Po maturite...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Po maturite...
Zdravim, dnes sme tak uvazovali so spoluziakmi, ze ako to asi tak bude s nami po mature(caka nas to o rok). Viete dufam, co myslim. Predsalen, ten zvyk stretavat istych ludi den co den a zrazu, vy idete dakam na skolu, oni niekam inam, zdaleka uz sa neuvidite tak cato. My sme dost dobry kolektiv a sme sa bavili zrovna, ze to bude dost tazke pre nas zrejme. Pripadne aj ak ste mali na skole partnera/partnerku, tiez uz ste nebyvali potom spolu tak casto? Ako na to obdobie po mature spominate? Nestroskotali niektore priatelstva prave na tomto? Toho sa napr. bojim ja. Bola to velka zmena co Vasom zivote?
zíde z očí, zíde z mysle.
U niektorých to u mňa platilo doslovne. Akonáhle som spolužiakov nevidel dlhšiu dobu, prestal som sa o nich zaujímať a ich existencia my bola ukradnutá. Trošku kruté, ale je to tak a boli to najmä spolužiaci, ktorí bývali ďalej od mesta. Samozrejme najlepší kamaráti ostali najlepšími aj naďalej a na nich si vždy čas nájdem.
Aj keď si myslím, že sme boli dobrý kolektív, spraviť stretávku je dosť ťažké, pretože každý má buď prácu alebo školu alebo je v zahraničí. Celá trieda pokope sa už asi nestretneme nikdy
U niektorých to u mňa platilo doslovne. Akonáhle som spolužiakov nevidel dlhšiu dobu, prestal som sa o nich zaujímať a ich existencia my bola ukradnutá. Trošku kruté, ale je to tak a boli to najmä spolužiaci, ktorí bývali ďalej od mesta. Samozrejme najlepší kamaráti ostali najlepšími aj naďalej a na nich si vždy čas nájdem.
Aj keď si myslím, že sme boli dobrý kolektív, spraviť stretávku je dosť ťažké, pretože každý má buď prácu alebo školu alebo je v zahraničí. Celá trieda pokope sa už asi nestretneme nikdy
-
Stenky
Professional
dolezite je aby ste si s kamaratmi nasli daku pravidelnu aktivitu
my sme napriklad hravali kazdy piatok florball tak sme sa rozpravali, stretavali sme sa aj s tymi chalanmi ktorych som po rozpade florbalu nevidel asi pol roka.
ked sme sa na to vykaslali stretavame sa pravidelne len nasa parta 4-5 chalani +- 5 bab.
z babami chodievame na badminton, alebo raz za cas daku vytiahnem von na malinovku
my sme napriklad hravali kazdy piatok florball tak sme sa rozpravali, stretavali sme sa aj s tymi chalanmi ktorych som po rozpade florbalu nevidel asi pol roka.
ked sme sa na to vykaslali stretavame sa pravidelne len nasa parta 4-5 chalani +- 5 bab.
z babami chodievame na badminton, alebo raz za cas daku vytiahnem von na malinovku
-
Mek
Addict
my sme neboli zas az tak dobry kolektiv, len sa povytvarali take mensie skupinky, ktore isli na rovnaku skolu, tak ti sa stretavaju stale dalej...
a ja do ziadnej takej skupinky nepatrim, a pravdupovediac ani mi kolegovia zo strednej nechybaju... takze ako uz bolo napisane - zide z oci, zide z mysle... v navale kazdodennych starosti...
a ja do ziadnej takej skupinky nepatrim, a pravdupovediac ani mi kolegovia zo strednej nechybaju... takze ako uz bolo napisane - zide z oci, zide z mysle... v navale kazdodennych starosti...
mam po mature uz tyzden a rozlucili sme sa vcera vsetci sme si poplakali a slubili si ze ostaneme v kontakte...mozno to boli len prazdne reci ale 4 roky su 4roky..neviem baby mi budu chybat kedze sme boli cisto zensky kolektiv plus jeden chlapcisko:) ale budu mi chybat bez ohladu na to aky boli a co sme prezili..boli sucastou mojho skolskeho zivota a zabudnut urcite nechcem ani na jedneho...a ako sa hovori STRETNU SA TI KTORI O TO STOJA...
som maturoval pred 2 rokmi a z nasej triedy som zmaturoval ako prvy...utorok som uz mal po maturach
ale az do piatku som kazdy den chodil do skoly len aby som este bol so spoluziakmi....ale teraz sa uz moc nestretavame lebo vela spoluziakov je mimoBratislavskych. Ale s tymi naj som stale v kontakte a niekedy sa vidime aj kazdy den. Ale po maturach mas pred sebou najdlhsie prazdniny:)...teda ja som mal este jedny dlhsie
...a mas to presne tak jak ked na konci roka vsetci odidete na prazdniny ibaze na zaciatku sa uz nestretnete.
-
qwerty-xyz
Re: Po maturite...
Jednoducho sa ako trieda rozpadnete a ako kolektiv tiez. Ostane ti par kamosov (byvalych spoluziakov) s ktorymi sa budes obcas stretavat a na ostatnych zabudnes a ked nezabudnes tak oni zabudnu na teba.Vigor napísal:Zdravim, dnes sme tak uvazovali so spoluziakmi, ze ako to asi tak bude s nami po mature(caka nas to o rok). Viete dufam, co myslim. Predsalen, ten zvyk stretavat istych ludi den co den a zrazu, vy idete dakam na skolu, oni niekam inam, zdaleka uz sa neuvidite tak cato. My sme dost dobry kolektiv a sme sa bavili zrovna, ze to bude dost tazke pre nas zrejme. Pripadne aj ak ste mali na skole partnera/partnerku, tiez uz ste nebyvali potom spolu tak casto? Ako na to obdobie po mature spominate? Nestroskotali niektore priatelstva prave na tomto? Toho sa napr. bojim ja. Bola to velka zmena co Vasom zivote?
Priatelstva niektore stroskotaju,to mi ver!! kazdy si pojde po svojom,budete na inych skolach,v inych mestach a s novymi ludmi...
-
Enduro3333
Medium Professional
Ja to mam cele ešte pred sebou a porovnávať to môžem iba s odchodom zo základky. Tam sme boli dobrý kolektiv (až na pár jedincov na konci deviny) a mnoho ľudí stretávam, s niektorými chodím aj na strednu (aj s par jedincami). Inak sa na maturity velmi tesim (aj ked mam respekt a trocha aj strach) no ta atmosfera musi byt neopakovatelna..