Problem - grafika?
Problem - grafika?
Mam taky problem ,myslim ze to bude asi grafickou no nie som si isty...
Ked som hral NFS Underground2 tak sa mi stavalo, ze na niektorych miestach mi sla hra uplne plynule a inde to zacalo trochu sekat... dalo sa to hrat ale na niektorych miestach bolo viditelne ze to plynule nieje...V nastaveniach som skusal hocico, nech som ich dal aj uplne na najhorsie vzdy sa to na urcitych miestach trochu sekalo...Tak som dufal ze to proste bude iba v nfs ale nainstaloval som si san andreas a zase to iste...niekedy plynule, niekedy citit ze to plynule nejde...V com je problem?
Mam
AMD sempron(tm) 2300+ 1588mhz
768MB ram
a grafika Asus Radeon 9600XTI TD
Myslim ze problem asi nieje v zostave...
Ked som hral NFS Underground2 tak sa mi stavalo, ze na niektorych miestach mi sla hra uplne plynule a inde to zacalo trochu sekat... dalo sa to hrat ale na niektorych miestach bolo viditelne ze to plynule nieje...V nastaveniach som skusal hocico, nech som ich dal aj uplne na najhorsie vzdy sa to na urcitych miestach trochu sekalo...Tak som dufal ze to proste bude iba v nfs ale nainstaloval som si san andreas a zase to iste...niekedy plynule, niekedy citit ze to plynule nejde...V com je problem?
Mam
AMD sempron(tm) 2300+ 1588mhz
768MB ram
a grafika Asus Radeon 9600XTI TD
Myslim ze problem asi nieje v zostave...
a mas tiez tu istu grafarnu? lebo ako tak citam tak som nasiel par dalsich ludi co maju s touto krafikou malo fps pri hrach...
inac akoze pecka...nastavil som si nastavenia akrty na najnizsiu kvalitu, san nadresa najnizsie rozlisanie, a vsetko na najhorsiu kvalitu a stale sa hocikde citilelne znizilo fps
inac akoze pecka...nastavil som si nastavenia akrty na najnizsiu kvalitu, san nadresa najnizsie rozlisanie, a vsetko na najhorsiu kvalitu a stale sa hocikde citilelne znizilo fps
este mam jednu otazku...tak teda idem skusit stiahnut tento catalyst software suite, obsahuje to catalyst control, display driver a akysi VDM driver
Chcem sa opytat ci mam najskor odinstalovat stary display driver a az potom to nainstalovat alebo to mam nechat tak?
A este ze na co sluzia VDM drivery...
Chcem sa opytat ci mam najskor odinstalovat stary display driver a az potom to nainstalovat alebo to mam nechat tak?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
najprv odinstaluj stary.. i ked je to jedno.. ale lepsie je ked das DPC ten stary najprvTheking napísal:este mam jednu otazku...tak teda idem skusit stiahnut tento catalyst software suite, obsahuje to catalyst control, display driver a akysi VDM driver
Nové drivery skôr výkon zvyšujú .. http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx - najnovšie