Nakupovanie s nežnými polovičkami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Mno ja strácam trpezlivosť asi po desiatich minútach...

VYBRAŤ - VYSKÚŠAŤ - RÝCHLO PREČ :wink:
Luci
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Luci »

no ja ked idem nieco kupovat s pritelom, tak to ho radcej poslem niekde inde :D ale zase ked napr. ideme kupit nieco spolocne, ze mame vyhliadnute tak aj snim v pohode. hlavne neake sexy veci
dudo20
Expert
Expert

Re: Nakupovanie s nežnými polovičkami

Príspevok od používateľa dudo20 »

[email protected] napísal:Otázka pre pánov. Aké máte skúsenosti, keď sem-tam skočíte na nákup so svojou holkou?? Tak moja je taká, že mi ide poraziť :-) Z jedného obchodu sú dve a ... . A každú jednu vec si musí obzrieť!! Som zvedavý na vaše odpovede, páni, prípadne dámy. Nie, žeby som sa sťažoval :D
Suhlasim s tebou je to presne tak ale ked ju lubim tak to musim vydrzat :D. Zvykol som si
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

včera som bol s kamoškou nakupovat darčeky a bolo to v pohodevybavili sme všetko dost rychlo ale akože napr s mamou nepojdem do obchodu už ani neviem začo lebo by som tam stravil pol dna a take iste skusenosti mam z večšinou bab s ktorymi som niekedy bol nakupovat včera bolo prvy krat kedy som nebeha s babou po obchodoch moc dlho :D
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

ja musim priznat, ze obcas dostanem nervy...ale taka hodinka, ked mam cas, to ma nezabije...a este je pravda, ze keby som travil viac casu v obchodoch, tak by som mozno nasiel veci, co by boli podla mojho vkusu a stylu...zatial takych vela v zbierke nemam...no budem sa musiet posnazit :P
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

mne to vobec nevadi, sam rad chodim po obchodoch a nakupujem :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ja osobne nakupovanie nemusím. hlavne hyper...ale :roll: ...
ak idem s ŇOU je to paráda. presne vie, čo chce kúpiť, to naštastie viem aj ja. vie aj to, kde to je. tu sa, ale ja uz medzi regalmi stracam. nabeham tam kilometre, pokym najdem to co potrebujem. casto je aj obsluha mimo. ved stale prehadzuju ten istý tovar z jedneho radu do druhého. ak sa stane, ze musím ist sam, tak ju mam na drate :oops: niekedy sa cudujem: prečo nepracuje v TESCU. :lol:
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Podľa mňa je dobré ak idem nakupovať veci s dievčaťom pre mňa - vie dobre poradiť a je to relatívne aj rýchle, ale ak je to naopak - to že sa ide nakupovať pre nu, tak je to dosť dlhé a dosť nudné, ale čo neurobíme pre naše poklady :D
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

enter00 napísal:mna nakupovanie s babami bavi, je to uplne idealne praktikum na pozorovanie zenskeho genetickeho naprogramovania:))
zena = zberac.
muz = lovec.

zena = hlada, vybera, skusa, uvazuje ci nenajde lepsie, hodnoti cenu..
muz = najde prvy vyhovujuci kus, zamera sa nanho a uz uz s nim bezi ku pokladni. "ulovil" ho predsa:)

pre mna je nakupovanie s babami zabava, da sa pri tom vyborne balit, s dlhorocnymi kamoskami pokecat... isto je to zabavnejsie ako par hodin kecat pri jednej kave.
to tvoje prirovnanie je perfektne:-))
vystihols i zenu...ja kao chlap si tiez poobzeram veci..ale zas nemusim kazdu chytit do ruky to ma vie "nastvat"
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

mne to neprekáža chodiť s ňou po obchodoch
sadnem na najbližšiu lavičku (k ostatným čakajúcim) a pohoda
ak si vyberá spodné prádlo tak idem aj ku kabínkam :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nakupujem s nou len pod podmienkou ze sa mi ukazuje v kabinke prezlecena do noveho a aj do veci co jej vyberiem ja (sem-tam nieco odvaznejsie) :twisted:
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

nakupujem rada ked plati niekto iny... :lol: ..ale nie..nakupovanie je celkom sranda a zo svojov polovickou tiez... :oops: ze zlatko??..heh... pozeram len to co sa mi paci...a co mi treba..lebo potom to trva dlho...ale niekedy su chalani horsi jak baby a vyberaju este viac.....vlastne skusenosti... :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

zatial som moznost moc nemal neviem ci by ma tam chcela alebo nie nejako sme to nerozoberali :) tak ale skusit preco nie
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

nakupovanie zo zenskou je sranda a otvori ti to oci...ja som zacal vidiet detaily ake som dovtedy len svojimi ocami nevidel...no dobre ked pozeras na ciske tricko za 150 Sk tak vas na to moze pozerat aj 50 a nic :D ale ked je to nieco komplikovanejsie ako su napr vecerne saty...alebo ci sa golier kolesi bude hodit k obleku a pod...treba vyskusat :wink:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

No priteľku síce nemám, ale s babami chodím na nákupy veľmi rád... sám rád nakupujem alebo len tak checkujem tovar, veď treba mať prehľad čo si kúpim nabudúce ;-).. takže žiadne problém s tým viachodinovým maratónom nemám.. pokecáme, zabavíme sa (bo ja blbnem všade aj v obchodoch haluzím, aj na ulici všadeee :-P) takže nakupovanie je strašná zábava... teda aspoň pre mňa... baby sú rady keď ich má kto ohodnotiť, a k tomu zistíte vkus tej ktorej baby, čo sa jej páči a tak... je to super,takže baby ak chcete nakupovať stačí mi zavolať bude mi potešením ;-)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

skaner napísal:mne to neprekáža chodiť s ňou po obchodoch
sadnem na najbližšiu lavičku (k ostatným čakajúcim) a pohoda
ak si vyberá spodné prádlo tak idem aj ku kabínkam :P
Ja aj do kabinky
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hmmm Mno este som nebol..ale musim vyskusat..moze to byt zaujimave :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

je to len nakupovanie ale je to parada...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja zo srdca neznášam nakupovanie.. všeobecne.. ani kondómy sa mi nechce ísť kúpiť .. tak si predstav koľko síl ma musí stáť ked idem do obchodu s nejakou holku čo pochodí celé mesto len aby si niečo vybrala (podotýkam že penaženku ani zo sebou nemá - to znamená že vie že nič nekúpi) ale aj tak pfff a tie otázky niesom v tom tučná? hodí sa mi ale tam bolo krajšie a joooj ide ma roztrhnúť s toho
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nevim take to klasicke ze handry som este s polovickou nenakupova a ani by am to asi nebavilo ... ale veeeelika sarnda ked isla kupovat darcek mame :-) ... alebo ked sme isli kupovat nejaku flasku :-P ...

.. takze myslim ze bezen nakupy sa daju zniest ale inak neveim neviem ...
Napísať odpoveď