maam od neho komlet diskografiu, tento album mam uz par tyzdnov v kompe,ale moc sa mi donho nechce. Ved vsetko ma na jedno kopyto, par dobrych songov, ale furt to iste dokola...
ok ja viem ze to bolo dost od veci len mi to nedalo akosi ... peace ... sak ja nic proti nemu i ked jeho hudbu moc nemusim ja si metal vypocujem system of a down a tak ale mansona nie
ouu ja som o tom ani nevedel ze nieco vyslo dik za ozrejmenie iddem tahat potom sa ozvem co a ako.. ci sa paaacilo ////////// EDIT:noooo neake pomale je cele cd ale pekne
no, doby holy woodu a mechanical animals su asi nenavratne prec.. najprv sa mi ten album strasne hnusil, texty su tiez o nicom, aspon mne tema 'skazena laska' moc neimponuje ... klipom uz chyba taka ta mraziva posobivost a celkovo mi ten album prisiel teply. ale po nejakom case som sa mu dostala na chut, teda aspon niektorym pesnickam. Najlepsie pecky su podla mna eat me drink me, evidence a just a car crash.
ale aj tak sa nemozem zbavit pocitu, ze od grotesky to s nim ide dole vodou.. snad ten novy album so najnovsie chysta spolu s twiggym ramirezom tento moj neprijemny pocit vyvrati :p
Pohodka album , nie som skalny privrzenec Mansona takze mi mensia zmena textov , hudby atd.. moc nevadi , celkom dobre sa to pocuva
btw > na dalsom albume sa bude podielat Wes Borland z LIMP BIZKIT , takze uvidime..