dufam ze kym dojdem zo skoly to uz bude... treba resetnut modem inak nebude ziadny efekt
chello "zvysil" rychlost ?!
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
chello "zvysil" rychlost ?!
dnes ma chello zvysit rychlost... to som sa dozvedel pred dvomi hodinami... ale zatial nic
dufam ze kym dojdem zo skoly to uz bude... treba resetnut modem inak nebude ziadny efekt
Zu serveru DSL.SK
Spoločnosť UPC Broadband, prevádzkovateľ káblového Internetu chello, oficiálne oznámi zvýšenie rýchlostí budúci týždeň.
Uviedol to dnes pre server DSL.sk pán Jaroslav Kolár, hovorca spoločnosti.
Viacero užívateľov pripojenia k Internetu chello vyššie rýchlosti zaznamenalo už dnes.
Tieto sa podľa meraní užívateľov pohybovali pre chello easy na úrovni 2 048 Kbps pre download a 256 Kbps pre upload, pre chello light 4 096 / 384 Kbps a pre chello classic na úrovni 8 192 / 512 Kbps.
Rýchlosti týchto troch programov boli doteraz 1 Mbps / 128 Kbps, 2 Mbps / 256 Kbps a 4 Mbps / 384 Kbps.
Okrem toho chello ponúka programy professional a extreme s rýchlosťami 8 Mbps / 512 Kbps respektíve 10 Mbps / 1 Mbps. Či príde k zmenám aj u týchto programov a či budú prípadne zmenené iné podmienky a parametre poskytovaných služieb zatiaľ nie je známe.
Original sprava: http://dsl.sk/article.php?article=3969
je tam aj diskusia.
Spoločnosť UPC Broadband, prevádzkovateľ káblového Internetu chello, oficiálne oznámi zvýšenie rýchlostí budúci týždeň.
Uviedol to dnes pre server DSL.sk pán Jaroslav Kolár, hovorca spoločnosti.
Viacero užívateľov pripojenia k Internetu chello vyššie rýchlosti zaznamenalo už dnes.
Tieto sa podľa meraní užívateľov pohybovali pre chello easy na úrovni 2 048 Kbps pre download a 256 Kbps pre upload, pre chello light 4 096 / 384 Kbps a pre chello classic na úrovni 8 192 / 512 Kbps.
Rýchlosti týchto troch programov boli doteraz 1 Mbps / 128 Kbps, 2 Mbps / 256 Kbps a 4 Mbps / 384 Kbps.
Okrem toho chello ponúka programy professional a extreme s rýchlosťami 8 Mbps / 512 Kbps respektíve 10 Mbps / 1 Mbps. Či príde k zmenám aj u týchto programov a či budú prípadne zmenené iné podmienky a parametre poskytovaných služieb zatiaľ nie je známe.
Original sprava: http://dsl.sk/article.php?article=3969
je tam aj diskusia.
-
vendo
Guru
-
uplink
VIP
nikto...pre Teba je nikto a vsetko uplne irelevantny pojem vzhladom na vyznam slova samotneho.jjj napísal:Mozes hodit nejake info![]()
No ja zo steamu taham Lost Planet DEMO cca 180Kbit rychlostou a speedmeter mi ukazal cca 230![]()
Zatial nic ..... a ani sa nic neplanuje co som pocul
Co ma chello super su pingy ... 15-16ms nema nikto
Tcom dsl
- Prílohy
-
- ping.gif
- (53.27 KiB) 182 stiahnutí
-
- ping_2.gif
- (49.11 KiB) 171 stiahnutí
cez router zdielam chello light a mam krasnych 4Mbit/s za 550sk
nameralo mi na speed.upc.sk