Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Meken »

-=wolf=- napísal:len tak doplnim ze na niektorych serveroch znamena .S .START cize ta to vrati na startovnu poziciu takze radsej pouzivaj .SAVE
ja som bol na severi , bol to stonecastle a tam ked som dal .s ma zabilo :!: :roll:
Meken
King
King

Waldo napísal:Najlepsie riesenie = hrat na officialnom. Ja som tam od zaciatku a nikdy som taketo problemy nemal. A nestoji to az tak vela za tie sluzby :wink:
omg isto si daky ko*ot s BA co ma plnu rit penazi :evil:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Meken napísal:omg isto si daky kok**** s BA co ma plnu rit penazi :evil:
omfg tak toto ma dostalo...ako sa vobec opovazujes nieco take povedat? aj keby bol z ba aj keby mal vela penazi (co neznamena ze ich nemoze mat)
aky je v tom rozdiel kebyze je napr z BB? alebo z ineho kuta SR...sice ekonomicke situacie po celej SR su ine ale ajtak to nevidim ako niaku velku priehlbinu medzi BA a niakym vidiekom(ak sa mylim tak ma opravte)
a tych 430sk/mesiac nieje nic extremne draheho...denne to vychadza na 15sk...a snad mi nehovorte ze nezozenete 15sk denne
Meken
King
King

Mrk napísal:omfg tak toto ma dostalo...ako sa vobec opovazujes nieco take povedat? aj keby bol z ba aj keby mal vela penazi (co neznamena ze ich nemoze mat)
aky je v tom rozdiel kebyze je napr z BB? alebo z ineho kuta SR...sice ekonomicke situacie po celej SR su ine ale ajtak to nevidim ako niaku velku priehlbinu medzi BA a niakym vidiekom(ak sa mylim tak ma opravte)
a tych 430sk/mesiac nieje nic extremne draheho...denne to vychadza na 15sk...a snad mi nehovorte ze nezozenete 15sk denne
h ta keby si to kazdy mohol dovolit nehrali mi miliony ludi na neoficialnych serveroch..LOL ved v BA maju 10krat vecssie plati ako v LM
kde je minumalna mzda 5500sk a zaraba ju kazda predavacka v obchode...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Meken napísal:h ta keby si to kazdy mohol dovolit nehrali mi miliony ludi na neoficialnych serveroch..LOL ved v BA maju 10krat vecssie plati ako v LM
Lenze len zlomok je zo svk. Je pravda, ze to nie je pri poplatkoch za net pre vacsinu deciek zanedbatelna ciastka. Aleje to lepsie, aspon nie je tak vela zavislakov :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Meken napísal:h ta keby si to kazdy mohol dovolit nehrali mi miliony ludi na neoficialnych serveroch..LOL ved v BA maju 10krat vecssie plati ako v LM
vis ide ale aj to ze mozu dovolit ale nedaju na to lebo proste nechcu...resp su taky co hraju "rekreacne" povedzme 3-4 hodinky do tyzdna tak tych chapem
ale je zase pravda ze na origo srvoch hra prevazne starsia vekova kategoria...nj kazdeho vec ci si to zaplati alebo nie...ale ajtak si si mohol odpustit mu za to nadavat :evil: a ked uz na to nemam tak predsa mu nebudem nadavat on hej (sry ak ano, ale z tvojho prispevku by som konstatoval , ze skor nie)
btw predavacka tu urcite nezaraba 10x viac odhadujem tak mozno 2 max 3x viac...ale treba zase porovnat aj ceny jednotlivych veci napr obed tu v BA dajme tomu obed vide na cca 200sk zatial co som sa pocas dovolenky v tatrach tam najedol za menej nez polovicu...lenze toto sa vzial nevstahuje na platbu wowa....sry ak sa mylim mozno to co som povedal je neaktualne...
kukiak napísal:Lenze len zlomok je zo svk. Je pravda, ze to nie je pri poplatkoch za net pre vacsinu deciek zanedbatelna ciastka. Aleje to lepsie, aspon nie je tak vela zavislakov :)
heh niaka ta vyhoda tam je...ale ako ma miki dzurinda knizku "kde je vola, tam je cesta" :-D u nas aspon co viem je vekovy priemer 19-20 rokov mozno viac...je to asi tym ze vacsina deciek proste si to nezaplati...pre niekoho je to dost...ale za ten pozitok z hry sa to imho oplati a nieje to zanedbatelna ciastka ale kazdy si zvoli do coho svoje "vreckove" investuje ja takto investujem do wowa ...btw ak by niekho zaujimal vek tak mam 15 rokov :-)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

cafte potreboval by som pomoc z neakymi vecami,je vraj program ktory vie vytlct zo suboru chache teda WDB subory questy a itemy, tak by som poprosil vsetkych co maju 70 lvl a hraju na ofiku pokial viete zohnat taketo subory z ofiku, tak ich staci zabalit do zipu (*.zip to zvladaju aj hole windowsy xp) a dat niekam na freeupload server a poslat mi link cez PM. Dost by to pomohlo jednemu free serveru.PLs len ty co hraju na ofi.
Bude karma up :)
reveger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa reveger »

zdravim...vedel by mi niekto poradit nejaky free server na Burning Crusade, nemusi mat najnizsi ping, nech funguje cim viac veci, nech to nie je nieco typu regeneracia za sekundu, 60lvl po dvoch zabitych, z kazdeho druheho pada godlike item a pod. :) a nech nepada casto :D vopred dik :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

reveger napísal:zdravim...vedel by mi niekto poradit nejaky free server na Burning Crusade, nemusi mat najnizsi ping, nech funguje cim viac veci, nech to nie je nieco typu regeneracia za sekundu, 60lvl po dvoch zabitych, z kazdeho druheho pada godlike item a pod. :) a nech nepada casto :D vopred dik :)
mas presne to co hladas, uz som tu tento server par krat spominal ale asi si nepozeral alebo ta nezaujal :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/index.php?pid=4
checkuj tento ultimate web a dozvies sa vsetky potrebne info, ak by si nevedel citat tak ten server frci na verzii 2.0.12 samozrejme BC je potrebne (slo to ja bez neho ale to je uz minulost), pingy su tam fajn, hracov je tam na marnost, to spôsobuje obcasne pady, zavisia od nalady buggerov ktorych je tam tiez nadostac, ja tam uz par mesiacov hravam a nenasiel som zatial ziadny lepsi server, ENJOY!!
Meken
King
King

tomek00 napísal:mas presne to co hladas, uz som tu tento server par krat spominal ale asi si nepozeral alebo ta nezaujal :)

checkuj tento ultimate web a dozvies sa vsetky potrebne info, ak by si nevedel citat tak ten server frci na verzii 2.0.12 samozrejme BC je potrebne (slo to ja bez neho ale to je uz minulost), pingy su tam fajn, hracov je tam na marnost, to spôsobuje obcasne pady, zavisia od nalady buggerov ktorych je tam tiez nadostac, ja tam uz par mesiacov hravam a nenasiel som zatial ziadny lepsi server, ENJOY!!
a aky je rozdiel medzi narnias a sarges?
Meken
King
King

aha sry us som si precital diky :)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

hram na freelancery miomentalne je na tom moc dobre
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

tomek00 napísal:mas presne to co hladas, uz som tu tento server par krat spominal ale asi si nepozeral alebo ta nezaujal :)

neodporucam sargeras pretoze ked som tam isiel tak som si ani nestihol vytvorit charakter a uz ma disconnectlo...ked sa mi to konecne podarilo tak som sa napojil a prerusil uvodne ukazky a isiel som po prvy quest a zase to padlo...to iste robi aj mojim kamosom s ktory tiez chcel vyskusat tento server........ano sice tam hra 500 ludi ale nehorazne pada....preto si radsej zahram so 150 ludmi pri 12 hodinach nepadnutia
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Johnnny napísal:hram na freelancery miomentalne je na tom moc dobre
robby je stale admin?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

jasne,a je to good admin, celkom fajn to teraz bezi, ak nehras na ofiku mozes zavitat:D
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

neodporucam sargeras pretoze ked som tam isiel tak som si ani nestihol vytvorit charakter a uz ma disconnectlo...ked sa mi to konecne podarilo tak som sa napojil a prerusil uvodne ukazky a isiel som po prvy quest a zase to padlo...to iste robi aj mojim kamosom s ktory tiez chcel vyskusat tento server........ano sice tam hra 500 ludi ale nehorazne pada....preto si radsej zahram so 150 ludmi pri 12 hodinach nepadnutia
Server padal pretoze bol v debug mode ale uz prestal :wink: tak hosa na SARGERAS :twisted:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

host5 napísal:Server padal pretoze bol v debug mode ale uz prestal :wink: tak hosa na SARGERAS :twisted:
tvoj post mi nedal a skusil som to....charakter som si vytvoril bez padu....isiel som hrat...splnil som prvy quest...bez padu...ALE...idem zobrat druhy a padlo to....tak som sa znova napojil v tom ze hadam to nepadne.....hral som asi 10 minut a zase :roll: takze bud to pada koli mne (pochybujem vzhladom na moj net) alebo to je stale ten isty server ako som ho poznal :P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Johnnny napísal:jasne,a je to good admin, celkom fajn to teraz bezi, ak nehras na ofiku mozes zavitat:D
ne, ja prilozetostne zahram na stonecastle.. tam robby zacinal aj s freelancerom (vtedy to bola guilda)..
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

-=wolf=- napísal:neodporucam sargeras pretoze ked som tam isiel tak som si ani nestihol vytvorit charakter a uz ma disconnectlo...ked sa mi to konecne podarilo tak som sa napojil a prerusil uvodne ukazky a isiel som po prvy quest a zase to padlo...to iste robi aj mojim kamosom s ktory tiez chcel vyskusat tento server........ano sice tam hra 500 ludi ale nehorazne pada....preto si radsej zahram so 150 ludmi pri 12 hodinach nepadnutia
pozri, ono to tak urcite nepada ze by si si tam nemohol vytvorit ani character alebo robit questy, funguje tam .save (prikaz na ulozenie postavy :) ) takze ked si pekne saveujes tak nemas problem... ja som na tom servri 36 rogue takze by som musel mat dost zelezne nervi aby som to dokazal... server sa nahodi po par minutach, a kedze tam hra 500 ludi (alebo 400) tak to nebude asi zly server lebo ak hej tak by tam nehral nik... a podla mna je urcite lepsie hrat na servri kde aspon niekoho stretnes ako ked sa hras sam...
videl som aj server ktore padali aj ked tam bolo 120 ludi, tak ak mas taky co pri 150 ludoch ide pekne a nepada tak fajn...

edit: a roziel medzi Narnias a Sargeras je taky ze su rozdielnej verzie, Sargeras na 2.0.12 a Narnias na nizsej (neviem presne), na Narniase hra menej ludi, sice menej pada ale podla mna nema perspektivu lebo pred par dnami bol asi na 5 dni odstaveny lebo sa na nom testovala ina verzia emu...takze tak... :)
reveger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa reveger »

....momentalne ani jeden nejde co? neviem sa z toho vysomarit..stahuju ho? :)
Napísať odpoveď