Nieco na zamyslenie...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-04- ... rog=NOVINY
nazov temy je vseobecny
Nechapem takychto ludi .
(inak ked vam to nepojde tak Archiv/noviny z 23.4.07 / tyrani psik
nazov temy je vseobecny
Nechapem takychto ludi .
To je moja sesternica Barbora a Duro strykoR1k1nko napísal:http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-04- ... rog=NOVINY
nazov temy je vseobecny
Nechapem takychto ludi .
K teme:Nechapem tychto bezcitnych ludi ako toto moze niekto urobit iba niaky debili
nechapem toho debila stateho. ako si moze dovolit jazdit vobec pod vplyvom alkoholu. ja si davam pozor najvacsi a to triezvy. jazda v aute je podla mna o zodpovednosti. a ked je niekto blbec (slabe slovo), tak nech nesada ani na bicykel. za to by mal dostat dozivotie. jazda pod vplyvom alkoholu je u nas velmi malo trestana. zoberu vodicak. mala by byt za to basa a vodicak nikdy viac nedat takemu do ruky. ked niekto spity jazdi raz, tak bude aj nabuduce. samozrejme, ze ked je niekto niekde na oslave a da si deci vina a vola mu zena, ze ide rodit, tak to sa da prepacti, ale toto je fakt moc. ja osobne by som nemohol zit so svedomim, ze som niekomu fakt znicil zivot. a nie len tej osobke, ale aj jej rodine a priatelom. to ze ho to mrzi nic nezmeni.
-
Inspectah Deck
Expert
vies-minuly, buduci zivot. CO Z TOHO? výmysly, nezmysly....vinník má byť potrestaný ešte v tomto živote, nie vyhovarat sa na buduci, kto si trufne povedat, ze si je isty ze zivot po zivote existuje? krestania sa budu ohanat tym, ze nikto nema byt nikomu sudcom, lebo jediny sud je ten posledny, kedy sa bude dotycny zodpovedat najvyssiemu. dakujem, neprosim! po zivote nebude nic a co potom? vsetci si robme co chceme, budme najhorsimi obludami a prezime nadherny zivot monstier, ved po nom aj tak nic nebude? na tu je tu sudnictvo, na to su tu tresty, aj trest smrti. Ak niekto spacha nieco ohavné, zasluzi si trest.
A cudujem sa, ze dotycný nesedí v 20-tich za mrezami. Co ma dostava k zaveru, ze ide o podvrh, no o to nejde, ide o princip.
A cudujem sa, ze dotycný nesedí v 20-tich za mrezami. Co ma dostava k zaveru, ze ide o podvrh, no o to nejde, ide o princip.
Fuuu ha ked sa na to pozriem vobec neviem co napisat
... je to strasne ako behom sekundy sa moze cloveku zmenit cely zivot a to len kvoli niejakemu idiotovi za volantom ... ale pred tym dievcatom klobuk dole viete si niekto predstavit ze horite 45 sekund ?myslim ze ani z daleka nie ta bolest fyzicka a aj psichycka a predsa ma stale chut zit a bojovat vau ja neviem co by som robil na jej mieste ale aspon takto vsetci vidime ze vzdy sa oplati zit
-
ledenaster
Medium Professional
Re: Neco na zamysleni ...
Mal si ho nakopat do riti.......debila sprosteho ! ! !jonathan.davis.com napísal:Vcera u mne byl kamos a vypravel mi, jak jel z diskoteky opilej. Mel z toho desnou srandu a ja jsem si vzpomnel na jeden mail, ktery jsem nedavno dostal. Podelim se o nej s vama ...
Preco sa ludia nepoucia z chyb druhych ??????????????
koho mal nakopat?ledenaster napísal:Mal si ho nakopat do riti.......debila sprosteho ! ! !
Preco sa ludia nepoucia z chyb druhych ??????????????
-
ledenaster
Medium Professional
Svojho kamosa ktory sa chvalil ze palil na aute spitysirmisoturbo napísal:koho mal nakopat?