hej famas kup a to mozes rovno do bedne hodit, zacni s manualom tak ako kazdy normalny co sa tomu trocha venuje, postupne zacnes chodit na akcie, ziskas skusenosti, vyskusas zbrane, ziskas skusenosti so zbranami od majitelov a potom uvidis co kupit a ne toto sa mi paci ta toto kupim
btw: ten desert na baterky je na smiech
p.s.: mne sa tiez strasne paci SIG 552 ale ako som ho chytil do ruky tak sa mi prestal pacit+moznost upgradu nulova lebo baterku by si musel nosit na chrbte
sig 552 je ultimatna zbran... Baterku 7.2 1700mah som adl na predpazbie ked som ho mal.. Perfektne mieridla ma, maly je a striela slusne.. Akuram moj na moj vkus moc vrzgal... Tak som po case zmenil za P90tr..
no fuj konecne som dokupoval....ak47 beta, baterku, 120 spruzinu loziska, nasrala ma nabijacka ktora sa mi odsrala ta dufam ze nic neporobila s baterkou ktora sa nabija uz na novej, no uvidim zajtra kazdopadne
Sepiroth napísal:Je to Fa-Mas, francúzska bull-pup utocna puska. A tym "podstavcom" zrejme myslis taktickú dvojnozku.
Ja ti nevravim, ze hned na zaciatok si mas kupovat drahe zbrane! iba vravim, ze s tymto netrafim NIC. Na zaciatok si si mal kupit normalnu MANUALNU zbran, deserta za 800 alebo za 1000 Sk a mal by si to 1000krat lepsie.
Ako dnes mi prišla ta zbran ten desert dostrel ma krasny ale hej oproti manualke kovovej ma silu guličky slabsiu....
no čo ked hras airsoft zalezi bolest ktoru utrpis alebo či dostanes zasah ? ja za 3s vystrelim po nepriatelovi 16 guliek jeden zasobnik a on po mne s manualom maxi 2 rany za ten cas....
nejde nahodou v airsofte o taktiku a styl boja? lebo byt support s kratkou elektrikou skus nebyt "kropic" ale hraj viac takticky, nie nabehnut a davat. Inac, mate tu niekto skusenosti s ghilie oblekom (po cesky hejkal, take strapate cudo co mavaju na sebe sniperi a podobni manici)? Viete odporucit postup na home made?
som dobre pochopil? ze mas deserta na AAA baterky?
si mal kupit plynak ..
a myslis ze ta s manualom neda? tak to si na velkom omyle ked on ma mozno TMko manual a ty mas desert na baterky
ak nemas odvolavam
// edit: uz som si vsimol ze Desert na baterky, to fakt manual dalej dostreli, skoda penazi, nic stym nezahras, fakt je lepsie zacat s manualkou ako Fortune uz ho musim nahovorit na AEG
kali520 napísal:A to si kde kupoval, ja som v municaku kupil 0,25g 2000ks za 600Sk.
no predsa z online shopu bohemiasoft.... tma čo som vyššie hadzal linky tam predavaju aj guličky som zobral 0,20g čierne ..cool ani ich nevidiet pomaly ako letia
pershingAEP bol trochu drahý glock za 4500sk ..nie dakujem skusim nejaku elektriku lacnu na začiatok a potom rovno kupim sampík za 7-8 tisic.....
A plynovku moc nechcem som čital ake problemi su s nimy....proste elektrika je spolahlivejsia
enduro: jj mas pravdu ze plyn sa viac kazi, ale zasa plynova pistol je lepsia jak AEP, ked chces AEP na zaciatok tak si kup od CYMY v Municaku, dobry pomer cena vykon a porovnatelne s TM, v niektorych vlastnostiach lepsie...(VRAJ, F' potvrdi )
F: sak ja viem, ale treba novych clenov do TEAMU, inac sme v KE tak ak by dakto mal zaujem 18+ ale aj 15+ len ne vymlete mozgy...
// tie guny si mal doniest domov, by sme upravili na AS
ledenaster napísal:LUDIA....CO POUZIVATE NA KRK ??? SKuste mi najst nieco v Catuse alebo co by ste mi poradili ??? A nehovorte ze nic.... chcem normalne rady
Ja mam taku dlhsiu kuklu ze sa da natianhnut az na krk alebo v zime som pouzival sal ale teraz ked je teplo kaslem na to a hrajem v tricku treba nieco aj vydrzat.