Šu-Do napísal:hojko: mne sa pacil prvy diel undergroundu.. i ked poprvy krat som spoznal NFS pri stvrtom diely na PSX
to bola fakt supa... ale u mna bol najlepsi diel NFS ten underground.. ale presiel som Hot pursuit 2, underground 1 a 2, most wanted aj carbon.. a nelutujem... pacili sa mi vsetky.. lenze cim dalej tym viac hra zabera ale je tam menej zabavy.. a kratsia doba career modu
dufajme ze novy pro street tieto nedostatky napravy
mna osobne carbon dost sklamal, nepacilo sa mi menu(urcite si spominate na tie trapne kriziky ), jedina dobra vec tam boli tie drifty a kanony.....dufam ze novu verziu NFS konecne prepracuju ako sa patri
IMHO: NFS U1 = Fast and the furious (zavedenie tuningu)
NFS U2 = 2Fast 2 Furoius (podrobnejsi tuning, ako vo filme)
NFS Carbon = Fast and furious Tokio Drift (ten kanon vobec nie je napadny )
dufam ze si necakal ze vyjde hra
inak nevyslo NIC... teda nic som nenasiel
Josifek napísal:IMHO: NFS U1 = Fast and the furious (zavedenie tuningu)
NFS U2 = 2Fast 2 Furoius (podrobnejsi tuning, ako vo filme)
NFS Carbon = Fast and furious Tokio Drift (ten kanon vobec nie je napadny )
jo... to je presna kopia tych filmikov.. teda carbon a tokyo drift urcite...
Roztopil by som sa od blaha, keby tam konecne bol realisticky model poskodenia, normalny tuning (nemyslim supermega spoiler a giganticke narazniky, ale tuning vykonu), dlhe originalne trate, vhodnu obtiaznost, zaujimavu karieru (s abseciou akychkolvek trapnych hereckych vykonov), konecne nejakou obmenou aut a realistickym ovladanim.
Bah, vsak tu vlastne opisujem NFS Porsche
keby spojili hratelnost a realnost s nfs 5 a 6, s tuningom ako bol v underground 2 a grafikov lepsou ako carbon tak by to bola uzasna hra. zatial najlepsia nfs je 5 - porshe a 6 - hot pursuit 2
kazde NFS malo cosi do seba.. vsetko co vydali malo nejaky vyznam, neda sa vsetko spravit naraz, musia byt skusenosti... po vojne je kazdy general, ked teraz hovorite, ake boli NFS U1 a 2 nahoby, vsak uz z nazvu NFS je jasne ze by to malo byt co najrychlejsie, comu odpoveda aj ten arcade styl ak chcete nejaku simulaciu dajte si trebars Colina alebo Richard Burns Rally... priznam sa HP2 sa mi nepacil, radsej som si zahral U1.
na tento dalsi diel sa tesim, dufam ze bude aspon taky dobry destrukcny model spraveny ako tomu bolo vo FlatOut 2
hmmm to by bolo moc to s tym Flatout2 lebo tam maju najlepsie destrukcny model....Jednotka dostala za to aj dake ocenenie....Ale tesim sa na toto nove nfs ako na kazde
tesim sa a riadne na tomto mojom stroji (ak sa to da tak nazvat) by som si to urcite nezahral ale kedze to ma vyst koncom roku a mna v oktobri/novembri caka novy PC tak som uplne stastny ze si to budem moct spustit a zahrat
paci sa mi to ale na co mi to je? ked ani nespustim setup mozno si to o par rokov ked bude novy komp zahram a stavim sa ze ta zelena rx sedmička bude prve auto v carer mode urcite budete slavny jazdec a vyburate alebo niečo toho typu a začnete odznova
JV napísal:paci sa mi to ale na co mi to je? ked ani nespustim setup mozno si to o par rokov ked bude novy komp zahram a stavim sa ze ta zelena rx sedmička bude prve auto v carer mode urcite budete slavny jazdec a vyburate alebo niečo toho typu a začnete odznova