mp3 prehravac/FarebnyDisplej+PodporaVidea

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jurino88
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

no tka zas mam dilemu a neviem ktory radsej ktory je lepsi ale ja bysom rradsej ten teac co vi na to ????

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/prehravac-mp3-creative-zen-v-2gb-d65047.htm

http://www.alza.sk/hudebni-prehravac-teac-mp-380-d74870.htm
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

ten creative ma hrozne maly displej a male rozlisenie. ten by som nebral. teac je lepsi co sa displeja tyka. ale nepisu rozlisenie, bacha na to. inak ja mam kington K-PEX100 2GB a som s nim uuuuplne spokojny. ten moj ma velky displej, nesekaju na nom videa(spoluziak ma novy prehravac, rozlisenie disp. ako ja, ma dokonca OLED displej, co je dobre a setri baterie, ale ma malu odozvu, je pomaly a vieda na nom straaasne sekaju, ze sa to kukat neda. ked som mu pustil moj tak len cumel ze ako dobre to moze ist...), ma aj slot na miniSD kartu, podporuje USB host a ja neviem co vsetko mozne. je naozaj kvalitny, az som sa divil. ten si najdi a pouvazuj aj nad nim.
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no diki pouvazujem ja som rozmyslal nad tym teacom strasne ma zaujal no uvidim berem do uvahy aj tvoj
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

oki, je to tvoje rozhodnutie. urcite si prehravac, hlavne toho teaca vyskusaj v predajni, ako rychlo reaguje.
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no jasne ze vyskusam a pocuj kolo si dal za ten tvoj

/// co povies na toto ten displej a zobrazenie farieb ???? ha??
lenze nepodporuje format avi ako ten teac

http://sktechnik.shop.ekatalog.biz/zbozi_detail.aspx?zbozi=88782
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

za ten moj som dal 3800 pred cca 4 mesiacmi. tento co si uviedol vyzera dobre, ale ma len 1GB, nema slot na kartu, displej ma vynikajuci. kolko je u neho vydrz baterky? u mojho na MP3 je 18 hodin, na pozeranie videa 8hodin. a tolko aj vydrzi, som sa cudoval...
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ee ma 2gb a a slot nema ani ten teac a myslis ze tento mp3 je lepsi nez ten teac ???a tvoj podporuje aku typ videa jachem ten teac hlavne koli avi :arrow:

teac

TEAC MP-380 MP3/Video Player 2GB, TFT FM černý

Stylový MP3/WMA/AVI/JPEG USB přehrávač TEAC MP-380 v černém designu s kovovým lemem, 2.0" TFT displejem a Li-Ion akumulátorem
kapacita 2 GB
barevný displej TFT 2.0"
přehrává zvukové formáty MP3/WMA/DRM9 a video ve formátu AVI
funkce prohlížení obrázků ve formátu JPEG
zabudovaný reproduktor
FM rádio s nahráváním (waw)
podpora DRM 9
rozhraní USB ; konektor mini-USB
předinstalovaná hra Tetris
vícejazykové ovládací prostředí včetně češtiny
práce s adresáři, mazání souborů
zobrazení ID3 tagů a textu skladeb
funkce diktafonu - zabudovaný mikrofon
equalizér s 8 módy (Normal, Jazz, Classic, Rock, Pop, Bass, 3D, User EQ)
možnost upgradu firmware
Li-Pol akumulátor (výdrž cca 8 hodin)
rozměry 73,5 x 43,5 x 9,5 mm, hmotnost 43 g
balení obsahuje: přehrávač, přehled ovládání v češtině, nápověda k řešení ev. problémů s přehrávačem, kompletní manuál v eletronické podobě na CD, software pro konverzi na CD, High Quality stereo sluchátka se šňůrkou na krk, USB kabel

evolve

2GB MP3/MP4 EVOLVE Dream (2"TFT, FM+zázn,repro,CZ)

MP4 přehrávač Evolve Dream 1GB, 1GB paměti, vynikající barevný 2" TFT displej (220x176 - 262000 barev), podporuje soubory MP3/WAV/OGG/JPG/BMP/GIF/AMV, FM rádio, hlasový a FM záznamník, podpora prohlížení fotek i filmů, české OSD ikonové menu, rozhraní USB
barva černá
FM tuner rozsah 87 - 108 MHz
záznamník
ekvalizér
ID3 tagy
české OSD menu
podpora prohlížení obrazků, filmů a tzv. E-book
podpora adresářů
podpora MP3, WAV, OGG, JPG, BMP, GIF, AMV, podpora E-book a Lyrics 2.0
režimy opakovací mód A - B, Normal, opakovat jednou, adresář, opakovat adresář, opakovat vše, random, intro
možnost upgradu firmware
napájení Li-Ion akumulátor
rozhraní USB 2.0
konektory 1x USB 2.0, 1x výstup pro sluchátka
rozměry 43 x 75 x 14mm
hmotnost 55g
obsah balení - 1x MP4 přehrávač, 1x sluchátka, 1x USB kabel, 1x CZ manuál, 1x CD s ovladači, 1x napájecí adaptér
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

v zivote by som nebral TEAC.Raz som pocul teac ale hudbu by som si na nom druhy krat uz nepustil.Nekvalita ze mi to az usi trhalo
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no podla mna si mal v usiach skor sluchadla z martanskeho radia

ale nie ja mam s teac dobre skusenosti aj brat
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Martinekk napísal:oki, je to tvoje rozhodnutie. urcite si prehravac, hlavne toho teaca vyskusaj v predajni, ako rychlo reaguje.
no neviem ci daju odskusat neake video v predajni ale pozri ttu je lepsie vidiet displej
Obrázok

http://dspd.teac.de/fileadmin/redaktion/Bilder1/Bilder_neu/Produktbilder_GIF__/MP3/MP-380-Seite_Kopie.gif
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ten displej je paradny.Som kukal u kamarata a pohodicka.Akurat pocitaj s tym ze na slnku uvidis velke makove.BTW displej je 176*220 at 262k
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Ten displej je paradny.Som kukal u kamarata a pohodicka.Akurat pocitaj s tym ze na slnku uvidis velke makove.BTW displej je 176*220 at 262k
myslis ten teac ??? ak ano diki moc karma ta neminie a kde si zistil kolko to ma rozlisenie
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

na slnku nikdy neuvidis na farebnom displeji nieco, to je dan za farby. displej to ma dobry, pohodicka. neviem ci ti bude prehravat rovno AVI. vacsinou je to treba skonvertovat do formatu AMV alebo MPX a podobne. over si, ci je treba konver alebo nie. ak ano, kprogram mas pribaleny a mal by fungovat dobre. mne konvertuje aj avi, wmv, mpg... rozhodne vyskusaj aky rychly je prehrabac. ked hra pesnicka, daj o skladbu dalej. ked to bude trvat viac nez pol sekundy, tak NEBRAT :!: spoluziak ma taky pomaly, nejaky evolve, je to hrozne.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

JJ je to hrozne a ma to pomaly kazdy druhy neznackovy prehravac.Ja mam sony a spokojnost za zlomok sekundy mam prepnutu piesen.Samozrejme niekomu to vyhovuje aj inak ale ktovie.Displej to ma 176x220 na 262k farieb to som si isty niekde som to videl a videl som ho aj nazivo a je paradny.Filmy nesekaju a idu fulscreen.Reprak v zadu hra paradne nahlas nieje mu co vytknut kedze v MP3kach sa casto reprak nevidi.Ovladanie mi prislo take troska divne ale prehravac som mal v rukach len chvilku mozno je to otazka zvyku.Prilozene sluchadla su sumitka s kratkym kablom urcenym na zavesenie prehravaca na krk.Jack je 3,5mm a je vhodne umiestneny a tak netlaci trebars vo vrecku.Ak este nejake otazky tak napis
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

njn, sony je idealny, ale asu bude aj drahsi... moj kingston ma presne tie vlastvosti ako si popisal. ma aj radio a podobne ptakoviny... no Jurino mas o com rozmyslat.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Martinekk : ja som kupoval moj sony v case ked stal na inet shope SONY 3600 korun (Sony NW-E002 tusim - taka fazulka) a kupoval som ho z progaming shopu za 2500 korun aj s postou :D.Doteraz nechapem jak to tam mohlo byt lacnejsie.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Dieg0 napísal:v zivote by som nebral TEAC.Raz som pocul teac ale hudbu by som si na nom druhy krat uz nepustil.Nekvalita ze mi to az usi trhalo
jurino88 napísal:ale nie ja mam s teac dobre skusenosti aj brat
Nic v zlom, ale 90% tycho prehravacov je OEM(Vid definicia OEM ->TU<-)
Znamena to ze firma(v tomto pripade napr TEAC) kupi uz hotovy produkt a oznaci ho za svoj.
Porovnaj si napr produkty Emgeton a Meizu. alebo Evolve Dream a Glacier
Uplne to iste

Mozno by bolo dobre, keby si napisal nejaku sumu aku si ocohtny investovat, a aku kapacitu chces, lebo s tymito zakladnimi poziadavkami najdeme prehravace o 1000 do 10 000 ;-)

Takze podla mien by som nekupoval(vynimka mena ako SONY a tak)... Ale podla funkcii a hodnotenii.

A posledna moja rada. Kup si to z nejakeho I-shopu v zahranicii, v pohode ustetris niekedy aj 50% zo sumy

EDIT// nasiel som ukazku prehravania videa toho "Teac" prehravaca http://youtube.com/watch?v=sU9yGP9duck ak najdem dalsie tak postnem

EDIT2// tuto je video kde ukazuju cely player: http://www.youtube.com/watch?v=JOvU3Qrg6lA(Vsimnite si, ze to vyzera UPLNE rovnako ako TEAC ale neni to TEAC)
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nopocuj dik moc za radu aj za videa ale asi si kupim ten teac ja bi som chel nieco okolo 2500sk no a ten tac vyzera good aj to prehravanie jedine co mi na nom z chyba je to ze nema slot na karty
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

jurino88 napísal:chyba je to ze nema slot na karty
??? ved ma slot, sice na Mini SD. na tejto fotke ho aj dobre vidiet, na lavom boku.
Obrázok
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chlapec10 napísal:??? ved ma slot, sice na Mini SD. na tejto fotke ho aj dobre vidiet, na lavom boku.
Obrázok
ale to je ten TEAC lebo mne sa zda ze ten teac nema podporu kariet

tu je ten teac a tu nieje vidno ten slot
Obrázok

neviete ci to ma reprak ??? :oops:
Napísať odpoveď