Gaim - hlaska pri jeho spusteni

Všetko ohľadom Linuxu...
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Gaim - hlaska pri jeho spusteni

Príspevok od používateľa ppt »

Caute, ak spustim gaim v mojom Ubuntu 7.03, tak mi vyskoci nasledujuca hlaska. Ked kliknem na Close, tak gaim pekne bezi dalej. Co to ale znamena? Gaim ma nejaky limit uzivatelov, ktorych mozem mat v kontaktoch?
Prílohy
gaim.png
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To je chyba v Pidgin/Gaim (objavuje sa iba pri niektorých ICQ kontách). Nová verzia Pidgin 2.0.0 ju odstránila, ale niektorým ľudom sa aj tak zobrazuje (takže prebiehajú ďalšie testy, aby sa tá chyba mohla úplne odstrániť).
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Aha, thx. Praveze mne to v starej verzii fungovalo, ale ked som nahodil nove Ubuntu, tak to zacalo ukazovat (ukazuje to aj vtedy, ked chcem niekoho pridat do visible listu, napr.). :)
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

ja som to mal tiez odobral som Gaim a znova nainstaloval a vsetko je pohode :) proste na to chod ako so sprostym windowsom skusaj naladu pocitaca :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

sINN3R napísal:ja som to mal tiez odobral som Gaim a znova nainstaloval a vsetko je pohode :) proste na to chod ako so sprostym windowsom skusaj naladu pocitaca :)
To bola chyba v Gaim, ktorá sa prejavovala iba niektorým ľudom, takže sa to odstraňovalo dosť ťažko (už by to malo byť opravené).
Napísať odpoveď