Vaše "klenoty"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak sry, nepochopil som celkom, ako pise IMI, tak tych 55-65 cm je dobre, ale aby to malo aj svoju hrubku, aspon ten 1 cm je paradne :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Povodne retiazka zo zlteho zlata, teraz je este potiahnuta bielym zlatom. Privesok v tvare jaguara a na mieste oci su zasadene 2 male cervene 2 karatove rubiny. Retiazka je plna a vaha s priveskom je okolo 60g. Mam este prstene, naramky a nausnice ale nechce sa mi ich fotit, lebo ich striedam castejsie. Inak v tomto preferujem chirurgicku ocel, ako je Morelatto alebo ZERO. A je to rucna praca mojho otca.
Prílohy
Retiazka
Retiazka
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ako to tak pozeram, co vsetko nosite, tak u mna by si zlodeji neprisli na svoje :D. Nausnice nenosim, retiazku mam taku peknu stiebornu s priveskom v tvare gulocky - vykladana kamienkami (asi nejake zirkoniky su to), ale zvaccsa nenosim ani tu. Strieborne naramky tiez nie, od hodiniek som si odvykla... Medzi moje naj klenoty patria dva pletene naramky, ak sa to rata :).
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja mam len taky seriozny maly decentny obruckovy strieborny (kolko privlaskov) prsten, ktory ma pre mna velku hodnotu, ale nie preto ze je zo striebra :idea: dalsim mojim klenotom je moja Bambulka, ale tu ani do zalozne nechcu zobrat, vraj ilegalita, pche!
davidn
Novice
Novice

Príspevok od používateľa davidn »

Tak dík za rady.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

na krku mam retiazku tenku striebornu na nej privesok (neni to hrube take pekne decentne)- darced k stuzkovej :D

lava ruka - hodinky strieborne vylestene nie moc mohutne.....- darcek k vianociam

prava ruka - strieborna retiazka podobna ako na krku taktiez nie moc hruba, aspon to pasuje jedno k druhemu... - darcek k narodeninam :D :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Tak toto su moje klenoty. Nosim iba zlato. Prsten som si kupil iba vcera na hlavnej v Kosiciach. No lepsie povedane mamka mi ho kupila ako darcek k mature. :D Ma necelych 5g a slusne som zanho zacvakal. Usi nemam prebite, takze nausnice 0 bodov a hodinky nenosim.
Obrázok
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Pretože nemám digitálny fotoaparát, nepochválim sa svojimi klenotmi, ale určite by som si k nim rada pridala prsteň z Pána prsteňov ibaže v striebornom prevedení-zlato moc nemusím.... :sly:

Pripájam prílohu so zaujímavým pivárskym šperkom.... :smt003
Prílohy
Prsteň pre pivárov...
Prsteň pre pivárov...
herr_der_ringe_ring_schwarz.jpg
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mam naramok na ruku v podstate je to nalez z hodokvasu co nasiel kamarat a on nenosi na ruke nic len hodinky tak ho mam ja vzorom sa podoba na imiho retiazku a na krku mam striebornu retiazku z priveskom v tvare polsrdiecka z ktoreho druhu polovicku ma moja laska je to pre mna najhodnotnejsi dar aky som kedy dostal :oops:
Napísať odpoveď