Existuje Program Flash ?
Existuje Program Flash ?
Existuje nejaky Flash creator ktory ukada GIF ? alebo nejaky GIF creator ale dobryy
dakujem Vaaaam 
..
na to ze som web vyrobil v hypersuper softe (vid zdr. kod) ma dobru navsetvnost.. cca 500 ludi denne.. (bez normalneho obsahu, a ze to bolo vyrobene len z nudy:) ale flash sa mi paci moc... vlastne web mam, len ho chcem prerobit do flashu
mno takze aby som zacal aj ja prilievat ohen do kotla
macromedia studio ma 348MB a nie 700
macromedia studio totizto NEOBSAHUJE vsetky ich produkty ale len 4 najhlavnejsie. Takze neviem co za 700 mb tahas ale isto to nie je studio
Dalej co sa tyka webov kukni
doslova primitivny design uplne jednoduche a typni si navstevnost
nie design robit stranky ale obsah
za dalsie pekne animovane gifi vie robit pomaly kazdy graficky soft napr Image Ready co mas spolo s fotoshopom, ale aj Corel Draw, Ulead Gif Animator (jednoduchsie sa to asi uz neda)
Ty sa najskor nauc kreslit a potom vymyslaj s flashom
Presne ako podotkol tomas, toto nie je o tom kto vie lepsie pracovat s flashom lebo ten sa naucis rychlo ale o tvoju kreativnost, dostatok casu a hlavne nervov (ktore ja pri flashi non-stop stratim lebo drbnutejsi soft som nevidel)
btw su ludia co sa v tom vedia maximalne vyblaznit uplne jednoduchy priklad je
nedavam to sem koli tomu, ze je to kamarat ale koli tomu ze ten flash si kazdy den o pol noci nacita ine foto a zobrazi ho
je to celkom po prdeli
takze sa pohraj trosku a uvidis ze ak vies kreslit a si kreativny, dokazes urobit cokolvek (mozno ak pekne kreslis rukou tak si kup tablet!)
dzus
macromedia studio ma 348MB a nie 700
macromedia studio totizto NEOBSAHUJE vsetky ich produkty ale len 4 najhlavnejsie. Takze neviem co za 700 mb tahas ale isto to nie je studio
Dalej co sa tyka webov kukni
Kód: Vybrať všetko
www.lammer.sknie design robit stranky ale obsah
za dalsie pekne animovane gifi vie robit pomaly kazdy graficky soft napr Image Ready co mas spolo s fotoshopom, ale aj Corel Draw, Ulead Gif Animator (jednoduchsie sa to asi uz neda)
Ty sa najskor nauc kreslit a potom vymyslaj s flashom
Presne ako podotkol tomas, toto nie je o tom kto vie lepsie pracovat s flashom lebo ten sa naucis rychlo ale o tvoju kreativnost, dostatok casu a hlavne nervov (ktore ja pri flashi non-stop stratim lebo drbnutejsi soft som nevidel)
btw su ludia co sa v tom vedia maximalne vyblaznit uplne jednoduchy priklad je
www.frco.skje to celkom po prdeli
takze sa pohraj trosku a uvidis ze ak vies kreslit a si kreativny, dokazes urobit cokolvek (mozno ak pekne kreslis rukou tak si kup tablet!)
dzus
Tu mas Trial na Flash MX 2004, ma 129MB takze to co stahujes je isto cely balik softu - Macromedia Dreamweaver MX2004, Flash MX 2004, Director a este dake.
Inak v com robite HTML web? Ja robim s Macromedia Dreamweaver MX 2004 a dizajn vo Photoshope CS... 
http://www.tahaj.sk/software/21