Ktory hudobny styl neznasate?
rofl, tak ty si myslis ze v "normalnom zahranicnom klasickom hiphope" sa nenadava? . vidim ze zas dalsi typek ktory hiphop vobec ale vobec nepocuva a len pi*uje na slovenskyenergy00 napísal:HIP HOP, da sa pocuvat HIP HOP normalny klasicky zahranicny a nie tieto p*coviny slovenske a ceske, v kazdej "pesnicke" nadavky a nikomu to nevadi, lebo je to HIP HOP, pre niekoho zivotny styl...... kam to spejeme....
prosimta, nehraj sa tu teraz na "ved ja som nic nepovedal a ty na mna utocis". zacal si s tým ty:okonenipica napísal:ne, nedaval som tebe ani nikomu - kedze mam karmaban a v tedy ked si dostal minusko som sem nechodil. za hudbu ja minusko som nikdy nedaval, ale o tom tu ja nebudem.
...
nie nevadi mi nikoho nazor, kazdy ma svoj, ale to som tam aj napisal, ne? neda sa na teba reagovat, pises si sem svoj nazor, a ked niekto napise protiklad, tak sa ides obhajovat neviem cim, a druheho ides zhadzovat..
a prosimta prestan naznacovat urazky, na niekoho, najskor si pozisti kto co spravil
co bolo jasne mierene na mna.Takyto ludia nevedia nic, a aby sa ukazali tak zhadzuju nieco o com nic nevedia.
Ok, kaslem na to.
ja osobne najviac neznasam pozerske skupiny. nech sa to tyka akehokolvek stylu. ked niekto nerobi taku hudbu aku citi, tak je to nanic. ked to robia len pre prachy alebo preto, ze to je "in". ale inak nemam namietky. kazdy si pocuva svoje. co pocuvat nechcem, tak to si nepustim a nezamyslam sa nad tym 
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jednoznacne nemusim hip hop. Slovensky obvzlast. Vsetci braita by si mali uvedomit, ze ghetta na SVK niesu (ale zidovske tuism bli do 45-teho) a ulica, na ktoru sa zvyknu tak casto odvolavat ich nevychovala. Bratov povacsinou vychovali rodicia v normalnej rodine. A ich idoly? Rytmus a spol? Ti tiez nestoja za vela, jednak, ze si kryju chrbty na nelutostnej ulici, ktora ich samozrejme taktiez vychovala(ale podla mna vyrastli za bolsevika, boli v sokole, nosili cervene trenirky a na brannom cviceni behali dokoliecka s ostatymi sokolikmi). Cela nigga kultura je akasi od veci a texty piesni sa obmedzuju len na nadavanie inym hudobnym stylom popripade interpretom a ak sa nemylim, tak Rytmus nadava aj inym hip hoperom a svojim fanusikom.
Dalsia vecu, ktoru mrte nemusim je EMO...ti ludia su strasni a ich hudba ani nehovorim.
O ludovkach sa vyjadrovat nejdem.
Dalsia vecu, ktoru mrte nemusim je EMO...ti ludia su strasni a ich hudba ani nehovorim.
O ludovkach sa vyjadrovat nejdem.
-
Spagetyno
Amateur
uplne suhlasim s axXis -om, davam K+ lebo to fakt vystihol
vsetko beru zo zapadu a nic nove neprinasaju, vedia len nadavat a stazovat sa na vsetko a tie deti ktore ovplyvnia a stavaju sa pre nich vzorom...
a este pridavam stale dookola monotonne techno ci aky fras to je.....hodinova pesnicka kde sa po 20 min prida novy ton? take nemusim
vsetko beru zo zapadu a nic nove neprinasaju, vedia len nadavat a stazovat sa na vsetko a tie deti ktore ovplyvnia a stavaju sa pre nich vzorom...
a este pridavam stale dookola monotonne techno ci aky fras to je.....hodinova pesnicka kde sa po 20 min prida novy ton? take nemusim
no ja neviem, ale zatial som nepocul jeden hh track, kde bolo nieco take. tento styl nepocuvam a ani neuznavam, ale tie zname veci poznam (AMO, drviva mensina, atd) a nieco take som tamnepocul. mozno trosku na tuc tuc hudbu pindaju, ale inak sa mi to nezda. hod dake priklady radsejaxXis napísal:sa obmedzuju len na nadavanie inym hudobnym stylom popripade interpretom a ak sa nemylim...
-
axxis
Addict
Povodne som tu chcel text qoutnut, ale nakoniec ma napadlo, ze neslusne vyrazu sa tu asi moc nemusia. Takze roker Ivan so svojou mrvtou gitarou je zrejme Tasler...
http://www.ujdeto.cz/lyrics/rytmus/ivan-t-z-presova-sk/
Inak ten text pokladam celkovo za skvostny a poucny.
http://www.ujdeto.cz/lyrics/rytmus/ivan-t-z-presova-sk/
Inak ten text pokladam celkovo za skvostny a poucny.
Re: ktory hudobny styl neznasate?
rap moc nemusím, ale nič proti, len primitivizmi nemam radExplo!D napísal:...jemnejsie povedane "ktory hudobny styl nemusite"
teda ja napriklad nemusim iron metal
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Vysvetlíš mi, čo je to vlastne za žáner metalu, keď ho nemáš rád tak ako Explo!D ?Lukáš Kumančík napísal:presne tak iron metal je totalna hovadina
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Iron metal?Lukáš Kumančík napísal:presne tak iron metal je totalna hovadina...
Mne sa nepáčia rapové skupiny, ktoré sú založené len na tom, že je v každej skladbe každé druhé slovo nadávka..
-
Lord PROXI
King
no dako v poslednej dobe metal a tak .... obcas som tahal kamaratom dake ich
brutal skupiny
a ked som to pustil, prva skladba, ladia gitary, druha tiez, dalsia tiez ....... obcas tak daky typek zamrmlal, a oni z toho boly nameko
no ze fakt asi sa riadim cim starsi, tym sprostejsi, ale toto je az moc
a ked som to pustil, prva skladba, ladia gitary, druha tiez, dalsia tiez ....... obcas tak daky typek zamrmlal, a oni z toho boly nameko
no ze fakt asi sa riadim cim starsi, tym sprostejsi, ale toto je az moc
-
Lord PROXI
King