Československo
Aká prevažná väčšina? Veď by mali presnú polovicu..J.O.S.E napísal:to je totálna kravina, pretože by mohli žiadať o autonomiu ak by mali v parlamente danu prevažnu vačšinu hlasov pre jej zriadenie, ale nemôžeme spojiť krajinu s krajinou ktora sa nachádza v inej časti Europy ako mi. To je absurdné
Geografická poloha nehrá žiadnu rolu (ale môžeš si predstaviť, že taký štátik s 1000 obyv. čechov leží niekde na hraniciach so Slovenskom).
napíš mi kde som napísal že nemôžu žiadať o autonomiu a ta vačšina znamená, že ide o hlasovanie v parlamente na základe čoho je možne vytvoriť autonomiu v krajine.brm napísal:Aká prevažná väčšina? Veď by mali presnú polovicu..(a aj keď sa mi to zdá byť blbosť.. prečo by nemohli žiadať o autonómiu?)
Geografická poloha nehrá žiadnu rolu (ale môžeš si predstaviť, že taký štátik s 1000 obyv. čechov leží niekde na hraniciach so Slovenskom).
Ale ved v krajine, nemôžu vytvoriť dva štáty preboha. ČSR vznikla z dvoch krajín Slovensko a Česko.
Rad by som si to predstavil, ale prečo ked to nie je reálne a Československo reálne bolo. Snažíš sa vytvárať bubliny z tých tvojich predstav
Citujem Ťa:J.O.S.E napísal:napíš mi kde som napísal že nemôžu žiadať o autonomiu
Každý logicky uvažujúci človek z tejto citácie usúdi, že jej autor si neželá, aby daná krajina žiadala o autonómiu. Inak to je rozum.. ideme s niekým do rovnocenného vzťahu, v parlamente budeme mať 50:50 a už vopred sa obávame, že pozor, môžu žiadať autonómiu!J.O.S.E napísal:to je totálna kravina, pretože by mohli žiadať o autonomiu ak by mali v parlamente danu prevažnu vačšinu hlasov pre jej zriadenie
Ale pochop, že nikto nebude mať väčšinu v parlamente s obsadením 50:50, pokým nebude niekto zo slovákov hlasovať za autonómiu Andorry, resp. niekto z Andorrčanov za autonómiu Slovenska.J.O.S.E napísal:a ta vačšina znamená, že ide o hlasovanie v parlamente na základe čoho je možne vytvoriť autonomiu v krajine.
Československo bola jedna krajina, z ktorej vznikli dve.. uhol pohľadu.. aj keď nechápem, na čo si pôvodne narážal.J.O.S.E napísal:Ale ved v krajine, nemôžu vytvoriť dva štáty preboha. ČSR vznikla z dvoch krajín Slovensko a Česko.
Všetko je reálne a ešte mnoho absurdnejších vecí je v dnešnom svete reálnych. By si sa čudoval. A ja žiadne bubliny nerobím, ten bublifuk je skôr v Tvojich rukách..J.O.S.E napísal:Rad by som si to predstavil, ale prečo ked to nie je reálne a Československo reálne bolo. Snažíš sa vytvárať bubliny z tých tvojich predstav
správa
o tej autonomii som hovoril v rámci jedneho štátu, kde su dve národnosti v tvojom príklade to boli česká a andorska národnosť.
ja nehovorím o autonomii pri spájani dvoch krajin ved to je totalna volovina.
Poprosím ťa nevyberaj si vety z mojich príspevkov a neklad si ich do kontextu tak ako sa ti to hodi, pretože to robiš účelovo poškodiť moju povesť na tomto fore
ja nehovorím o autonomii pri spájani dvoch krajin ved to je totalna volovina.
Poprosím ťa nevyberaj si vety z mojich príspevkov a neklad si ich do kontextu tak ako sa ti to hodi, pretože to robiš účelovo poškodiť moju povesť na tomto fore
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto isté si napísal aj mne pred dvoma dňami, tiež si napísal, že vyberám veci z kontextu, a potom zrazu že to náhodou sedí.
Takisto ako brm ti chce dokázať že sa v tom motáš tým že ťa cituje. A tvoju povesť na fóre už nemôže nič viac zničiť.
Ako mi písal pred chvílou axxel tiež ho zaujímalo to tvoje vzdelanie a opäť dalšie urážky a osočovanie na jeho osobu.
Chlapče ty by si sa mal naučiť najprv komunikovať.
Takisto ako brm ti chce dokázať že sa v tom motáš tým že ťa cituje. A tvoju povesť na fóre už nemôže nič viac zničiť.
Ako mi písal pred chvílou axxel tiež ho zaujímalo to tvoje vzdelanie a opäť dalšie urážky a osočovanie na jeho osobu.
tvoje myslenie je riadne zmetene, nemyslel som si, že to ked ti nepoviem kam chodim na školu tak zabrnka na nervi.vajda65 napísal:toto isté si napísal aj mne pred dvoma dňami, tiež si napísal, že vyberám veci z kontextu, a potom zrazu že to náhodou sedí.
Prosim ťa, kde som ti ja už len napísal, že niečo čo ty si povedal a ja nie tak to sedi naopak ty si sa priznal ku korupcii ty jeden recidivista - a to nie je osočovanie pretože si tak učinil bez natlaku ale nato sa tu zabuda na tomto fore si píšem s jedným človekom, ktorý ma tisíc mien
Re: správa
Ja som hovoril o Slovensku a Andorre, na ktorej žije len 1000 čechov.J.O.S.E napísal:o tej autonomii som hovoril v rámci jedneho štátu, kde su dve národnosti v tvojom príklade to boli česká a andorska národnosť.
Autonómiu dvoch krajín som ani ja nikde nespomenul.. a nechápem, na čo si pôvodne narážal.J.O.S.E napísal:ja nehovorím o autonomii pri spájani dvoch krajin ved to je totalna volovina.
Robím to za účelom pripomenúť Ti Tvoje vlastné myšlienky. Tvoja povesť..J.O.S.E napísal:Poprosím ťa nevyberaj si vety z mojich príspevkov a neklad si ich do kontextu tak ako sa ti to hodi, pretože to robiš účelovo poškodiť moju povesť na tomto fore
//2Crunch.. len zabíjam jeden nudný deň v práci..
ale ja neviem pochopiť, že rovnopravnosť dvoch štátov čo znamená?Crunch napísal:Stale nechapem preco sa niekomu snazite vysvetlit nieco naco nema.
Tj ako ucit psa pisat. Tak preco sa tu s nim hadate? On svoj nazor nezmeni a ostatnych len nasere.
Navrhujem uplne ho ignorovat ak bude pisat nieco odveci
sa zobud šak to dieťa čo ma päť rokov skôr pochopí a nie ty - to už niečo znamená
Ziadna rovnopravnost dvoch statov v jednom state neexistuje. Pred spojenim to bolo CEsko a Slovensko po spojeni to bol jeden stat Ceskoslovensko. Rovnopravnost znamena ze kazdy obcan tohto statu ma rovnake pravo, moze sa slobodne rozhodnut koho bude volit. Kazdy hlas ma rovnaku silu, takze to je rovnopravnost a nezalezi na narodnosti,jazyku,... obcanov. Tu urazku budem ingorovat(sucitim s mentalne zaostalymi).J.O.S.E napísal:ale ja neviem pochopiť, že rovnopravnosť dvoch štátov čo znamená?
sa zobud šak to dieťa čo ma päť rokov skôr pochopí a nie ty - to už niečo znamená
správa
ale ja sa bavím o rovnoprávnosti dvoch štátov v rámci spoločného štátu a nie o rovnoprávnosti občanov - nerozoberám to, či majú madari, cigani rovnaké práva ako slovaciCrunch napísal:Ziadna rovnopravnost dvoch statov v jednom state neexistuje. Pred spojenim to bolo CEsko a Slovensko po spojeni to bol jeden stat Ceskoslovensko. Rovnopravnost znamena ze kazdy obcan tohto statu ma rovnake pravo, moze sa slobodne rozhodnut koho bude volit. Kazdy hlas ma rovnaku silu, takze to je rovnopravnost a nezalezi na narodnosti,jazyku,... obcanov. Tu urazku budem ingorovat(sucitim s mentalne zaostalymi).
urážku môžeš brať iba vtedy ak sa ťa týka čo si jasne dokumentoval.
JA sa ti zas snazim vysvetlit ze dva staty v jednom nemozu existovat, jedine vo federacii ale tj nieco ine.J.O.S.E napísal:ale ja sa bavím o rovnoprávnosti dvoch štátov v rámci spoločného štátu a nie o rovnoprávnosti občanov - nerozoberám to, či majú madari, cigani rovnaké práva ako slovaci
urážku môžeš brať iba vtedy ak sa ťa týka čo si jasne dokumentoval.
Ak sa spoji Cesko a Slovensko do Ceskoslovensko tak je to jeden stat Ceskoslovensko takze aka rovnopravnost ked sme jedno??
ale potom mi vysvetli, či to už ten slovenský národ bol vtedy tak sprostý, že by vstúpil do spoločného štátu kde by pri dôležitých otázkach nemal žiadnu možnosť ovplyvniť hlasovaním závažne veci?Crunch napísal:JA sa ti zas snazim vysvetlit ze dva staty v jednom nemozu existovat, jedine vo federacii ale tj nieco ine.
Ak sa spoji Cesko a Slovensko do Ceskoslovensko tak je to jeden stat Ceskoslovensko takze aka rovnopravnost ked sme jedno??
správa
si taký blbý či sa iba robíš?vajda65 napísal:presne tak ako vraví brm, bolo ich dvakrát tolko preto dvakrát tolko hlasov. Klasický mandátny systém.
Podľa tvojej logiky by mal mať každý v koalícii presne rovnako hlasov bez ohľadu na to, ako uspel vo volbách.
Zjavná blbosť.
o akých voľbach to tu dočerta potíš. Ja som nikdy o nijakých voľbach nehovoril. Ja som naražal, že v parlamente malí mať poslanci z Česka a zo Slovenska rovnaký počet poslancov. Ved voľby mali byť na Slovensku a v Česku a z nich mal vzísť rovnaký počet ľudí do parlamentu napr. 75 za Slovensko a 75 za Česko
Ved je logické ak ma česko dvakrát viac ľudí ako Slovensko tak nikdy nebude mať slovensko rovnaký počet mandatov v parlamente ako Česko.
A toto som ja nikdy nespochybnil predsa, to iba ty sa nesnažiš pochopiť situáciu aka bola.
Kto mi toto vysvetlí?J.O.S.E napísal:Ja som nikdy o nijakých voľbach nehovoril. Ja som naražal, že v parlamente malí mať poslanci z Česka a zo Slovenska rovnaký počet poslancov. Ved voľby mali byť na Slovensku a v Česku a z nich mal vzísť rovnaký počet ľudí do parlamentu napr. 75 za Slovensko a 75 za Česko
Ved je logické ak ma česko dvakrát viac ľudí ako Slovensko tak nikdy nebude mať slovensko rovnaký počet mandatov v parlamente ako Česko.
A toto som ja nikdy nespochybnil predsa, to iba ty sa nesnažiš pochopiť situáciu aka bola.
ja to vnimam veeeeeeeeeeeelmi pozitivne. aspon nam uz nik nerozkazuje (t.j. narod iny nez slovensky)
len ma zaraza vyplod par ludi alias Meciar a Klaus aby sa uspokojili atd. same voloviny, meciar chcel KONFEDERACIU, klaus nie, tak sme sa rozdelili, jednoduche a nekecam voloviny
ako niektory
a neviem v com to mohlo byt pozitivne
len v tom ze by nas bolo 15 milionov v jednom state. a cesi (neurazte sa niektori usery) by nam opet diktovali a vserko svinstvo by davali do SK 
len ma zaraza vyplod par ludi alias Meciar a Klaus aby sa uspokojili atd. same voloviny, meciar chcel KONFEDERACIU, klaus nie, tak sme sa rozdelili, jednoduche a nekecam voloviny
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
A nemyslíš že ty tým dávaš všetko svinstvo na hlavu čechov ? Prepáč že sa pýtam tak dokonalého priamo až Božského národu ako je slovenský , ale nemyslíš že je to očividne až detinské hovoriť o čechoch ako keby tu stavali pre Slovákov koncentračné tábory ?tommy_ww napísal:ja to vnimam veeeeeeeeeeeelmi pozitivne. aspon nam uz nik nerozkazuje (t.j. narod iny nez slovensky)
len ma zaraza vyplod par ludi alias Meciar a Klaus aby sa uspokojili atd. same voloviny, meciar chcel KONFEDERACIU, klaus nie, tak sme sa rozdelili, jednoduche a nekecam volovinyako niektory
a neviem v com to mohlo byt pozitivne
len v tom ze by nas bolo 15 milionov v jednom state. a cesi (neurazte sa niektori usery) by nam opet diktovali a vserko svinstvo by davali do SK