Pc - nereaguje :(
Pc - nereaguje :(
mam 1 pc - je to take starsie pc
ale znymi si don dokupoval veci -
pc islo cca 10-15 minut a tak uplne zamrzlo a jedina moznost bol restart
myslel som si ze je chyba v disku - napojil som ho na svoje pc - a nechal skontrolovat pisalo mi chybu na c - a naslo zopar virusov -
virusi som odtstranil - a disk som sformatoval a nechal skontrolovat a ukazuje ze je vsetko v norme
tak som ho napojil na stare pc a ze idem instalovat - lenze pc sa sprava takto :
1. bud ostane stat uz pri IDE drives
2. pripadne ak vytiahnem jumper a na bios - tak sme tam sa dostanem do instalcky XP - lenze mi napise nejaku chybu . sys - (ak bol disk napojeny na mojom pc - (moj bol vypojeny skusil som rozbehnut instalaciu a isla krasne ))
ramku som vymenil v mojom pc a ide krasne - je tam 512 ddr - aj testy ukazali ze je ok
grafika je starsia ale nemyslim ze je v nej chyba podla mna je v maticnej - co vy na to ???
ale znymi si don dokupoval veci -
pc islo cca 10-15 minut a tak uplne zamrzlo a jedina moznost bol restart
myslel som si ze je chyba v disku - napojil som ho na svoje pc - a nechal skontrolovat pisalo mi chybu na c - a naslo zopar virusov -
virusi som odtstranil - a disk som sformatoval a nechal skontrolovat a ukazuje ze je vsetko v norme
tak som ho napojil na stare pc a ze idem instalovat - lenze pc sa sprava takto :
1. bud ostane stat uz pri IDE drives
2. pripadne ak vytiahnem jumper a na bios - tak sme tam sa dostanem do instalcky XP - lenze mi napise nejaku chybu . sys - (ak bol disk napojeny na mojom pc - (moj bol vypojeny skusil som rozbehnut instalaciu a isla krasne ))
ramku som vymenil v mojom pc a ide krasne - je tam 512 ddr - aj testy ukazali ze je ok
grafika je starsia ale nemyslim ze je v nej chyba podla mna je v maticnej - co vy na to ???
viec neviem
tak je to
athlon 750
maticna je - od fimy qdi - viac vam asi nepoviem
good ram 512 ddr
disk je - WD - 80 000
grafika - tiez dajak taka divna - ale co na nej pise - tak ati rage 128
akurat mi pri instalacii napisalo - hard error - system32/ ---- uz nevime co
do slaka stym
athlon 750
maticna je - od fimy qdi - viac vam asi nepoviem
good ram 512 ddr
disk je - WD - 80 000
grafika - tiez dajak taka divna - ale co na nej pise - tak ati rage 128
akurat mi pri instalacii napisalo - hard error - system32/ ---- uz nevime co
do slaka stym
Re: ako??
da sa to aj tak , ze to CD nahodis na HDD a potom len spustacou disketou sa k tomu dostanes a pustis to ..marsman napísal:vyznie tato otazka sprosto ale ako ju spustim ked bude vsetko odpojene ???
sak z nekadial musi tahat tu instalaciu - z cd
// alebo ak mas 512MB/1GB USB kluc a mas na tom compe USB + moznost v biose nastavenia bootovania z USB , tak ti to moze pofrcat tiez ...
neuversi -
ale na tom pc bolo xp predtym a aj teraz som im ho tam chcel dat
a problem 2 je to ze nemam spustaciu diskuetu - mam aj windows 98 se - ale nemma disketu a inak sa to neda ???
ak by som napojil disk na moje pc a naisntaloval cet partion magic to by neslo ??
a problem 2 je to ze nemam spustaciu diskuetu - mam aj windows 98 se - ale nemma disketu a inak sa to neda ???
ak by som napojil disk na moje pc a naisntaloval cet partion magic to by neslo ??
teoreticky by sa dalo to , ze by si ten disk dal do tvojho PC a normalka to nainstaloval , avsak prakticky to tusim nie je mozne .. ( myslim , ze som to aj skusal )
vyskusaj to vsak takto :
- daj ten HDD do tvojho new PC
- daj normalka instalovat XP
- ta instalacia ma take 2 kroky : 1.kopirovanie na HDD, 2.instalacia systemu a medzi tymito 2 krokmi je 1x restart
- skus to tak spravit , ze po 1. kroku akonahle sa ti restartne komp, ty ho vypnes ( nenehas ho nabootovat ! ) , disk presunes do stareho PC a tam nehas nech sa instalacia dokonci ..
nemam to prakticky overene ale teoreticky by to fungovat mohlo .. fakt nefim , ale za pokus to stat moze
vyskusaj to vsak takto :
- daj ten HDD do tvojho new PC
- daj normalka instalovat XP
- ta instalacia ma take 2 kroky : 1.kopirovanie na HDD, 2.instalacia systemu a medzi tymito 2 krokmi je 1x restart
- skus to tak spravit , ze po 1. kroku akonahle sa ti restartne komp, ty ho vypnes ( nenehas ho nabootovat ! ) , disk presunes do stareho PC a tam nehas nech sa instalacia dokonci ..
nemam to prakticky overene ale teoreticky by to fungovat mohlo .. fakt nefim , ale za pokus to stat moze
tak
akurat som sa dostal az ku deleniu diskov a tam ze toto :
setup was unable to format the partition. this my be damaged. Make suere the drive is switched on adn preperly connected to your computer. If the disk is a scsi disk. make sure your scsi devices are properly terminated.
tak mi dalo ze mam vybrat inu particiu dal som D- a to iste
ale ked bol disk napojeny na mojom pc tak bolo vsetko ok
setup was unable to format the partition. this my be damaged. Make suere the drive is switched on adn preperly connected to your computer. If the disk is a scsi disk. make sure your scsi devices are properly terminated.
tak mi dalo ze mam vybrat inu particiu dal som D- a to iste
ale ked bol disk napojeny na mojom pc tak bolo vsetko ok