on bol v mladosti dobrý futbalista?? to som nevedel.. asi nebol taký dobrý ke´d nemohol hrať za veľký klub abo neviem, bol v tom iný problém?? rád by som sa dozvedel diky.. a k tomu C. Ronaldovi aj keby bol tupý ako táčky čo je mourinha do toho a to simulovanie sice nie je pekné ale patrí to k dnešnému futbalu, pretože ak zasimuluje môže faul vyzerať horšie ako bol a to môže oslabiť súpera ( červená karta) takže aj preto sa to robí... a chealsea má niekedy také zákroky pri ktorých tuhne krv v žilách teda aspoň mne a niekedy sú veľmi mierne trestané (carvalho, terry, lapard...) tak iba toľko k výrokom dmnta mourinha hehe peace for all the people in the worldkali520 napísal: Mourinhove vystupovanie je dvosledok komlexu z mladosti ze nemohol hravat futbal lebo nebol taky dobry a nebol slavny tak preto robi vsetko aby uputal na seba pozornost.
Najlepsi futbalovy trener
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No zatial okrem 1 talianskeho poharu a jedneho prvesntva v talianskej lige neziskal nic.dwayne napísal:podla mna je najlepsi trener Mancini, bol vynikajucim hracom a je velmi progresivny v tom co robi a vie dokonale zladit muzstvo aby bolo ako celok a nie iba velke individuality, sice este nema vela skusenosti ale zatial co dosiahol je dobre
On hraval v mladosti futbal ale nebol az tak dobry resp znemoznilo mu to aj nejake zranenie.on bol v mladosti dobrý futbalista?? to som nevedel.. asi nebol taký dobrý ke´d nemohol hrať za veľký klub abo neviem, bol v tom iný problém?? rád by som sa dozvedel diky..
Re: Najlepsi futbalovy trener
uplny suhlas ty si moj clovekmatko888 napísal:podla mna je to sir Alex Ferguson. uzasna ikona svetoveho futbalu a skvely trener.
najlepsi trener je ten, ktory dokaze aj slabe muzstvo dostat na vrchol, Mourinho to v Porte dokazal a este ked Greci vyhrali ME, to je naj. trener, ktory prekvail, potom su najlepsi treneri, ktori si to zasluzia, lebo su futbalu oddani, nieco uz preskakali a povyhravali, tam sa moze radit Ferguson napr. Podla man je teda najlepsi trener velmo siroky pojem
S tymto nesuhlasim, trener moze dostat na vrchol slabe muzstvo ale to neznamena ze je dobry trener. S tym Murinhom este sa da celkom suhlasit ale zase na druhu stranu kto by nemal vysledky ked ma za sebou Abramovica. A co sa tyka Rehagela tak vyhral s grekmi ME a na Ms sa nedostal, neviem ci je stale trener grecka ale ak je tak greci nejak nepodavaju presvedcive vykony v kvalifikacnej skupine ktora je najlachsia, ako majstri by tou skupinou mali prejst ako noz maslom. Dobry trener je ten kto ma dobre vysledky a ziskava skoro kazdy rok nejaku trofej.lukyy napísal:najlepsi trener je ten, ktory dokaze aj slabe muzstvo dostat na vrchol, Mourinho to v Porte dokazal a este ked Greci vyhrali ME, to je naj. trener, ktory prekvail
pisem ze je to pre mna siroky pojem, ale keby ti hraci nemali za sebou vtedy greci dobreho trenera(aj divakov) tak by sa majstrami nikdy nestali,a v neposlednom rade to je aj o hlavach hracov, aj trener musi ediet upratat hracom v hlavackali520 napísal:S tymto nesuhlasim, trener moze dostat na vrchol slabe muzstvo ale to neznamena ze je dobry trener. S tym Murinhom este sa da celkom suhlasit ale zase na druhu stranu kto by nemal vysledky ked ma za sebou Abramovica. A co sa tyka Rehagela tak vyhral s grekmi ME a na Ms sa nedostal, neviem ci je stale trener grecka ale ak je tak greci nejak nepodavaju presvedcive vykony v kvalifikacnej skupine ktora je najlachsia, ako majstri by tou skupinou mali prejst ako noz maslom. Dobry trener je ten kto ma dobre vysledky a ziskava skoro kazdy rok nejaku trofej.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
s tym kocianom suhlasim , pripada mi jak trener z dajakej dediny , uplne bez napadu , bez charizmi bez nicoho , taky vandrakprofik napísal:aj podla mna je najlepsi trener na svete jose morinho na druhe miesto by som dal sira alexa fergusona a arsena vengera ale aj guus hiding je velmi dobry a carlo anceloti. Zo slovenskych jednoznacne Galis a Venglos. A k najhorsim urcite patri Kocian
-
profik
Light Professional
presne, neviem preco ho neodvolali resp. neodstupil(neodstupil, lebo ma zmluvu a je jedno ake bude mat vysledky peniaze dostava)kubodinho napísal:s tym kocianom suhlasim , pripada mi jak trener z dajakej dediny , uplne bez napadu , bez charizmi bez nicoho , taky vandrak