Ping s i-netom od T-COMu
-
xbarney
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ping s i-netom od T-COMu
Aky mate ping s i-netom od T-COMu ?
Chcel by som prejst z mojho doterajsieho pripojenia wi-fi koli vypadkom na DSL Flat od T-COMu. Momentalne mam pingy na sme.sk v priemere 24ms, problem nastava pri vytazeni kanalov, vtedy si mozem piskat von oknom.
Ake mate skusenosti s tymto pripojenim ? Myslim ze ponuka od 1.6.07 je neodolatelna: 595Sk s DPH za linku 1536/256. (bez nutnosti mat zriadenu hlasovu sluzbu)
Chcel by som prejst z mojho doterajsieho pripojenia wi-fi koli vypadkom na DSL Flat od T-COMu. Momentalne mam pingy na sme.sk v priemere 24ms, problem nastava pri vytazeni kanalov, vtedy si mozem piskat von oknom.
Ake mate skusenosti s tymto pripojenim ? Myslim ze ponuka od 1.6.07 je neodolatelna: 595Sk s DPH za linku 1536/256. (bez nutnosti mat zriadenu hlasovu sluzbu)
-
Enduro3333
Medium Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
-
jjj
Guru wannabe
Vezmi si Turbo PLUSxbarney napísal:Diky za Vase skusenosti a vyzera to tak, ze zvolim Dsl Flat. Potrebujem jednoducho stabilny ping aby mi to nelietalo. Od viecerych ludi mam tiez podobne reakcie, ze ping je cez T-COM dobry.
Vlado
Turbo 3 Plus (bez pevnej linky) 3072 / 256 kbps za 832 Sk vcetne DPH
Skoda toho uploadu
-
uNreal_saTch^
Professional
-
xbarney
Medium Star
Kedze tu nie je ani jedna negativna skusenost s pingom, tak dufam, ze nebudem net stastlivec, ktory s tym bude mat problemy. Nahoda je sice blbec, ale dufam ze tentokrat ma obide
.
To JJJ: je tak, nejde mi tak o rychlost ako o stabilitu. Kedze som si do teraz vystacil aj s rychlostohu 600kb/s, tak s 1535/kbs problem nebude
.
Apropo, volal som na informacie ohladne pripojenia a musim si zakupit modem. Ponukli mi od nich za 1.000,- Sk s DPH. Samozrejme typ neviem. Neviete co je to zac a ci je OK ? (na ich stranke som to nevysnoril . . .).
To JJJ: je tak, nejde mi tak o rychlost ako o stabilitu. Kedze som si do teraz vystacil aj s rychlostohu 600kb/s, tak s 1535/kbs problem nebude
Apropo, volal som na informacie ohladne pripojenia a musim si zakupit modem. Ponukli mi od nich za 1.000,- Sk s DPH. Samozrejme typ neviem. Neviete co je to zac a ci je OK ? (na ich stranke som to nevysnoril . . .).
-
uNreal_saTch^
Professional
neviem ake maju teraz v ponuke ale v ziadnom pripade neber nijaky sietovy...zober taky ktory bude mat napajanie na usb. mne dali ten sietovy, basnili jaky je vynikajuci a bol to otras...ked si chcel pustit internet musel si najprv zapnut modem (pretoze mal samostatne napajanie do elektrickej siete), bol velmi hlucny...pri silent kompe ho bolo pocut (vysoky piskavy ton) a posledna zalezitost bola ta...ze mi ho vlastne ani komp nenasielxbarney napísal:Kedze tu nie je ani jedna negativna skusenost s pingom, tak dufam, ze nebudem net stastlivec, ktory s tym bude mat problemy. Nahoda je sice blbec, ale dufam ze tentokrat ma obide.
To JJJ: je tak, nejde mi tak o rychlost ako o stabilitu. Kedze som si do teraz vystacil aj s rychlostohu 600kb/s, tak s 1535/kbs problem nebude.
ak ti budu davat sietovy modem - posli ich do zadku!
-
xbarney
Medium Star
Mozes mi napisat aky mas typ ? Inak neviem, je podmienkou zobrat od nich modem alebo si mozem zakupit vlastny ?uNreal_saTch^ napísal:neviem ake maju teraz v ponuke ale v ziadnom pripade neber nijaky sietovy...zober taky ktory bude mat napajanie na usb. mne dali ten sietovy, basnili jaky je vynikajuci a bol to otras...ked si chcel pustit internet musel si najprv zapnut modem (pretoze mal samostatne napajanie do elektrickej siete), bol velmi hlucny...pri silent kompe ho bolo pocut (vysoky piskavy ton) a posledna zalezitost bola ta...ze mi ho vlastne ani komp nenasieltakze som ho pekne zabalil a poslal im ho naspat...kupil som si vlastny, ktory zapojis do usb - tym padom ma odtial elektriku pocitac ho najde, das ovladace a si pripojeny...so easy...
-
Enduro3333
Medium Professional
Ja som si sam kupil ADSL modem ale sietoví lebo po dome nemoyem tahat kable (zastrčka na chodbe ja PC o dve miestnosti dalej)a k tomu som dal wifi router..... ADSL router je pekne tichý vôbec nepiska nič.... ma plno možnosti nastavení...uNreal_saTch^ napísal:neviem ake maju teraz v ponuke ale v ziadnom pripade neber nijaky sietovy...zober taky ktory bude mat napajanie na usb. mne dali ten sietovy, basnili jaky je vynikajuci a bol to otras...ked si chcel pustit internet musel si najprv zapnut modem (pretoze mal samostatne napajanie do elektrickej siete), bol velmi hlucny...pri silent kompe ho bolo pocut (vysoky piskavy ton) a posledna zalezitost bola ta...ze mi ho vlastne ani komp nenasieltakze som ho pekne zabalil a poslal im ho naspat...kupil som si vlastny, ktory zapojis do usb - tym padom ma odtial elektriku pocitac ho najde, das ovladace a si pripojeny...so easy...
Ale v zasade neberem Modemy čo oni ponukaju lebo to su z 80%shity ako vravis
Lacny bol za 500sk Mr.Connect a som spokojny a ked chcem tak ma aj USB rozhranie mozem si ho dat cez usb
-
uNreal_saTch^
Professional
nie je podmienkou zobrat ho...ak mas vlastny tak nemusis kupit. ci ho chces alebo nie, to sa zaskrtava v zmluve...xbarney napísal:Mozes mi napisat aky mas typ ? Inak neviem, je podmienkou zobrat od nich modem alebo si mozem zakupit vlastny ?
dali mi tento...
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=756
ja som potom kupil tento...
http://www.microcom-ce.com/category.php?itid=6
-
Enduro3333
Medium Professional
uz tušim čo som videl ponuky tak ponukaju už len od microcomu routre 
JA mam tento
http://www.bgslevi.cz/produkt_detail.php?id=40988
JA mam tento
http://www.bgslevi.cz/produkt_detail.php?id=40988
Za router som aj ja.Mam ho ties aj s wifi a da sa naozaj vyuzit.Mysli aj na buducnost.Nikdy nevies kedy si budes chciet pripojit notebook alebo dalsi pocitac. A ktomu sa aj oplati. Original cena je 11000 sk ( http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home ) a ked sa im zaviazes ze si ten internet nechas nejaku dobu budes ho mat za 4000 sk ( http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1626 ).Na tvojom mieste by som siahol do vrecka a zobzal router.
-
Enduro3333
Medium Professional