KDE vsade ste zaspali(opiti) na diskoteke?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

KDE vsade ste zaspali(opiti) na diskoteke?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Len tak by ma zaujimalo komu sa kde podarilo zaspat ked bol v opilosti.
Lebo take klasicke miesta su pod stolickou alebo pod stolom,ti väcsi frajeri rovno na zemi,niekto na zachode napriklad...
No a mne sa podarilo asi toto -- ja som zaspal na najväcsom repraku ktory tam bol ja neviem ci to nebol nahodou tak obrovsky subwoofer.
6 hodin som nepocul a nasledne tri dni piskanie v uchu (ale uz som v poriadku). Najako kazdy kto tam bol so mnou alebo tam pravidelne chodi,dokonca aj Dj to priznal ze zaspat sa tam este nepodarilo nikomu...
:hehe:
Tak co mate aj vy take "luxusne" fleky na spanie ked ste diskoteke? Postel doma ani u kamosa sa nerata :P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podarilo sa mi raz, ked bol este Pohoda Festival v Trencine na sihoti po dvoch dnoch nespania, zaspat v hale, kde hrali techno DJ Takaahi Itoh a DJ Toky. Kto trosku pozna techno, vie, ze je to z tych tvrdsich. No a som bol tak unaveny, ze som zaspal rovno pred reprakom. Podobne pocity, ako kolega nadomnou. Bolest hlavy, piskanie v usiach na druhy den.

A raz sa mi podarilo, ked som este byval v Bratislave opit s kamaratmi na byte tak, ze som zaspal postojacky. Mam z toho aj fotky. Dodnes nerozumiem, ze ako je to mozne, ale som normalne stal, oprety o stenu. :hehe:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

u mňa vyhrávajú najluxusnejšie miesta ako je na snehu, samozrejme na stole a podobné klasické spacie polohy na lavickách a pod. Kamarátovi sa podarilo zaspať s otvorenými očami, keď absolútne nevnímal a nereagoval na nič. Možno bol len v akomsi tranze, ale vyzeral akoby spal. Keď sa opijem, podvedomie mi nedá zaspať hocikde a vždy sa doplazím domov.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

v boxe pri neznamich ludoch :?
//zlati boli, nechali ma vyspat sa este ze sa nepamatam kto to bol
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Sme mali ist na disko chalan vedel zohnat lacne vino ( samozrejme juchu jupi ostane nam vela na zeny.... ) tak som to pil ako malinovku za tu cenu to aj tak chutilo...
Doslo auto a uz sa slo dosli sme tam ( 15 min cesty ) vystupil som a KONEC ma posadili von na lavicku a celu celu diskoteku som tam prespal...

+ mam jedno video kde som pred akademickym tyzdnom samozrejme hudobne upravene ( asi najvacsia koma co som mal... :D ) poslem cez SS ak bude zaujem. :roll:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Na Stefanskej diskoteke som sa brutalne opil. Jednoducho koma. Viem iba ze som zaspal v kamaratovej skodovke co maju na dvore. Jedno stastie ze byva len par metrov od miesta cinu. Aj to viem iba z rozpravania. :oops:
R1k1nko posli nech sa pobavim aj ja. :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Ja sa na verejnosti velmi nepijam, na to su chaty...
Ale na chate sa vacsinou zobudim v dievcenskej izbe :P
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja ked som sa naposledy opil, zaspal som na zachode v kabinke a baby co boli so mnou sa nemohli ku mne dostat a skoro veduci diskoteky vyvalil dvere...
A raz sa mi podarilo zaspat vonku pod smrekom, to bola tiez sranda. Som povedal kamaratom,ze silen na sekundu odskocim a uz som sa nevratil... :))
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

pred diskotekou na lavicke, som si par hodin pospal :oops:
raz som zaspal v taxiku, a raz na schoch pred dveraami do bytu....
takiez sa mi stalo ze som omyslom stacil spatne poschodie a potom som sa cudoval predo kua ten kluc nepasuje do dveri.... :lol: :lol:
Inac na verejnosti sa snazim nevystrajat, malokedy sa prihodi nieco spatne :P
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Par krat som zaspal na stole, raz v satni a raz pred damskymi zachodkami. Ale nezvyknem sa casto takto spijat, aby som zaspal. Ja sam to na druhych ludoch nemam rad, pripada mi to dost sedliacke :roll:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

postojacky... pijem pivko pijem a zrazu nic.... a potom ma budi casnik ze mam zaplatit za pohur.. ze som s nim zaspal v ruke a pustil ho :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

uuu tak ja ked som opity tak nezvyknem vyspavat inde ako v posteli :-P ..ale stalo sa ... raz som zalomil na supermana na stole :-) ... a este raz som chapal v jednej pomerne slusnej kaviarni :-D :-D ...

..ale kamarat mal lepsie ten prespal takto pol zivota hadam :-D ... ten uz nadrany spal vo vani, na strome, na lavicke pred policajtmi, na krajnici na malofrekventovanej ceste, atd ..proste on rad zalomi hocikde ked je pod vlivem :-P ...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

A uz sa vam stalo,ze ste zaspali za chôdze? Mne ano... teda najskôr to boli mikrospanky a prebral som sa vzdy ked somvysielz chodnika ale ked som bol už kusok odbaraku, tak tam bol siroky chodnik a zaspal som a vrazil do auta... heh... :)))
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

preboha vy sa neviete kontrolovat? to ste teda frajeri ze ste zaspali na diskoteke ozrati... co na tom vidite vtipne? ja osobne by som sa potom za seba hanbil ako pes. :roll:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No ožral som sa tak ze jedine čo si s toho večera pametam je ako mam v ustach flasku vecer a ranno ako sa zobudzam s kamaratkou v posteli cely nahý a aj ona.... a potom čo mi rozpravala tak som spal pod stolom naložili ma do auta a knim domov ale akosi som sa cestou trosku prebral... heh no škoda ze z tej noci nemam audio ani video iba take komixove utržky... :wink:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

-o 3 rano uprostred petrzalky ( pri jungmannovej) oprety o zastavku (cca 30 min)...
-pri cintorine na obrubniku v slavicom udoli (boli sme v 39 :D )
-na chate izbe kam sa hadzali piraty(vsade bol dym zo siry+buchanie)
-v taxiku

viac si nepamatam :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ades napísal:preboha vy sa neviete kontrolovat? to ste teda frajeri ze ste zaspali na diskoteke ozrati... co na tom vidite vtipne? ja osobne by som sa potom za seba hanbil ako pes. :roll:
joj zas dalsi moralizator .. ked ti mam pravdu povedat aj mne bolo trapne ked som to spravil, a ked sa na to duhy den spomenulo ... ale teraz ? maaaaaaam f pi.... sak nejake skusenosti nove sme nabrali a o tom je zivot ... ale vies kto nic nerobi, nic nepokazi ... a vonkoncom sa mi nezda ze by tato tema vyznela ako esrtada frajerskych prihod ktore sa stali pod vplyvom alkoholu ... tak ked nemas co napisat k teme tak ani nepis .. :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

boha toho by bolo... tiež v boxe, pod reprákom (3+3 kW), na repráku (400X RMS), cestou z party vo vlaku...... Nič moc, vždy sa snažím dôjsť domov ak sa dá, len potom mamka nemá radoť :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

skoro vsade :oops: ale nic mimoriadne...
raz na chate som zaspal na karimatke na slniecku a potom som sa zobudil na hojdacej sieti s tanierom s parkami v lone :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

prebral som sa , resp. mamička moja najdrahšia ma zobudila ležiaceho vo výťahu keď išla do rannej ...

stalo sa aj , že som sa prebral na chate , nejakých 30 km od bydliska , cudzí ľudia, a nemal som poňatia ako som tam mohol dostať

ale inak v pohode zvládnem po vlastných dôjsť domov :wink:
Napísať odpoveď