kolko casu tam stravite a aky je vas vztah k televizii?
ja teraz telku takmer ani nepozeram. niekedy som mal 9 programov a pozeral som to hodiny a teraz ked mam 33 programov vobec ju nepozeram
Denne pozeram telku tak 3 hodiny. Viasat explorer, Discovery a sporty - tym travim najviac casu. A behom dna este niekdey zapnem TA3 ze co sa deje doma/vo svete.
telku pozeram akurat vecer ked idem spat ako kulisu, obcas aj sledujem ale zvacsa tam fakt nic nieje. rozmyslam ze ako caruju tu sledovanost ked tam ide sami bullshit
v poslednom case na telku moc casu nemam, lebo maturujem...
ak si najdem daky volny cas, tak si kuknem daky ten dobry film navecer, alebo nejaky ten serial (odpadlik alebo walkera hehe)
uu tak nepozeram moc pravidelne ... TV am moc nebavi .. pozerat sa tam da poriadne iba Viasat, Discovery a Spektrum ... ale tam ma uz tie najzaujimavejsie napozerane ... takze tak davam tomu priemerne 1 - 2 hodiny za tyzden ( niekedy nezapnem Tv jako je mesiac dlhy ) .. a vacsinou pozeram teda spominanu trojicu, obcas supnem nejake BBC, TA3 ked sa nieco deje zajimave ... a to by tak bolo vsetko .. aaa vlastne este si velmi zriedka pozrem nejaky serial napr.: Doktor House, CSI: Las Vegas, Bones ... tot vsijo .. TV Sucxxx ....
Sledovať televíziu považujem za jeden z najhorších spôsobov na strávenie, lepšie povedané na stratu času.
Občas si pozrem kúsky seriálov na Discovery, velmi vínimočne televízne noviny, inak sa tej škatuli vyhýbam.
nuž telku pozerávam len zriedka... ak pozerám tak je to väčšinou ako prídem zo školy , zapnem MTV a tam ide Pimp my ride...okolo 17:00 chodí Riskuj!
no a potom kuchársky program na Čt1 Kluci v akci...inak telka asi len 2 hodky denne....