Potreba jednej zdravotnej pojisťovne

Diskusie na politické témy...

Ste zato aby sme mali jednú zdravotnú pojisťovňu?

ano
18
36%
nie
32
64%

Celkom hlasov: 50

J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

to je v poriadku, ale rád by som spoznal ten zdroj tej informácie resp. tabuľky
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

veď tam to máš napísané:
tabuľka je vlastná tvorba........
J.O.S.E
King
King

správa

vajda65 napísal:veď tam to máš napísané:
tabuľka je vlastná tvorba........
to som chcel počuť

čiže toto tvrdenie je irelevantné, nemá to žiadné zázemie u nejakých odborníkov
brm
Darca
Darca

Re: správa

Príspevok od používateľa brm »

J.O.S.E napísal:čiže toto tvrdenie je irelevantné, nemá to žiadné zázemie u nejakých odborníkov
:hehe: njn.. Tvoji odborníci Slota a spol. také určite nepovedia, pretože by išli proti sebe a ostatných odborníkov určite nebudeš považovať za odborníkov. ;) Od tejto chvíle očakávam ku každému Tvojmu argumentu zdroj informácie podloženej nejakým odborníkom. Všetky doteraz dané argumenty (ale vlastne aj tak som žiadny nevidel) z Tvojej strany považujem za irelevantné. ;)

Navrhujem moderátorom zmazať všetky príspevky z tejto témy a ísť odznova.. :D

(a ráno som sa bál, že sa celý deň budem nudiť)
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nie, práve naopak, toto tvrdenie vychádza z logiky že je jedno koľko je poisťovní stále sa rozdeľujú ten istý balík peňazí tj. isté % nezávislé na počte poisťovní.
J.O.S.E
King
King

brm napísal::hehe: njn.. Tvoji odborníci Slota a spol. také určite nepovedia, pretože by išli proti sebe a ostatných odborníkov určite nebudeš považovať za odborníkov. ;) Od tejto chvíle očakávam ku každému Tvojmu argumentu zdroj informácie podloženej nejakým odborníkom. Všetky doteraz dané argumenty (ale vlastne aj tak som žiadny nevidel) z Tvojej strany považujem za irelevantné. ;)

Navrhujem moderátorom zmazať všetky príspevky z tejto témy a ísť odznova.. :D

(a ráno som sa bál, že sa celý deň budem nudiť)
akých odborníkov tu trieskaš preboha, šak ty maš tvrdenie nepodložené nijakým odborníkom a keby si bol taký odborník tak pan boh zaplať
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

už zase osočuješ!!

tak podlož ti tvoje tvrdenia, ktoré si písal na začiatku strany.
Crunch
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Crunch »

J.O.S.E napísal:akých odborníkov tu trieskaš preboha, šak ty maš tvrdenie nepodložené nijakým odborníkom a keby si bol taký odborník tak pan boh zaplať
Ta tabulka co spravil je uplne v poriadku a je dobre urobena,presne ako to je a ako to bude. To co je v nej je samozrejmost a myslel som ze z nej to pochopis aj ty.
LEn graficky zanzornil to co hovoria vsetci odbornici tak v com vidis problem???
brm
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:akých odborníkov tu trieskaš preboha
Ty si začal ako prvý spomínať nejakých odborníkov.. koho si mal na mysli?
J.O.S.E napísal:šak ty maš tvrdenie nepodložené nijakým odborníkom
Písal som, že to je iba teoretická tabuľka, tie čísla nie sú presné. A netvrdil som, že to mám odsúhlasené odborníkmi. Tu je niekoľko strán Tvojich príspevkov.. ani v jednom nie je spomenutý zdroj informácií podložený nejakým odborníkom.
J.O.S.E napísal:keby si bol taký odborník tak pan boh zaplať
Ja sa za odborníka nepovažujem.. Ty hej?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

CTK napísal:Odhaduje sa, že existujúce zdravotné poisťovne tento rok dostanú na svoju správu a zisky približne šesť z celkových 90 miliárd korún, s ktorými by malo hospodáriť tento rok slovenské zdravotníctvo.
z toho 4% urcene na spravu predstavuju 3,6 mld sk, ktore dostanu bez ohladu na to, ci vytvoria zisk, alebo nie. a zvysok je odhadovany zisk (2,4 mld sk), ktory ale nejde s5 do zdravonictva!
na peniazoch danovych poplatnikov sa nabaluju jednotlivci. kazdy na slovensku sa ohana tymi 4%, ale o tie v skutonosti nejde. sluzia na odvadzanie pozornosti od skutocneho ficovho zameru.
ako som tu uz v predoslych postoch vyratuval, kolko pozbieraju pracujuci mesacne na svoje zdravotne poistenie. je to zhruba taka ista suma ako su zisky poistovni z cudzich penazi.
poviem to laicky. je to ako by vas (mam na mysli 4% odvody pracujucich na ZP mesacne) obrali poistovne rocne o jeden mesiac zdravotnej starostlivosti "zdarma" :idea:
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

J.O.S.E napísal:to som chcel počuť

čiže toto tvrdenie je irelevantné, nemá to žiadné zázemie u nejakých odborníkov
chlapce moj mily tomu sa hovori matematika... a stoji na tom cely nas svet :wink:
J.O.S.E
King
King

brm napísal:Ja sa za odborníka nepovažujem.. Ty hej?
Ja som túto tému vytvoril, pretože som chcel poznať mienku ostatných, či väčšina ľudí na Slovensku je za model jednej ZP alebo nie.

Keby som tým odborníkom bol tak tu s tebou asi nepísmenkujem- to som ti odpovedal na tú tvoju otázku či sa považujem za odborníka.
brm
Darca
Darca

Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ.. :roll:
J.O.S.E
King
King

brm napísal:Tak sa rozhodni, že čo chceš. Chceš našu mienku alebo argumenty podložené odborníkmi? Najskôr niečo napíšeš a následne to zneguješ.. :roll:
mienka sa vyjadruje v ankete a argumenty písomne, nie?
brm
Darca
Darca

A prečo sa tým neriadiš?
J.O.S.E
King
King

brm napísal:A prečo sa tým neriadiš?
maš pocit, že som ústavný činiteľ? a môžem to nejako ovplyvniť?
brm
Darca
Darca

Ja som nepísal, že si ústavný činiteľ.. ;) Len sám píšeš, že mienka sa vyjadruje v ankete a Ty tu vypisuješ svoju mienku už na siedmu stranu.. :)
J.O.S.E
King
King

správa

brm napísal:Ja som nepísal, že si ústavný činiteľ.. ;) Len sám píšeš, že mienka sa vyjadruje v ankete a Ty tu vypisuješ svoju mienku už na siedmu stranu.. :)
ale vážne a ty tu telepatický posielaš svoj názor. Ja sa len snažím pochopiť názory iných, ktorí nesúhlasia s vytvorením jednej ZP - čo by asi tak na tom mohlo byť zlé.

Moji oponenti sa tu najprv ohánali s tým, že majú právo si vybrať, kde budú pojistrení a potom už nadávky kadejaké prirovnania a tabuľký - čo považujem za absurdne, aby sa takto niekto prezentoval

Vlastná tvorba patrí tak akurát na ZŠ - pri tvorbe hviezdoslavovho kubína!
brm
Darca
Darca

Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
J.O.S.E
King
King

brm napísal:Podľa Teba je absurdné, keď sa Ti snaží niekto niečo vysvetliť? Keď si to nepochopil napísané, myslel som si, že to pochopíš v tabuľke, ktorá je omnoho prehľadnejšia ako súvislý text. Miesto toho, aby si nad tým porozmýšľal, overil si si to niekde inde, povedal svoj názor, že to takto nie je, je to úplne inak, začneš niečo vypisovať o odborníkoch a absurditách a mienkach a anketách a argumentoch a ústavných činiteľoch a hviezdoslavovom kubíne.. a čo bude ďalej?
Ved je logické, že človek ako ty ktorý je môj oponent neurobí inú tabuľku, ktorá by potvrdzovala pravdu iného a preto som chcel vedieť či ti ju niekto z odborníkov potvrdil - vtedy by som s tebou už musel súhlasiť ale ked to nemáš podložené nijakými odborníkmi tak je ta tabuľkla len domnienkou ako si ty predstavuješ danú vec.
Napísať odpoveď