Problem s citanim DVD RW diskov na DVD rekorderi
Problem s citanim DVD RW diskov na DVD rekorderi
Moj panasonic EH55 nechce citat DVD RW (+-) disky. Stale vypisuje hlasku ze disk nie je naformatovanyu. Napalujem ich v NEROvi, finalizujem.
Re: Problem s citanim DVD RW diskov na DVD rekorderi
skus to napalit najmensou rychlostou niektore prehravace maju problem s citanim diskou ktore su napalene urcitou rychlostou or skus medium inej znacky.xaxaxa napísal:Moj panasonic EH55 nechce citat DVD RW (+-) disky. Stale vypisuje hlasku ze disk nie je naformatovanyu. Napalujem ich v NEROvi, finalizujem.
ano, podpora DVD RW (+-) je oficialne uvadzana.hojko napísal:Si si isty, ze dany prehravac ma prehravac aj RW media???
podarilo sa mi zistit ze divx jednoducho tieto panasonic prehravace z prepisovatelneho DVD necitaju, vedia to len z CD RW (a samozrejme DVD R)
Nerozumiem spravaniu sa tychto vyrobcou, co tymto sleduju - akurat naseru zakaznika (a poserkaju inac vyborny stroj) ..hadam to vyriesia firmwarom.
inu rychlost som skusal-nic ....je mozne ze niektore media precita - uz len zistit ktore...viem ze TDK (RW+)a IMATION (RW-) k nim nepatriaob3l1x napísal:skus to napalit najmensou rychlostou niektore prehravace maju problem s citanim diskou ktore su napalene urcitou rychlostou or skus medium inej znacky.
//audiotrack: používaj
Vysvetli mi to podrobnejsie, ...skus postup, neviem ako sa to robikrija napísal:este skus pri napalovani zmenit book type media. dvd recorder ho bude identifikovat ako dvd-rom. (funguje iba pri "+" type media).
nasledne sa informacia o book type da vratit s5 na +RW mazanim v programe alcohol 120% a zaskrtnutim prislusneho policka.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z obrazkov to snad bude jasne. 
- Prílohy
-
- alcohol.gif
- (71.05 KiB) 346 stiahnutí
-
- nero.gif
- (38.56 KiB) 344 stiahnutí