VYBRAŤ - VYSKÚŠAŤ - RÝCHLO PREČ
Nakupovanie s nežnými polovičkami
Re: Nakupovanie s nežnými polovičkami
Suhlasim s tebou je to presne tak ale ked ju lubim tak to musim vydrzat[email protected] napísal:Otázka pre pánov. Aké máte skúsenosti, keď sem-tam skočíte na nákup so svojou holkou?? Tak moja je taká, že mi ide poraziťZ jedného obchodu sú dve a ... . A každú jednu vec si musí obzrieť!! Som zvedavý na vaše odpovede, páni, prípadne dámy. Nie, žeby som sa sťažoval
včera som bol s kamoškou nakupovat darčeky a bolo to v pohodevybavili sme všetko dost rychlo ale akože napr s mamou nepojdem do obchodu už ani neviem začo lebo by som tam stravil pol dna a take iste skusenosti mam z večšinou bab s ktorymi som niekedy bol nakupovat včera bolo prvy krat kedy som nebeha s babou po obchodoch moc dlho 
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne nakupovanie nemusím. hlavne hyper...ale
...
ak idem s ŇOU je to paráda. presne vie, čo chce kúpiť, to naštastie viem aj ja. vie aj to, kde to je. tu sa, ale ja uz medzi regalmi stracam. nabeham tam kilometre, pokym najdem to co potrebujem. casto je aj obsluha mimo. ved stale prehadzuju ten istý tovar z jedneho radu do druhého. ak sa stane, ze musím ist sam, tak ju mam na drate
niekedy sa cudujem: prečo nepracuje v TESCU. 
ak idem s ŇOU je to paráda. presne vie, čo chce kúpiť, to naštastie viem aj ja. vie aj to, kde to je. tu sa, ale ja uz medzi regalmi stracam. nabeham tam kilometre, pokym najdem to co potrebujem. casto je aj obsluha mimo. ved stale prehadzuju ten istý tovar z jedneho radu do druhého. ak sa stane, ze musím ist sam, tak ju mam na drate
-
Cenayus
Medium Professional
to tvoje prirovnanie je perfektne:-))enter00 napísal:mna nakupovanie s babami bavi, je to uplne idealne praktikum na pozorovanie zenskeho genetickeho naprogramovania:))
zena = zberac.
muz = lovec.
zena = hlada, vybera, skusa, uvazuje ci nenajde lepsie, hodnoti cenu..
muz = najde prvy vyhovujuci kus, zamera sa nanho a uz uz s nim bezi ku pokladni. "ulovil" ho predsa:)
pre mna je nakupovanie s babami zabava, da sa pri tom vyborne balit, s dlhorocnymi kamoskami pokecat... isto je to zabavnejsie ako par hodin kecat pri jednej kave.
vystihols i zenu...ja kao chlap si tiez poobzeram veci..ale zas nemusim kazdu chytit do ruky to ma vie "nastvat"
nakupovanie zo zenskou je sranda a otvori ti to oci...ja som zacal vidiet detaily ake som dovtedy len svojimi ocami nevidel...no dobre ked pozeras na ciske tricko za 150 Sk tak vas na to moze pozerat aj 50 a nic
ale ked je to nieco komplikovanejsie ako su napr vecerne saty...alebo ci sa golier kolesi bude hodit k obleku a pod...treba vyskusat 
-
recberko
Light Star
No priteľku síce nemám, ale s babami chodím na nákupy veľmi rád... sám rád nakupujem alebo len tak checkujem tovar, veď treba mať prehľad čo si kúpim nabudúce
.. takže žiadne problém s tým viachodinovým maratónom nemám.. pokecáme, zabavíme sa (bo ja blbnem všade aj v obchodoch haluzím, aj na ulici všadeee
) takže nakupovanie je strašná zábava... teda aspoň pre mňa... baby sú rady keď ich má kto ohodnotiť, a k tomu zistíte vkus tej ktorej baby, čo sa jej páči a tak... je to super,takže baby ak chcete nakupovať stačí mi zavolať bude mi potešením 
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
ja zo srdca neznášam nakupovanie.. všeobecne.. ani kondómy sa mi nechce ísť kúpiť .. tak si predstav koľko síl ma musí stáť ked idem do obchodu s nejakou holku čo pochodí celé mesto len aby si niečo vybrala (podotýkam že penaženku ani zo sebou nemá - to znamená že vie že nič nekúpi) ale aj tak pfff a tie otázky niesom v tom tučná? hodí sa mi ale tam bolo krajšie a joooj ide ma roztrhnúť s toho
-
nordkapp_pb
Hardcore addict