no ale ja ich zas neroztahujem o 2 cm ale len o cca 0,5 cm a zas niesu to lacne "šity" za 500sk takze nieco musia vydrzat.Diestro napísal:Chapem, aj mne by bolo blbe sa snimi handrkovat. Ale by som sa bal keby ich roztahujem nejak ze povoli niekde sitie
Halovky - pomoc
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci som aktualny ale v obuvnictve sa predava taka vecicka na roztiahnutie topanok.vyzera to asi tak ze predna cast tej veci vyzera ako noha a zozadu trci taka paka ktora sa da nastavit na urcitu velikost topanok.ano ak ed tu vec nechas v tych topankach tak den dva tak sa ti roztiahnu.
//edit 666. prispevok
//edit 666. prispevok
Tak ja som si kupil napriklad stabili a za 2 mesiace sa mi na obidvoch petach zacala odlepovat podrazka a dokonca z nej kus odpadol. A to som v nich nikdy nebol vonku, cisto len v hale, ani nebolo videt ze by boli nosene, a zrazu bum a kus podrazky v riti. A stabili su neni zrovna nejake shitove topanky (stali 3 500 Sk, pre niekoho su mozno topanky za tri a pol litra lacne, ale pre mna nieR1k1nko napísal:no ale ja ich zas neroztahujem o 2 cm ale len o cca 0,5 cm a zas niesu to lacne "šity" za 500sk takze nieco musia vydrzat.