ty a zober si akí su ti pastieri vzdelaní aj lietadla vedia pilotovať, sú vycvičení zabijaci sranda čozelovoc napísal:citali ste orwellov 1984? kebyze ano, tak tam presne pisal to, co sa deje teraz. este aj ten posraty newspeak tu mame. ja len tolko poviem, na teroristov neverim. ovela viac sa bojim usa a jej armady, tajnych sluzieb, sukromnej armady nez nejakych pastierov stepnych koz v afganistane. chacha.
Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
to co ma byt akoze? ved tomu uz ani sami americania neveria. WTC boli projektovane aby vydrzali narazy dvoch lietadiel. sak zacni uz mysliet. vies kolko zelezobetonovych budov spadlo celosvetovo v dosledku poziaru? podla oficialnych udajov 3, wtc1,2 a 7. akaze nahoda nie?J.O.S.E napísal:ty a zober si akí su ti pastieri vzdelaní aj lietadla vedia pilotovať, sú vycvičení zabijaci sranda čo
uz ked sme pri tych pastieroch, vies kto ich v 80-rokoch cvicil a vyzbrojoval? 3x hadaj. a nebol to osama. ani saddam.
Brzezinski potvrdzuje, že USA môžu zorganizovať útoky na svojom vlastnom území
Zbigniew Brzezinski - bývalý poradca pre otázky národnej bezpečnosti, povedal vo februári 2007 pred výborom amerického senátu:
“Možný scenár pre vojenskú konfrontáciu s Iránom zahŕňa aj iracká neschopnosť naplniť očakávané kritériá, po ktorých budú nasledovať obvinenia z iránskej nezodpovednosti za túto neschopnosť, potom isté provokácie v Iraku alebo teroristický čin na území Spojených štátov, za ktorý sa obviní Irán, kulminovanie „obranných“ amerických vojenských akcií proti Iránu, ktoré vrhnú osamotenú Ameriku do rozširujúcich a prehlbujúcich sa problémov, ktoré nakoniec postihnú Irak, Irán, Afganistan a Pakistan.“
Zbigniew Brzezinski vo svojom predslove popisoval dôveryhodný scenár, ktorý sú niektoré kruhy vlády USA ochotné použiť na ospravedlnenie k útoku USA na Irán. Americkí komentátori sa neodvažujú slova Zbigniewa Brzezinskeho komentovať a okrem dvoch amerických médií neboli jeho obvinenia na adresu americkej vlády zverejnené v žiadnom verejnoprávnom alebo komerčnom médiu zverejnené.
Niektorí analytici zastávajú názor, že Zbigniew Brzezinski svojim prejavom pred senátom napadol aj hypotézu Thierryho Meyssana o atentáte z 11. 9. 2001 a jej zneužitie vládou prezidenta Busha.
http://www.voltairenet.org/article145515.html
-
axxis
Addict
Flachol som tam nie, lebo mne sa zda, ze terorizmus sluzi skor ako zasterka. A okrem toho teroristi niesu o nic vacsi pakovia ako ktorykolvek psychos co sa jedneho dna zdvihne a vystriela z pasie a dlhej chvile polovicu skoly. Taktiez nemaju teraci tolko mrtvych a skod na svedomi ako klasicka kriminalita. Proti terorizmu, ktory udajne ohrozuje Europu a ameriku (viem, ze tam ma byt A) by som nejako otvorene bojoval az ked to bude skutocna hrozba. Dovtedy by som len daval pozor. A kto so mnou nesuhlasi nech ide na stredny vychod a kludne tam bojuje. Odporucam aj pomoct v Iraku, ide predsa o dobru vec
.
Američania do Iraku nešli pre nič zanič. Oni sa skrývali za teoriu, že v Iraku su zbrane hromadného ničenia, čo sa však nikdy nepreukazalo.axXis napísal:Flachol som tam nie, lebo mne sa zda, ze terorizmus sluzi skor ako zasterka. A okrem toho teroristi niesu o nic vacsi pakovia ako ktorykolvek psychos co sa jedneho dna zdvihne a vystriela z pasie a dlhej chvile polovicu skoly. Taktiez nemaju teraci tolko mrtvych a skod na svedomi ako klasicka kriminalita. Proti terorizmu, ktory udajne ohrozuje Europu a ameriku (viem, ze tam ma byt A) by som nejako otvorene bojoval az ked to bude skutocna hrozba. Dovtedy by som len daval pozor. A kto so mnou nesuhlasi nech ide na stredny vychod a kludne tam bojuje. Odporucam aj pomoct v Iraku, ide predsa o dobru vec.
Ameriačania sú cieľavedomí a môžme na celom svete vidieť, že pomáhajú kwazi pomáhajú iba tam, kde je ropa.
Prečo nepomohli pred cunami Indii, ked americké televízie priniesli dôkazy, že o tom presne vedeli čo sa stane a nevarovali nikoho. Koľko nevinných zomrelo
-
p4ra
Redeemer
Preco ty, ked ides do obchodu a zoberies si chlieb, musis pri pokladni zaplatit?J.O.S.E napísal:Američania do Iraku nešli pre nič zanič. Oni sa skrývali za teoriu, že v Iraku su zbrane hromadného ničenia, čo sa však nikdy nepreukazalo.
Ameriačania sú cieľavedomí a môžme na celom svete vidieť, že pomáhajú kwazi pomáhajú iba tam, kde je ropa.
Prečo nepomohli pred cunami Indii, ked americké televízie priniesli dôkazy, že o tom presne vedeli čo sa stane a nevarovali nikoho. Koľko nevinných zomrelo
Bez ohladu na to co vyssie napisal J.O.S.E, tento tvoj priklad je este zvratenejsi ako samotna iluzia o vojne proti terorizmu.p4ra napísal:Preco ty, ked ides do obchodu a zoberies si chlieb, musis pri pokladni zaplatit?
// A ako inak som to mal zobrat? Je XY moznosti ako dat najavo, ze svoje slova nemyslis vazne, resp. doslovne.
Myslim ze za Sadama bol v Iraku relativny pokoj s porovnaim so sucasnym stavom.p4ra napísal:To, ze Irak volal Americanov na pomoc, ked im tam vladol ten magor. Ked uz su raz tam, minaju rakety, stracaju ludi a financuju si tam vojnu, tak logicky, ze za to nieco budu chciet. A co ine im Irak moze poskytnut, okrem ropy?
-
axxis
Addict
Kdesi som zacul, ze Saddam bol posledny dobry muz v Iraku a povedal by som, ze je to aj pravda. Irak mozno volal americnov (apät tam malo byt A) na pomoc so Saddamom, ale zvrtlo sa to na nieco uplne ine. Toto uz nieje pomoc, ale otvorena vojenska akcia proti statu. Ako by si sa spraval ty, keby niekto prisiel a zacal vrazdit tvojich znamych preto, ze brania svoju vlast?p4ra napísal:To, ze Irak volal Americanov na pomoc, ked im tam vladol ten magor. Ked uz su raz tam, minaju rakety, stracaju ludi a financuju si tam vojnu, tak logicky, ze za to nieco budu chciet. A co ine im Irak moze poskytnut, okrem ropy?
Podla mna tam amici aj tak uz dlho neostanu a domov pojdu rovnako ako z Vietnamu. Tesim sa na syndrom vojny z Iraku.
správa
Prosím ťa, kto stal na čele Iraku pred vojnou? Bol to Saddam Husajn.p4ra napísal:To, ze Irak volal Americanov na pomoc, ked im tam vladol ten magor. Ked uz su raz tam, minaju rakety, stracaju ludi a financuju si tam vojnu, tak logicky, ze za to nieco budu chciet. A co ine im Irak moze poskytnut, okrem ropy?
To bol len tak mimochodom diktátor, ktorý nevolal Američanov, aby prišli urobiť poriadok.
-
p4ra
Redeemer
axXis, som si isty, ze tam bola hrstka ludi, kt. mala Saddama rada, ale urcite to neboli ludia, kt. prichadzali o rodinnych prislusnikov len preto, ze nesuhlasili napr. s jeho nazormi a jeho rezimom. A z globalneho hladiska, nebol pre svet vyhovujuci a pre krajinu, akou je Irak, kt. ma mimochodom velky potencial nespravil nic, okrem toho, ze ju okradal a vrazdil nevinnych. Saddam bol psychopat, kt. si zasluzil odstranenie.
J.O.S.E., seriozne, ty si tak blby, ze si nedovidis pred nos asi. Ved logicky, ze Saddam si nebude na seba volat svojho uhlavneho nepriatela. Bol to lud, kt. prosil o zachranu a jeho zvrhnutie. Videli sme to v TV xkrat a citali sme to v novinach xkrat, ako utecenci hovoria o totalite a o tom, ako museli utiect z krajiny, lebo im zavrazdil celu rodinu. Nauc sa najprv citat, pouzivaj rozum a 3x si rozmysli, ze co napises skor, ako to vypustis.
J.O.S.E., seriozne, ty si tak blby, ze si nedovidis pred nos asi. Ved logicky, ze Saddam si nebude na seba volat svojho uhlavneho nepriatela. Bol to lud, kt. prosil o zachranu a jeho zvrhnutie. Videli sme to v TV xkrat a citali sme to v novinach xkrat, ako utecenci hovoria o totalite a o tom, ako museli utiect z krajiny, lebo im zavrazdil celu rodinu. Nauc sa najprv citat, pouzivaj rozum a 3x si rozmysli, ze co napises skor, ako to vypustis.
Americanov do Iraku nikto nevolal, USA sa do Iraku pozvali sami. A ak uz niekto "profitoval" z ich prichodu, bol to nie Irak, ale iracky disent (opozicia). Realita je vsak taka, ze tento disent mali USA tazko na salame- aj pocas obdobia, kedy bol Saddam spojencom USA (80´s), ako aj dlho potom (prakticky az do obdobia 11.9. 2001). Nuz a po tom, ako sa nepotvrdil ani jeden z dvoch hlavnych dovodov invazie do Iraku (1. prepojenie Saddama na Al-Kaidu, 2. zbrane hromadneho nicenia), vytiahli USA kecy o oslobodzovani irackeho ludu, ktorym neveria uz ani samotni Americania (vid tamojsie prieskumy verejnej mienky).p4ra napísal:To, ze Irak volal Americanov na pomoc, ked im tam vladol ten magor. Ked uz su raz tam, minaju rakety, stracaju ludi a financuju si tam vojnu, tak logicky, ze za to nieco budu chciet. A co ine im Irak moze poskytnut, okrem ropy?
Bola to chyba, hovoria Američania
Prosím ťa daj mi odpoved na jednu otázku! Ty si od začiatku podporoval to zabíjanie v Iraku, odzačiatku si bol za to, že Amerika chce pômocť Iraku nezištne?p4ra napísal:axXis, som si isty, ze tam bola hrstka ludi, kt. mala Saddama rada, ale urcite to neboli ludia, kt. prichadzali o rodinnych prislusnikov len preto, ze nesuhlasili napr. s jeho nazormi a jeho rezimom. A z globalneho hladiska, nebol pre svet vyhovujuci a pre krajinu, akou je Irak, kt. ma mimochodom velky potencial nespravil nic, okrem toho, ze ju okradal a vrazdil nevinnych. Saddam bol psychopat, kt. si zasluzil odstranenie.
Prečo potom nenapadnú Irán, ktorý predstavuje oveľa väčšie nebezpečenstvo ako Irak, a Mahmud Ahmadinedžad sa píši tými zbranami hromadného ničenia proste to netaji, kdežto v Iraku sa s tým nikdy Saddam Husajn neprezentoval?
-
axxis
Addict
Tiez som to nemyslel doslovne. Saddam si sice zasluzil odstranenie, ale ja osobne si viem predstavit dalsie korky po jeho zvrhnuti aj inak ako to predvadza Bush.p4ra napísal:axXis, som si isty, ze tam bola hrstka ludi, kt. mala Saddama rada, ale urcite to neboli ludia, kt. prichadzali o rodinnych prislusnikov len preto, ze nesuhlasili napr. s jeho nazormi a jeho rezimom. A z globalneho hladiska, nebol pre svet vyhovujuci a pre krajinu, akou je Irak, kt. ma mimochodom velky potencial nespravil nic, okrem toho, ze ju okradal a vrazdil nevinnych. Saddam bol psychopat, kt. si zasluzil odstranenie.
-
p4ra
Redeemer
Tomasito, ved si urcite aj ty videl v TV, ze ako ludia prosili doslovne, aby ho niekto zvrhol. Ked si pozeral situaciu po invazii, videl si, ze ti ludia boli stastni, obskakovali vojakov. Utecenci, kt. odtial utiekli napr. aj do Chorvatska (mam HRT doma) hovorili o tom, ze aki su stastni, ze sa konecne mozu vratit domov, aj ked o vsetko prisli (mali tym na mysli rodinu aj nehnutelnost), len preto, lebo sa tam budu citit bezpecne. Lud chcel, aby bol Saddam prec. Myslim si, ze Americania mohli byt so Saddamom spojenci pokym sa ten magor nerozhodol zautocit na Kuvajt.
Ja suhlasim, ze zamienka, ze tam boli zbrane hromadneho nicenia bola zbytocna. Ze sa tam nic nenaslo je tiez pravda. Ale tym, ze ho odstranili nam urobili velku sluzbu. Takisto je mi uplne jasne, ze tam hra velku rolu ropa. Tiez je mi jasne, ak budu mat kontrolu nad ropou, ze budu mat kontrolu nad dolarom, tym padom ich ekonomika neutrpi, ak by sa celosvetovo zacalo obchodovat len s eurom, ako s hlavnou menou. Mne su tieto veci jasne.
Chcel som sa vyjadrit k teme, ci je potrebne bojovat proti svetovemu terorizmu. A ja sa budem opakovat. Podla mojho osobneho nazoru to je potrebne a ludi, ako je Saddam a jemu podobni je treba odstranit skor, ako sa veci zvrtnu. Treba to vsak robit tak, aby pocet nevinnych bol co najmensi, a aby cim menej ludi trpelo.
J.O.S.E., Iran nenapadnu preto, lebo nechcu spravit tu istu chybu, aku spravili v Iraku. Nechcu riskovat, ze svet ich bude vnimat este negativnejsie, ako ich mnohi vnimaju (podla mna nepravom, ale budiz). A takisto Mahmud NIKDE nehovori, ze tie zbrane ma (neviem, kde si na to prisiel), ked sa stale brani s tym, ze on jadrove technologie pouziva len na mierove ucely, ako je napr. energetika.
axXis, s tym absolutne suhlasim. Preto som napisal to, co som napisal o par riadkov vyssie:
Ja suhlasim, ze zamienka, ze tam boli zbrane hromadneho nicenia bola zbytocna. Ze sa tam nic nenaslo je tiez pravda. Ale tym, ze ho odstranili nam urobili velku sluzbu. Takisto je mi uplne jasne, ze tam hra velku rolu ropa. Tiez je mi jasne, ak budu mat kontrolu nad ropou, ze budu mat kontrolu nad dolarom, tym padom ich ekonomika neutrpi, ak by sa celosvetovo zacalo obchodovat len s eurom, ako s hlavnou menou. Mne su tieto veci jasne.
Chcel som sa vyjadrit k teme, ci je potrebne bojovat proti svetovemu terorizmu. A ja sa budem opakovat. Podla mojho osobneho nazoru to je potrebne a ludi, ako je Saddam a jemu podobni je treba odstranit skor, ako sa veci zvrtnu. Treba to vsak robit tak, aby pocet nevinnych bol co najmensi, a aby cim menej ludi trpelo.
J.O.S.E., Iran nenapadnu preto, lebo nechcu spravit tu istu chybu, aku spravili v Iraku. Nechcu riskovat, ze svet ich bude vnimat este negativnejsie, ako ich mnohi vnimaju (podla mna nepravom, ale budiz). A takisto Mahmud NIKDE nehovori, ze tie zbrane ma (neviem, kde si na to prisiel), ked sa stale brani s tym, ze on jadrove technologie pouziva len na mierove ucely, ako je napr. energetika.
axXis, s tym absolutne suhlasim. Preto som napisal to, co som napisal o par riadkov vyssie:
A ja sa budem opakovat. Podla mojho osobneho nazoru to je potrebne a ludi, ako je Saddam a jemu podobni je treba odstranit skor, ako sa veci zvrtnu. Treba to vsak robit tak, aby pocet nevinnych bol co najmensi, a aby cim menej ludi trpelo.