Zvysovaním FSB sa ti automaticky zvysuje aj frekvencia pci zbernice. Takze ak mas moznost, zapni pciex/pci lock, potom ostane frekvencia na default 33 MHz. Myslim, ze je to takto.
pato83 napísal:Zvysovaním FSB sa ti automaticky zvysuje aj frekvencia pci zbernice. Takze ak mas moznost, zapni pciex/pci lock, potom ostane frekvencia na default 33 MHz. Myslim, ze je to takto.
kde by sa to malo nachadzat presne lebo som prehladal cely bios a nic som nenasiel
Takze v Cell-menu fixnes podla manualu znakmi + alebo - frekvenciu pci zbernic. Asi ze vysvietis tu polozku, ktorá určuje pci frekvenciu a tymi znakmi ju upravis. Je to aj v manuali na strane 3-23. Manual stiahnes na stranke vyrobcu.
pato83 napísal:Takze v Cell-menu fixnes podla manualu znakmi + alebo - frekvenciu pci zbernic. Asi ze vysvietis tu polozku, ktorá určuje pci frekvenciu a tymi znakmi ju upravis. Je to aj v manuali na strane 3-23. Manual stiahnes na stranke vyrobcu.
dik uz som to nasiel tak som to zmenil a slape a este sa chcem jednu vec opytat ze ako zmenim adjusted DDR memory frekvenci