Lord_3D napísal:No neviem, vyzerá to zauimavo , len ci by som sa na tom naucil "behat"
podla chlapika co to ma tak trva tych 10 minut kym sa na tom naucis stat a drzat rovnovahu...len ja som zvedavy ci je fakt mozne na tom behat rychlostou 40 km/h a to ze sa da na tom skakat 2 metre vysoko je uz pravdepodobnejsie
To moze byt haluz, predstavte si sceneriu : Park, ludia sedia na lavicke a uzivaju si nedelne popoludnie a pocuvaju stebot vtacikov a naraz im ponad hlavu preskoci chlapik s mp3 na usiach a rychlostou 40 km za hodinu..... moze to byt sranda
Už neviete čo od radosti ? Akože hračka na pár minút ale skackať s tým ako nejaký truľko po meste noo moc by som do toho nešiel skúsiť určite ale samo o sebe by som to ako šport nebral. Bike alebo behanie je aj tak lepšie ...a mám taký dojem že toto musí dosť zaťažovať chrbticu.
nosnosť do 90 kg
a ja taky kon velky 196cm 92kg neviem ci ma to udrzi
ale normalne aj ja rozmyslam ze si to idem zaobstarat ale si vezmite co si ludia na namesti pomyslia ked s tym budem po namesti bezat a este naucit sa na tom taky front flip backflip
ivoralik napísal:nosnosť do 90 kg
a ja taky kon velky 196cm 92kg neviem ci ma to udrzi
ale normalne aj ja rozmyslam ze si to idem zaobstarat ale si vezmite co si ludia na namesti pomyslia ked s tym budem po namesti bezat a este naucit sa na tom taky front flip backflip
ak si si nahodou nevsimol, tak je tam aj model od 90-120 kg ten chcem aj ja, nie som ziadna musia vaha
ivoralik napísal:ale si vezmite co si ludia na namesti pomyslia ked s tym budem po namesti bezat a este naucit sa na tom taky front flip backflip
budu na teba cumet s obdivom v meste pohoda, ale tu na dedine kde ta kazdy pozna to je horse, vsetci kamosi by to potom chceli pozicat,
keby to tolko nestoji aj by som si to kupil, alechcel by som si to zaobstarat, musi to byt haluz