1GB bandwidth

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

1GB bandwidth

Príspevok od používateľa lucas03 »

rozmyslam o zalozeni si vlastnej domeny, je to zadara(platim len za domenu) a je tam bandwidth 1GB a chcem sa opytat pri blogu ako rychlo by sa to minulo. keby tam bolo 2000 navstev denne?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

2000 navstev denne myslis ako unikatnych IP, alebo ako 2000 videni?
lucas03
Darca
Darca

sundevil napísal:2000 navstev denne myslis ako unikatnych IP, alebo ako 2000 videni?
IP.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

vsetko zalezi od obsahu stranok, pokial budu bohate, prepchate obrazkamy ktore sa budu tahat zo servera tak to minies behom niekolkych dni, ale 1GB je dost malo aj na beznu textovu stranku, pri takej navstevnosti by som skor odporucal min 3GB
lucas03
Darca
Darca

masterdead napísal:vsetko zalezi od obsahu stranok, pokial budu bohate, prepchate obrazkamy ktore sa budu tahat zo servera tak to minies behom niekolkych dni, ale 1GB je dost malo aj na beznu textovu stranku, pri takej navstevnosti by som skor odporucal min 3GB
ok, tak asi to nepojde, chcel som hosting zadarmo tuto ale je tam teda maly bandwidth, a obrazky by tam neboli bolo by to ako blog. tak nic, ale ak viete este o nejakych strankach ktore poskytuju student hosting napiste, este som nasieltoto ale tam zase nemoze byt reklama tak neviem.
Napísať odpoveď