No nastal taky problem,pc sa sam od seba vypne a neda sa ani hned zapnut ,elektrina v nom je ,lebo dioda svieti,a az ked ho vytiahnem zo zasuvky a nasledne zapnem az v tedy ide,skusal som menit aj zdroj ,chladice su studene ,tak som vylucil aj prehriatie procaka,a aj chipsetu a jedna sa o maticnu dosku ASUS M7A820,a procesom AMD ,na pc sa uz cca 2-3 roky neprenistal win ,ale ide v poho .Tak uz fakt neviem co s tym moze byt ,este som chcel skusit win preinstal ale ......
Please poradte ,ak sa uz niekto s tymto problemom stretol ,budem vdacny za kazdu radu ,lebo moznosti je fakt vela ale asi najlepsie bude to zaniest do servisu .
Vopred vsetkym dik za info
Problem s PC
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s PC
Ale čo?igor napísal:...este som chcel skusit win preinstal ale ......
Reinštal Winu netrvá tak dlho ako formátovanie, ..a dva roky bez reinštalu je moc veľa,raz za čas by sa to zišlo.No napriek tomu nie som istý,či by ti to mohlo v tvojom prípade.igor napísal:ale to chcem ako poslednu moznost vyuzit ,lebo fakt slape ako ma
Myslím,že sa jedná o chybu v HW.Napíš viac o komponentoch a či si menil nejaké komponenty.A vypne sa ti aj keď je nečinný?Teda aj keď,čo ja viem napríklad hráš,ale aj keď je len tak zapnutý?
-
fikus-kukis
Guru wannabe