co myslite a co hovorite na redukciu z POP PORTU (teda Nokia) na Jack 3,5mm. neviem co na to hovorite ja to mam a kupil som si to hlavne preto lebo origos sluchatka Nokia nemaju najlepsi zvuk a tak som si chcel dat svoje,ale myslim si,ze ta redukcia tiez neprilepsi tej kvalite...
ja som to mal tiez a pouzival som to s Nokia 6630 + Koss spark plug mi pripadal celkom obstojny nato ze to hral mobil. zvuk bol ale jednoznacne lepsi ako s normalnymi nokia sluchatkami.
ob3l1x napísal:ja som to mal tiez a pouzival som to s Nokia 6630 + Koss spark plug mi pripadal celkom obstojny nato ze to hral mobil. zvuk bol ale jednoznacne lepsi ako s normalnymi nokia sluchatkami.
Ja mam redukciu na svoj SE k750i a tiez to dobre bavi s inymi sluchatkami ako s origos SE...
Mimochodom kolko vas stala redukcia?
mna 180sk
ja tu redukciu na nokiu mam ale som nasraty ale teraz nevim kvoli comu ci sluchatka alebo redukcia lebo kupil som si sluchatka Thomson za 500 a je to tam uplne tiche a dal som skusit aj ine sluchatka a zase thomson a tie tiez potichu tak nevim ci nieje nejkaka chyba v redukcii ale inac v phoode...
to juslik: podla mna je to tou redukciou
no mna stala 200sk ale teraz tu istu predavaju za 120sk a za 180sk maju HAMA a aj s tym navijakom na kabel ako byva na mysiach pre notebookoch
juslik napísal:ja tu redukciu na nokiu mam ale som nasraty ale teraz nevim kvoli comu ci sluchatka alebo redukcia lebo kupil som si sluchatka Thomson za 500 a je to tam uplne tiche a dal som skusit aj ine sluchatka a zase thomson a tie tiez potichu tak nevim ci nieje nejkaka chyba v redukcii ale inac v phoode...
nemas studeny kontakt? ci to si origos kupil tu redukciu?
qwerty-xyz napísal:Ja mam redukciu na svoj SE k750i a tiez to dobre bavi s inymi sluchatkami ako s origos SE...
Mimochodom kolko vas stala redukcia?
mna 180sk
Ja som si ku mojej 750 kupil sluchadla HPM-70 orig. z walkmanov a stali ma o dost viac, to ta mozem ubezpecit
redukcia sa da lahko urobit za par korun len ju treba spravit pevne a prakticky.Kamos tak robil na SE a nefim jak to robil ale dost dobre to spravil nebol k tomu kabel iba samtna redukcia.Staci mat koncovku do telefonu, jack samicu a letovacku