Čo vy a telka?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Telku nepozeram vobec, aj ked si myslim, ze kuknut vecerne spravy by zrejme nebolo na skodu. Ale co mi vadi je nenormalna stupidita vysielanych programov. Ako viem, ze kopa ludi nadava na reality show, ale oni zvyknu byt skutocne dost od veci. Raz som sa premohol a pozrel som Mojsejovcov a uz nikdy v zivote nic podobne nespravim. Filmy sa mi velmi pozerat neoplati, lebo vsetko som uz aj tak videl a dabingy nezvyknu byt prave svetove. A realcie ako Music One, telenovely a podobne bullshity fakt nemusim. (a to tvoria vacsinu vysielacieho casu) Jedine co sa mi postasti sem tam pozriet je Dr. House (ale aj to najviac raz do mesiaca). Nieto casu.
-
JohnFrusciante
Star
TV pozeravam dost malo snazim sa to obmedzovat ale ked ide nieco dobre
tak si zgustnem
ide o to ze v dnesnej dobe v tv nic nechodi iba same chu**** ovela lepsie maju cesi tych pozrem castejsie alebo si poziciam nejaky film
... zabudol som na politicke relacie tie pozeram stale hlavne ked su s nasim narodniarom 
-
seth82
Darca
Pred telkou travim 0 minut, 0 sekund...ved aj naco - ak chcem film, stiahnem si, pripadne kupim dvd...Ak chcem hudbu, to iste,klipy nezberam...a co sa tyka dokumentov, taktiez nie je problem zohnat. Zvysok nestoji ani za fajku dymu...este mozno spravy, ale v poslednom case z nich vsade spravili doslova kabaret, vselijake zvieratka a priblble prispevky ako cigani sadia stromceky pri Hrabusiciach a hned su z nich heroes (kolko vyrubu denne stromov pol metra od zeme, to uz nikoho nezaujima...)...vsetko je tam skreslene, az mi je z toho zle...radsej si nieco precitam na nete. A serialy jednoznacne z netu, aj tak maju meskanie z USA...a kto by na to cakal? Takze telka u mna jednoznacne nie.
-
Šu-Do
Redeemer
ako pozeram tak vsetci "ked teda" pozerate telku tak dokumenty ako je Discovery alebo Spektrum
to ma napadlo zalozit novu temu
-->> http://www.hojko.com/vasa-oblubena-tv-s ... 73368.html
to ma napadlo zalozit novu temu