schw33k napísal:stalo sa aj , že som sa prebral na chate , nejakých 30 km od bydliska , cudzí ľudia, a nemal som poňatia ako som tam mohol dostať
ty bože. tak toto už hej.
keď som pjany, tak často nezaspávam. na disco som ešte nezaspal, keďže stále tancujem a tancujem, kým nevytriezviem . také extrémne zážitky ako ujo schw33k som zatím ešte nemal
jimino napísal:ked bol kamarat zryty na mol tak sme ho dali k nam do vane... rano sa chudak zobudil a cely vyhukany nevedel kde je...
nas kamos si na silvestra sam vo vani rozostlal, vankus periny ... zaspal aj vo furiku, vonku na dvore, na stole, na schodoch ... a dalsi si rozostlal v kolnicke na drevo. vraj mu bolo chladno
zvacsa ked sa opijem tak zapnem autopilota ktory ma dovedie domov. ked som na triskoteke a uz akosi stracam kontrolu jednoducho ujdem od vsetkych prec a idem domov. ale ked som bol s kamaratmi v krakowe a vracali sme sa, tak sme si otvorili fajnu dementovku v kupecku. v krakowe sme boli asi 3 noci a na ubytovnu sa chodilo o siestej a vstavalo sa o osmej, cize taku hodinu sme spali. no a v kupe som zaspal. na stoliku som mal cigy, zapalovac, mobil, penazenku, kluce, etc a ked som vstal tak som akurat vzal cigy a zapalovac a isiel prec. esteze kamarat mi to pobral. na druhy den ked sme sa stretli tak mi povedal ze ma okolo polnoci, ked nam prisli skontrolovat OP budil a ze jedine co som mu povedal bolo: Do pi*i, pi*i, pi*i, co pi*u chces? a lahol dalej, tak ma budil a ja zase: chod do pi*e a potom som vraj vstal, pozrel na colnikov a zase pi*i, pi*i, to je v pi*i, dal mi OP a lahol spat. este som sa dozvedel ze kamaratovi ked sme dakde cakali na hranici trebalo ryhat, tak chcel ist na zachod ale colnik ho nepustil, tak si otvoril okno ze pusti tyku ale ale akurat to hodil asi 5 cm od colnika co bol vonku. tak taketo excesy sa stavaju.
Mno u mna ziaden extrem..avsak kamos zadrichmal na chate v drevenom vonkajsom wc, bola strasna kosa a smrad tam...neviem ako to vykryl...
troska ot:na chate raz boli pod vplyvom porozoberane bicykle, kolesa vyhodene na streche, sedlovky pozapichovane v zemi vedla seba, vsetko porozopinane, rozsroubovane...jedna sedlovka raz skoncila zapichnuta v dne jazera nedaleko brehu, znamy ju hladal pomerne dlho pokym mu nezacali byt podozrive bublinky na hladine....pripadne este pozeranie do nadrze motorky so zapalovacom...vsetko sa stava...
Nezaspala som, pretoze sa mi to zda trapne (ale to tu neriesime ), ale v piatok jeden chalan zaspal na stolicke ala Superman, co by bolo uplne norlmalne, keby mi neprisadol veci. Tak som sa mu pokolpala po pleci, pozrel na mna pripitym ksichtom, tak som pochopila, ze ist mu vysvetlovat, ze potrebujem spod jeho zadku dostat svoj sveter by nemalo cenu, tak som zacala tahat. Uspesne, s nim to vsak ocividne ani nepohlo, spal hlbokym spankom dalej
Ja: Hlavu som oprel o bok reproduktora a zaspal som. Ale ide o to, že reprak bol veľký ako menšia skriňa a šiel naplno. Opitóza a únava robia svoje. Týždeň som dobre nepočul na pravé ucho
na pomaturitnej chate (prave skonceny vikend ) som dostal ulohu udrzaivat ohen v sporaku. pekne som si priniesol stolicku a nohy vylozil na jeho okraj... nebol som sice az tak spity,ale stacilo to na to aby mi obskvrcali podrazky
ERYTROCYT: tak to mohlo byt fest neprijemne
Zatiaľ sa mi nepodarilo zaspať nejako trápne, aebo aby to bolo mne nepríjemné, na diskotéky necodím a pokiaľ niekde pijeme vždy sa odpravím do postele a zaspím tam. Opíjať sa tak, že netuším kde som a zaspím kam padnem sa mi zdá dosť...(neviem nájsť vhodný výraz).
heh no vacsinou ked chodime pit tak na zahradu alebo na chatu cize spanie na trave alebo pred stanom berem ako samozrejmost..ale este tak ze zaspat po autom alebo nad autom este nie.. ale urcite take budu..
... este som si spomenul .. no nebol som taky nakmasany .. len nejake 4 pifka ale bolo celkom teplo, takze na mna neprisla ani nejaka extra "opitóza " ( krasnoj vyraz erytrocyt ), ale skor unava ..a isiel som pak domov busom ...a jaksi som v nom zaspal ... a jak si tak cestujem, zobudim sa .. zrazu vidim kusok pred nami zastavka, autobus brzdi ( zobudil som sa pretoze vbehol do vymolu ), pozeram po okoli ... v tom stave opitozy a unavenosti som si nedal dohromady kde som a myslel som si ze som sa zaviezol dalej ko som mal .. tak som vyletel z busu .. bus odidiel a ja pozeram .. sak sakra to tu nejako poznam ... a kua este som musel cca. 5km domov slapat ... takze nakonec som vystupil o nieco skor .. no co aspon ma ta unava presla ...
Minuly rok o takomto case na zaciatku prazdnin letnych..ked sme rozbehli akcie piatkove..a rozbijacky (chvala bohu mam zasebou) tak bezna vec bola ze som si pospal na stoliku...od unavy a od toho ze som bol pomerne v dobrej nalade..ale vzdy prisla daka zenska zobudit avytiahla tancovat.... a takto Do 3 rana a potom domov