koniec je nejaky bugly
Stavil si minusove cislo
juho
Star
Star

eMPiko napísal:Stavil si minusove cislo
Presne tak .. Mas sto bodov a kedze tam nedal dolnu hranicu mozete stavit az 32 325 ci tak nejak
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

zaujimava tema :D takze pridam svoju semestralku z informatiky, je to jednoducha zbierka hier, naprogramovana v Pascale. Obsahuje hry Kamen, noznice, papier, Keno 10, Zapalky a Zabky. Podporuje aj ukladanie vysledkov a save-game, kde to ma vyznam.
Prílohy
SEMESTR2.rar
(11.41 KiB) 345 stiahnutí
hmmh
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hmmh »

Dajte si EXPERT mod a skuste prejst prvy level. Mne sa po treningu podarilo dostat az do tretieho :wink:
a tam na konci som skoncil. :(
Prílohy
Ufones.zip
Taka vcelku zaujimava hra...
(1.37 MiB) 407 stiahnutí
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

www.portixos.tk
zakladna mojho (byvaleho) 16bitoveho OS pracujuceho v nerealnom rezime, cely OS bol naprogramovany v BP 7.0 (no, takticky 32bitovy, ale len zcasti :D).
teraz vytvaram 32bitovu verziu a to v ASM, ocakavajme ju niekedy v oktobri alebo novembri. :)
stara hybridna verzia tam uz bohuzial nie je, ale na poziadanie mozem dat binarky (ak ich este najdem...)

a este to tu troska osviezim... zajtra :D, poslem download linky

dalej som spravil "hru" v Delphi 5 kde treba co najrychlejsie tocit kolieskom mysi, je to este z dob ked som oslavoval 11 :lol:
a takisto PlaneZ v game-makeri, odstrelovacka lietadiel...
dalej je to stary komunikator pre (uz davno rozpadnuty) team IFS, terminal na seriovy port, verzie 1.0 a 2.0, "BrutallKommander" alias FAKT jednoduchy suborovy manazer, Inflater's Drive Utilities -> na formatovanie diskiet a ich testovanie na chyby, (posledne dva programy boli uvedene na CDcku Freesoft, bohuzial uz neviem ktore cislo :D), lamacka napodobenina "virusu", prastary FTP klient, ani neviem ci fakci (uz asi nie :D)... ratanie odporu rezistorov (program na zakazku :D), primitivny "editor" suborov, nefunkcny a nedorobeny chat program, program na merianie prenosu dat z dob Delphi5 (takisto nefunkcny :()... a este par tych srand

// edit: zajtra pridam viac ;)
trsek
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Pascal - 340 programov

Príspevok od používateľa trsek »

Nebudem to tu uploadovat ked to mam na stranke spracovanie lepsie.
340 programov aj zadani v pascale.

www.trsek.com
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Tento program som robil pre vlastnu potrebu v Delphi takze tam nieje osetrene uplne vsetko ale funguje.
Program posiela packety staci si ich odchytit v inom programe skopirovat, zmenit a poslať.
Mala by sa s tym dať aj falšovať IP adresa ale iba verejna, kedze ja verejnu nemam takze som to este neskusal.Mozte mi reportnut ci to tak naozaj facha thx :)
Program:
Prílohy
Packety_1.2.rar
Posielač packetov
(187.08 KiB) 217 stiahnutí
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Nie, nefunguje :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

napodobenina morhuhna, robene v delphi ako bonusovka z objektovo orientovaného programka. Niečo málo pod 400 riadkov, daktoré obrázky sú zle orezané (hlavne náboje) tak si ich môžete upraviť. Malo by to šlapať full screen na každom rozlíšení, ak nie dajte vedieť
Prílohy
morhuhn.rar
(958.08 KiB) 334 stiahnutí
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

audiotrack napísal:napodobenina morhuhna, robene v delphi ako bonusovka z objektovo orientovaného programka. Niečo málo pod 400 riadkov, daktoré obrázky sú zle orezané (hlavne náboje) tak si ich môžete upraviť. Malo by to šlapať full screen na každom rozlíšení, ak nie dajte vedieť
musim uznat, ze pekne, len castokrat mi nejde nabit.. a niekedy sa neda trafit niektora sliepka..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

caesar1987 napísal:musim uznat, ze pekne, len castokrat mi nejde nabit.. a niekedy sa neda trafit niektora sliepka..
nabiť sa dá aj medzerníkom (nie len pravým tlačidlom) a to ti ide vždy. (teda ak nemáš plný zásobník) Ten pravý klik ti nevezme len ak si nad sliepkou, lebo zabíjanie je na onclick takže nerozlišuje tlačidlá myši. Mohol by som to dať na onmouseup. Niekedy to možno prerobím
Napísať odpoveď