Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.csfd.cz/search_pg.php?search=ochrancetomasmate napísal:nikto nepoznate to co zhanam ja?
konkretizuj pls
Jem - 24Lucia045 napísal:prosim vas neviete niekto co je to za pesnicku co bezi na markize v uputavkach na junovu premieru?je tam
aj uputavka na mission imposible.. strasne krasna je a neviem co je to zac.. prosim vas vsetci kto viete nazov napiste nech sa nezcvoknem... prosíííím! moc by ste mi pomohli..
A bolo to tiez v traileri na Ultra Violet.
EDIT
Lucia045 prosim ta zober si silnejsie okuliare alebo otvor oci!
Autor tej pesnicky je Jem a nazov tej pesnicky je 24.
prosim vas ale s tou uputavkou.. pomozte niekto.. a to ultra violet.. to si myslel ako naozej uputavku alebo ze to bolo v soundtrackoch?
// no ludia uz som nasla aj ten videoklip na youtube.. takze nepoznate niekto tuto pesnicku?
// ludia ja som to nasla... a inac moc pekne dakujem za ten napad s uputaukou na ultra violet.. diki móóóóóóc
// Tomasito: Nepis viacero prispevkov po sebe- pouzivaj tlacitko UPRAV.
// no ludia uz som nasla aj ten videoklip na youtube.. takze nepoznate niekto tuto pesnicku?
// ludia ja som to nasla... a inac moc pekne dakujem za ten napad s uputaukou na ultra violet.. diki móóóóóóc
// Tomasito: Nepis viacero prispevkov po sebe- pouzivaj tlacitko UPRAV.
-
[email protected]
Medium Expert
no ja hľadám jednu songu, viem iba to, že je to taká pohodová songam žiadna rozbijačka, kľudná songa, spieva to nejaký týpek (neviem, či skupina alebo spevák) a na konci refrénu je "what about ... (a teraz neviem, či fucking life alebo pucking life)". Bol by som vďačný.
A v druhej sa spieva v refréne (spieva to žena) tiež pohodová songa "You got tu be cool, you got to have a car .. together tam niečo je tiež sa mi zdá
"
Sorry za EN
A v druhej sa spieva v refréne (spieva to žena) tiež pohodová songa "You got tu be cool, you got to have a car .. together tam niečo je tiež sa mi zdá
Sorry za EN
Red Hot Chili Peppers - Snow , Hilary Duff - Hey Now , The cloud room - hey now now. Skus to nejak konkretizovat.belo15 napísal:ja hladam pesnicku, v ktorej sa v refrene spieva Hey now,hey now......a neni to ta z reklamy na pepsi....nevite nejaku inu s tymto refrenom....pllls
R1k1nko lol
-
Martin44
Professional
Neviem presne kto spieva hento ale pesnicka change of season od Dreamtheatru je podobna na gitaru... pozri.Lucia045 napísal:prosim vas neviete niekto co je to za pesnicku co bezi na markize v uputavkach na junovu premieru?je tam
aj uputavka na mission imposible.. strasne krasna je a neviem co je to zac.. prosim vas vsetci kto viete nazov napiste nech sa nezcvoknem... prosíííím! moc by ste mi pomohli..
-
Spiro
Star
Mozte mi napisat nazov tej druhej pesnicky ?? vem ze jedna je korn ale na druhu som neprisiel dakujem ...
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=JveCLwaxuLYSwirl 360 - Hey now now ?belo15 napísal:ja hladam pesnicku, v ktorej sa v refrene spieva Hey now,hey now......a neni to ta z reklamy na pepsi....nevite nejaku inu s tymto refrenom....pllls
Jem - 24Lucia045 napísal:ano ale ja by som chcela nazov pesnicky.. neviete niekto? na tu uputavku na markize co teraz bezi na junovu premieru.. prosim vas...
hadam ze su to tieto skladby ...
Collective Soul - Why Part 2Spiro napísal:Mozte mi napisat nazov tej druhej pesnicky ?? vem ze jedna je korn ale na druhu som neprisiel dakujem ...![]()
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=JveCLwaxuLY