Šteniatka
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Šteniatka
Neviem, či to tu nieje náhodou nejaký zvelolekár alebo niečo, ale mám 7 šteniatok a večer vždy ostatné šteniatká hryzú dvoch a ráno potom jedno zdochlo a dnes večer zas začali to druhé hrýzť, ale neviem prečo, teraz som ho rozdelil od ostatných, ale nechápem prečo hryzú stále toho a tak brutálne. Ale minule som zazrel, že ho nejak očuchávali a potom ho zaačali hrýzť, akoby na ňom cítili niečo, ale čo? Že ho hryzia a chuďáčik sám mu je zle. Tak ak niekto viete prečo tak by to bolo supiš. Díkes.
-
uplink
VIP
ked tu mozu ludia riesit to kolko stetin ma ich zubna kefka po troch pouzitiach, tak tato poziadavka a tema mi pride celkom normalna. Kludne reagujte a prispievajte, radte ak viete, hodim odkaz mojmu znamemu je veterinar s niekolko desatrocnou praxou.sirmisoturbo napísal:chapem tvoj problem, ale tu sa riesia problemy s pc.
Je to prirodzene. Uz tu sa zacina budivat hierarchia vo svorke. Jednoducho plati, silnejsie vyhrava. Jednoducho to slabsie odober pred krmenim (predpokladam, ze je to v urcitom obviklom case) a potom ho neskor priloz k fenke. Je to sice zdlhave a dost narocne, ale inak to asi nevyriesis. Inak, dost bezny problem u psov s viac-pocetnymi vrhmi, ale len malokedy to zajde do takehoto extremu.
-
uNreal_saTch^
Professional
chlape neco mam pre teba...
http://www.dogsk.sk/kynologia/revue/odchov06_04.htm
vsetko sa da ked sa chce...ale bude ta to stat vela energie... gl
je dolezita hlavne teplota prostredia...chovam sokoly a je to to iste...mlade mam vo vystlanych kartonoch a vedla nich je polozeny ohrievac...podla toho ako sa chovaju bud ich dam od neho dalej - cim ochladim prostredie, alebo ked im je zima, tak ich dam blizsie...da sa s tym pohrat...
http://www.dogsk.sk/kynologia/revue/odchov06_04.htm
vsetko sa da ked sa chce...ale bude ta to stat vela energie... gl
je dolezita hlavne teplota prostredia...chovam sokoly a je to to iste...mlade mam vo vystlanych kartonoch a vedla nich je polozeny ohrievac...podla toho ako sa chovaju bud ich dam od neho dalej - cim ochladim prostredie, alebo ked im je zima, tak ich dam blizsie...da sa s tym pohrat...
-
Fata! ChaoS
Star