mam presne ten isty nazorIZZi-BA napísal:to je hracik ma len 21 a uz je tahunom muzstva ak mu vide zapas tak manchester vyhra...dokaze rozhodovat zapas a v repre bol aj kapitan.... musim mu dat velku poklonu v buducnosti s neho daco bude CRISTIANO GOOO
Cristiano Ronaldo
Podla mna je C. Ronaldo je momentalne jeden z najlepšich na svete. Jeho aktuálna forma je naozaj vynikajuca. Ked pozeram zapasy ManU. (a to je takmer kazdy jeden) je to radost sa nanho pozerat.
Ano možno je tak trochu sebec, niekedy nenahrava, a filmuje, ale ja si myslim že nikto nieje dokonaly, a čo sa tyka filmovania, ved aj to predsa už patri do moderneho futbalu... Samozrejme že vela ludi ho neznaša(hlavne fanušikovia inych anglic. klubov) a je to prave hráč, ktorý ma povesť - Milovany alebo nenavidený...
Ano možno je tak trochu sebec, niekedy nenahrava, a filmuje, ale ja si myslim že nikto nieje dokonaly, a čo sa tyka filmovania, ved aj to predsa už patri do moderneho futbalu... Samozrejme že vela ludi ho neznaša(hlavne fanušikovia inych anglic. klubov) a je to prave hráč, ktorý ma povesť - Milovany alebo nenavidený...
no ze filmuje to filmuju viaceri ale Ferguson vravel ze pri tak rychlom hracovy staci mali dotyk a narusi mu pohyb a padne tak to vyzera ako filmovanie a to viem aj z vlastnej skusenosti ale je pravda ze sem tam aj trochu prifilmujeAndre99 napísal:Podla mna je C. Ronaldo je momentalne jeden z najlepšich na svete. Jeho aktuálna forma je naozaj vynikajuca. Ked pozeram zapasy ManU. (a to je takmer kazdy jeden) je to radost sa nanho pozerat.
Poslednu dobu som ho sledoval a zistil som ze jeho slabost je ze niekedy zbytocne beha. Chlapec nabeha sprint z jednej strany na druhu ale vela krat zbytocne lebo finalna prihravka je bud zla alebo uz ku koncu nevladze a zle zacentruje. Toto je asi jeho jedina slabina ale na druhu stranu z tych sprintov vela vypracuje. Moj nazor momentalne jeden z torch naj hracov sveta.
-
master23
Light Professional
suhlasim s tebou, ale podla mna nehra moc pre tym, ved bez neho by bol man utd stratenyslavo120 napísal:Ale myslim si ze tuto sezonu sa zlepsil konecne dava goly a hra viac pre muzstvo ... i ked stale obcas zbytocne drzi loptu .... myslim si ale ze ma potenciala ako nikdo iny momentalne na svete je mlady moze sa este zlepsit a aj dozriet psichicky
ako vravel komentator tak fanuskovia Manchestru ho zboznuju a ostatny nenavidia ved to je aj logicke minulu sezonu si z nich robil co chcel(myslim zo supera) ale ja ho mam radslavo120 napísal:Len mi je cudne ze este stale nanho v anglicku piskaju v nedelu som pozeral MANU - CHELSEA a ked bol pri lopte zas bol pocut piskot ... uz si myslim zeby mohli toho nechat
-
cristiano ronaldo
Light Star
to je pravda rooney a ronaldo boli pre manU utocne sily velmi dobre teraz manU dava take vykony dost slabe 16misto dost zleecristiano ronaldo napísal:no to teda spravil fakt blbost..teraz sa manchester bude pekne trapit bez neho a rooneyho...ale ja im aj tak verim..lebo uz dve remizy,ach..to neje moc dobre:(