Ja som mal Geeforce 3, ale keď už nejako nestačila, tak som kúpil ATI Radeon 9200 128 mb a zatiaľ mi všetko beží. Po pravde je mi jedno či mám kartu od ATI alebo od nVidie, hlavne, že mi všetko beží.
JA mam uz pol roka grafiku Asus GF 6800 LE, a je uplne super. Ak by som volit znova, nevaham. Ale momentalne je na trhu lepsia volba - GF 6600 GT, mal som moznost vyskusat verziu od firmy Microstar, a nemala chybu. Ma DDR3 pamate a vysoko taktovane jadro, za tie peniaze je super
NAmorko napísal:JA mam uz pol roka grafiku Asus GF 6800 LE, a je uplne super. Ak by som volit znova, nevaham. Ale momentalne je na trhu lepsia volba - GF 6600 GT, mal som moznost vyskusat verziu od firmy Microstar, a nemala chybu. Ma DDR3 pamate a vysoko taktovane jadro, za tie peniaze je super
Nvidia ovládá všechny horní příčky žebříčků v Hall of Fame společnosti FutureMark. SLI má v tomto ohledu opravdu hodně navrch před samostatnými grafickými kartami společnosti ATi. Top 20 3Dmarku05 tvoří jen systémy SLI při použití dvou karet nVidia GeForce 6800GT/Ultra. Poslední rekord drží systém s 12 280 body, což je opravdu monstrózní skóre, které ATi musí dohnat, neboť pro společnost není žádoucí, aby nVidia držela všechny rekordy už z marketingového hlediska.
@ntonios napísal:pjeknyyyy... ale v podstate je to len ina firma... Ta origos od ATi vsak ma svoje caro... oproti tej ASUS.... (moj cisto subjektivny nazor)
Lenze si si asi nevsimol ze to nebola X800XT ale X850XT-PE. Ale ani na jedno nemam takze asi tak.