Vaše "klenoty"
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Povodne retiazka zo zlteho zlata, teraz je este potiahnuta bielym zlatom. Privesok v tvare jaguara a na mieste oci su zasadene 2 male cervene 2 karatove rubiny. Retiazka je plna a vaha s priveskom je okolo 60g. Mam este prstene, naramky a nausnice ale nechce sa mi ich fotit, lebo ich striedam castejsie. Inak v tomto preferujem chirurgicku ocel, ako je Morelatto alebo ZERO. A je to rucna praca mojho otca.
-
bolek
Guru
Ako to tak pozeram, co vsetko nosite, tak u mna by si zlodeji neprisli na svoje
. Nausnice nenosim, retiazku mam taku peknu stiebornu s priveskom v tvare gulocky - vykladana kamienkami (asi nejake zirkoniky su to), ale zvaccsa nenosim ani tu. Strieborne naramky tiez nie, od hodiniek som si odvykla... Medzi moje naj klenoty patria dva pletene naramky, ak sa to rata
.
-
klm16
Medium Professional
na krku mam retiazku tenku striebornu na nej privesok (neni to hrube take pekne decentne)- darced k stuzkovej
lava ruka - hodinky strieborne vylestene nie moc mohutne.....- darcek k vianociam
prava ruka - strieborna retiazka podobna ako na krku taktiez nie moc hruba, aspon to pasuje jedno k druhemu... - darcek k narodeninam

lava ruka - hodinky strieborne vylestene nie moc mohutne.....- darcek k vianociam
prava ruka - strieborna retiazka podobna ako na krku taktiez nie moc hruba, aspon to pasuje jedno k druhemu... - darcek k narodeninam
-
cORP.
Addict
mam naramok na ruku v podstate je to nalez z hodokvasu co nasiel kamarat a on nenosi na ruke nic len hodinky tak ho mam ja vzorom sa podoba na imiho retiazku a na krku mam striebornu retiazku z priveskom v tvare polsrdiecka z ktoreho druhu polovicku ma moja laska je to pre mna najhodnotnejsi dar aky som kedy dostal