MP4-20 napísal:dost nechapem nac ty debkovia tak rychlo sa hnali do ali?.....ved je este 3 dni mier....mno ak spravim alianciu myslim ze velmi rychlo vyletime hore
nieje mier 7dni ?
a jj, staci aby ali bola silna, a utoky od slabsich budu minimalne.
mier je 7 dni nie 3
a ked zalozite allianciu v prve dni silna nebude
pretoze v prvych dnoch je uplne zbytocne stavat nieco ine ako tazbu verte mi nieco som si na tej hre uz odskakal vediem ally na servery CZ2 a sme v top 10
zalozit allianciu vam kludne staci v taky 5 alebo 6 den
a este jedna rada: nenechajte sa strhnut nahanackou za prvym miestom a sustredte sa vylucne na stavbu surovinovych veci nie na vystavbu dediny ako to bude robit kazda druha lamka a neskor ich s prehladom prevalcujete pretoze budette mat vecsiu tazbu
konipasek88 napísal:mier je 7 dni nie 3
a ked zalozite allianciu v prve dni silna nebude
pretoze v prvych dnoch je uplne zbytocne stavat nieco ine ako tazbu verte mi nieco som si na tej hre uz odskakal vediem ally na servery CZ2 a sme v top 10
zalozit allianciu vam kludne staci v taky 5 alebo 6 den
a este jedna rada: nenechajte sa strhnut nahanackou za prvym miestom a sustredte sa vylucne na stavbu surovinovych veci nie na vystavbu dediny ako to bude robit kazda druha lamka a neskor ich s prehladom prevalcujete pretoze budette mat vecsiu tazbu
Zabudol si velmi dolezity faktor. Treba skoro zacat utocit na svoje okolie. Vela ludi je velmi milych a nechtiac daruje tony surovin. Ked si zoberiem, ze mi niektore farmy dokopy dokazu dat niekolkodnovu produkciu za den, tak je to skutocne prijemny prinos.
Indigo napísal:Zabudol si velmi dolezity faktor. Treba skoro zacat utocit na svoje okolie. Vela ludi je velmi milych a nechtiac daruje tony surovin. Ked si zoberiem, ze mi niektore farmy dokopy dokazu dat niekolkodnovu produkciu za den, tak je to skutocne prijemny prinos.
hej hej farmy su velmi dobry prinos ale su tam aj urcite rizika